Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 6275 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 12.03.2008 - 19:34 Mesaj konusu:
hondabros, gelemediğinden kıskanıyor gördüm seni....
sen sürün oralarda,biz eğlenecez
Yildiz_27, sen çok konuşmada cuma orda ol...yoksa evden kaldırırım bak seni..
söylemedi deme valla,az çok biliyorsun deli tarafımı....... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Arkadaşlar organizasyonlarınızı iyi takip ettim çok üzel olmuş hepsi, bende teknoloji forumlarında organizasyonlar yapardım. bu sitede biraz tanındıktan sonra bende buluşmalarınıza katılacağım. Şimdiden iyi eğlenceler _________________ Deonsis Bilişim Teknolojileri
destek@deonsis.com
Since 1989
Tarih: 13.03.2008 - 17:41 Mesaj konusu:
DefectoR, bekleriz...
Bu arada şu yoğun Çanakkale ve Fuar etkinlikleri bitsin hepimizi harika BAHAR etkinlikleri bekliyor..
GoKart,PaintBall,Mangal,Piknik,Tekne Gezileri,Doğa Gezileri..
Hepsi Nisan dan itibaren yapılacak etkinlikler...
Birde bu sene YAZA MERHABA PARTİSİ planımız var.. _________________ Aklımın ipinin ucuda kaçmış
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 6275 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 13.03.2008 - 18:06 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
GoKart,PaintBall,Mangal,Piknik,Tekne Gezileri,Doğa Gezileri..
Hepsi Nisan dan itibaren yapılacak etkinlikler...
Birde bu sene YAZA MERHABA PARTİSİ planımız var..
hakan inan 4 gözle bekliyorum.
bu yıl mazaretimde kalmadı.tadilat falan
tüm etkinliklere mümkün olduğunca iştirak edeceğim _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Arkadaşlar merhaba, izmir de sigortacıyım. Siteden bir acentem (arkadaşım) tavsiye etti ve aranıza müsadenizle katıldım. Organizasyon ve gezileriniz de aranızda olmak istiyorum. Yamaha dargstar 1100A aldım, ve eşim ile birlikte sizinle olmak bana da büyük eğlence ve mutluluk verecektir. İlk MD toplantısın da tanışmak ve görüşmek dileğiyle.
ah bende bi motor alabilsem gelmek isterim toplantılarızı eminim ki çok iyi eyleniyosunuzdur işallah bu yaz almayı planlıyorum hepinize iyi eylenceler _________________ çift teker tek çeker!!.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız