Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rakı, balık nerde roka? (09.03.2008)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rakı, balık nerde roka? (09.03.2008)

Rakı, balık nerde roka? (09.03.2008)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 12.03.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, Gel buyur açarız sanada bi 70'lik Göz kırpıyorum

sx2, msutcu, racingdelisi, sahinwolky, serkan_yenidunya, honda-cin, Hayabusa, neuremencer, axid, EkremSen, kumsalll, d-devil,
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, beğenmenize sevindim... Gülümsüyorum

d-devil demiş ki:
gezi ve resimler süper fakat yer neresi merak ettim doğrusu... Dil çıkarıyorum

Mekan; Çanakkale/Bayramiç/Evciler Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li şimdi Çevrimiçi On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 12.03.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

vallahı cok guzel muhabbet olmuş yarasın cennetlık vucudunuza
Ne cennetlik ne cennetlik Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum fotolar bir harika rakiii balik e laf yok zaten ama şahsen ben o kafayla o 100rr a binmeye korkarım motora üzülürüm yani kendime değil Çok gülüyorum bu arada yer tam olarak neresi tahminlerim var ama Dans

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kumsalll demiş ki:
Eee şekercim çok söyledik zamanında git, gez, gör diye ama Gülümsüyorum ve hala söylüyorum Gülümsüyorum Bence Çanakkaleye şöyle güzel bi gezi düzenle gözün gönlün açılsın Gülümsüyorum

Nasip kısmet diyelim şekercim Çok gülüyorum

Şu manzaraya hayran kaldım,

Kimbilir belki istanbulun keşmekeşinden kurtulup, şu manzaranın karşısına şöyle bahçeli bi ev yaptırıp, ömrümüzün son demini burda geçiririz bellimi olur Çok gülüyorum

aysgl
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.03.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler çok güzel,paylaşım için teşekkrüler Göz kırpıyorum
Başa dön
aysgl Çevrimdışı aysgl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 12.03.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ne yaptın sen Sinirlendim valla mesaiyi bırakıp rakı içesim geldi. beni rakı, balık ve mangal üçgeni ile tahrik etmeyin Çok gülüyorum valla çok güzel olmuş Bravo

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 12.03.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Bu topic rakı reklamı olmuş.Eğer motorculuk buysa ben motrcu değilim.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 12.03.2008 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doblocu38, ne alakaa Sinirlendim ? ?

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sakin olalım, keyfimiz kaçmasın dimi Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
Sonuçta bu kişisel tercih Bravo

Arbeit Macht Frei
Başa dön
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 12.03.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezi güzel, Mekan güzel, Motorlar güzel, sahipleri zaten güzel. Yurdumun her köşesi ayrı bi güzel.Rakı da güzel, balıkla ayrı bir güzel.

Ama rakıyı içtikten sonra yol yapması ne kadar güzel tartışılır. Bende 3 hafta önce adanada rakı içtikten sonra gece 1-3 arası motor kullandım.Ama sonra kızdım kendime.Hayatta ilk defa böyle bir hata yaptım.

Arkadaşlar önümüz yaz.Havalar ısınıyor. Daha dikkatli olsak, tv de gazetelerde kötü haberler almasak olmaz mı?

On7_li, Kardeşim kesinlikle yanlış anlama amacım senin üstüne gelmek değil. Genel bir uyarı ve tavsiye sadece. Göz kırpıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TrueLove
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 12.03.2008 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li,
Bir sonraki haftaya benide yaz listeye Ağlıyorum

Çok şey kaçırmışızda haberimiz yokmuş
Başa dön
TrueLove Çevrimdışı TrueLove Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 12.03.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rakı balık Üzgünüm
canm çekti valla Çok gülüyorum
süpersiniz sohbetiniz daim olsun Alkışlıyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 12.03.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 kişi ve70 lik rakı+cila.........ve motorla dönüş (allah korusun)
allah muhabbetinizi eksik etmesin... Bravo
güzel resimler... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 12.03.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Müthiş yaa Gülümsüyorum
Ama Gençlere kötü örnek oluyorsunuz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
İyi eğlendiğinizi umar kazasız belasız sürüşler dilerim Göz kırpıyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar tavsiye ve öğütleriniz için teşekkür ediyorum. Yaptığımız doğru bişey değil ama bazen oluyor işte. Kendimizi bildiğimiz için yavaş yavaş geriye döndük Göz kırpıyorum

TrueLove demiş ki:
On7_li,
Bir sonraki haftaya benide yaz listeye Ağlıyorum

Çok şey kaçırmışızda haberimiz yokmuş

Sana gel dedim dimi Gülümsüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
SUDENAZZZ
Üye
Üye

Nereden: İstanbul/G.O.Paşa SUDENAZZZ

MesajTarih: 12.03.2008 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor ve rakı bence yanlış keşke olmasaydı. Alkışlamak isterdim ama o güzel fotoları işin içine alkol girdiği için biraz buruk oldum doğrusu. Üzgünüm
Yinede güzel paylaşımlarınız için teşekkürler...

Not: En iyi motorcu hayatta kalmayı başaran motorcudur. (Tamamen kişisel görüşümdür yanlış anlaşılmasın lütfen)
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal