Çanakkale kara savaşları sırasında Yarbay Mustafa Kemal'e bağlı 19. Tümen'in 3 alayından biri olan ve devam eden kara savaşları süresince mevcudunun tamamı şehit düşerek tarihe "Şehitler Alayı" olarak geçen 57. Alay'ın hikayesi filme çekilecek.
Filmin yapımcılığını üstlenen Ceteris Paribus Yeni Nesil Reklam ve İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti'den yapılan yazılı açıklamada, filmin yönetmenliğini, aynı zamanda senaristliğini de üstlenen Giray Besen'in yapacağı belirtildi. Açıklamada, çekimlerine yaz sonunda başlanacak filmin, Çanakkale kara savaşlarının başladığı tarihin yıl dönümü olan 25 Nisan 2009 tarihinde gösterime girmesinin planlandığı belirtildi.
Tarih: 10.03.2008 - 20:21 Mesaj konusu:
Giray Besen ??? bukim yaw..inşallah dalga geçmezler. neden Türkler çekmiyor acaba ? pek güvenemedim açıkçası Allahtan rahmet diliyorum tüm şehitlerimize. _________________
Tarih: 10.03.2008 - 20:24 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya, heh kardesim ya öbür topic ne öyle söyle gusel bişiler aç _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Tarih: 10.03.2008 - 20:30 Mesaj konusu:
excavator_zx6 demiş ki:
Giray Besen ??? bukim yaw..inşallah dalga geçmezler. neden Türkler çekmiyor acaba ? pek güvenemedim açıkçası Allahtan rahmet diliyorum tüm şehitlerimize.
bende aynen senin gibi düşünüyorum bu Filmi bir Türk çekse çok daha iyi olurdu _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Guzel yansıtabılırlerse o dönemde askerlerımızın ımkanlarını cok mutlu olurum..
ruhları şadolsun... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4712 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 10.03.2008 - 21:02 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya, teşekkür ederim bizlere verdiğin değerli bilgiler için ellerine sağlık
Armağan'ın dediği gibi o dönemin koşulları gerçekten yansıtılırsa o zaman ibretle izleyeceğimiz dersler çıkaracağımız bir paylaşım olur. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tarih: 10.03.2008 - 23:27 Mesaj konusu:
Arkadaşlar zaten Türk' ler çekiyor filmi. yani ceteris paribus reklam ajansının ismi. giray besen' de sahibi sanırsam. reklam metin yazarıymış. _________________ (Born to be Wild)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız