Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 12.03.2008 - 12:16 Mesaj konusu:
Alıntı:
vallahı cok guzel muhabbet olmuş yarasın cennetlık vucudunuza
Ne cennetlik ne cennetlik fotolar bir harika rakiii balik e laf yok zaten ama şahsen ben o kafayla o 100rr a binmeye korkarım motora üzülürüm yani kendime değil bu arada yer tam olarak neresi tahminlerim var ama _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Eee şekercim çok söyledik zamanında git, gez, gör diye ama ve hala söylüyorum Bence Çanakkaleye şöyle güzel bi gezi düzenle gözün gönlün açılsın
Nasip kısmet diyelim şekercim
Şu manzaraya hayran kaldım,
Kimbilir belki istanbulun keşmekeşinden kurtulup, şu manzaranın karşısına şöyle bahçeli bi ev yaptırıp, ömrümüzün son demini burda geçiririz bellimi olur _________________ Dostluğumuz baki..
Tarih: 12.03.2008 - 13:02 Mesaj konusu:
ya ne yaptın sen valla mesaiyi bırakıp rakı içesim geldi. beni rakı, balık ve mangal üçgeni ile tahrik etmeyin valla çok güzel olmuş _________________ Bazıları Asla Evcilleşmez!!! CBR 600RR red...
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 12.03.2008 - 13:21 Mesaj konusu:
Gezi güzel, Mekan güzel, Motorlar güzel, sahipleri zaten güzel. Yurdumun her köşesi ayrı bi güzel.Rakı da güzel, balıkla ayrı bir güzel.
Ama rakıyı içtikten sonra yol yapması ne kadar güzel tartışılır. Bende 3 hafta önce adanada rakı içtikten sonra gece 1-3 arası motor kullandım.Ama sonra kızdım kendime.Hayatta ilk defa böyle bir hata yaptım.
Arkadaşlar önümüz yaz.Havalar ısınıyor. Daha dikkatli olsak, tv de gazetelerde kötü haberler almasak olmaz mı?
On7_li, Kardeşim kesinlikle yanlış anlama amacım senin üstüne gelmek değil. Genel bir uyarı ve tavsiye sadece. _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
rakı balık
canm çekti valla
süpersiniz sohbetiniz daim olsun _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 12.03.2008 - 15:50 Mesaj konusu:
Arkadaşlar tavsiye ve öğütleriniz için teşekkür ediyorum. Yaptığımız doğru bişey değil ama bazen oluyor işte. Kendimizi bildiğimiz için yavaş yavaş geriye döndük
Kayıt: Mar 07, 2007 Mesajlar: 53 Nereden: İstanbul/G.O.Paşa SUDENAZZZ
Tarih: 12.03.2008 - 16:02 Mesaj konusu:
Motor ve rakı bence yanlış keşke olmasaydı. Alkışlamak isterdim ama o güzel fotoları işin içine alkol girdiği için biraz buruk oldum doğrusu.
Yinede güzel paylaşımlarınız için teşekkürler...
Not: En iyi motorcu hayatta kalmayı başaran motorcudur. (Tamamen kişisel görüşümdür yanlış anlaşılmasın lütfen) _________________ Ben bir Haziran Motorcusuyum, Kışın Yuvamda, Yazın Doğada, ovada Deniz Kenarında olurum....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız