Tarih: 12.03.2008 - 15:28 Mesaj konusu:
geçen gün otoban da 2 tane vardı kapışıyorlardı hem mobiletin üstünde yatarak değişik değişik haektler yapıyolardı bende onları alkışladım ve bravo diye bağırarak allahınızdan bulun dedim bastım gittim....gerçekten çok sinirlenmiştim...
ondan sonra gelde anlat bakalım türkiye de motor neymiş
Tarih: 12.03.2008 - 15:49 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
bizde küçükken mobilet ile pejo ile başlamıştık o zamanlar koruma falan hakgetire kızmayın çocuklara yav rektefiye ederdik motoru 120 değilsede 100 km hıza çıkardık .o yaşlarda ölümü falanda pek iplemezdik hani.bir keresinde 6 yazı ile altı lişi binmiştik öşe alt lata üst üste şlimdiki kayınpeder karakola şikayet etmişti bizi ne günlerdi beeee.
gazeteciler kendi araçlarıyla onların yanından giderken kendi arabalarının hızlarına göre söylüyorlar..duruş mesafesi kaç km acaba :?:belkide durcakları zaman arkadan paraşüt açıyorlardır savaş uçakları gibi _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız