Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çanakkale MD 15-16 Mart

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çanakkale MD 15-16 Mart
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 12.03.2008 - 10:10    Mesaj konusu: Çanakkale MD 15-16 Mart Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul, İzmir ve Bursa gruplarını farklı geliş saatlerine göre Çanakkale şehir dışında deathlullaby ve Kaptan Hamido karşılayacaklar.
ben sizi otel lobisinde nescafemi yudumlarken bekliyo olucam Gülümsüyorum yanınada bi cigara yaktım mıııııı aman bi keyif bi keyif...

Gruplarımız otele yerleştikten sonra, daha önce de ilan edildiği gibi zamanımız yettiğince küçük bir şehir turuna çıkılabilir. Çimenlik kalesi ziyaret saatinin 17:00 da bittiğini düşünerek öncelikli hedefimiz orası sonrada önceden kerterizlediğimiz sahildeki kafeteryalardan birinde biraz soluklanabiliriz. Daha sonra Truva atına doğru sahilden küçük bir yürüyüş ile bol bol iyot alırız Gülümsüyorum Fotoğraflarımızı çeker mutlu oluruz Gülümsüyorum

Tahminim o ki bunca yol yorgunluğundan sonra akşam yemeğine kadar serbest zaman bizleri bekler. Yemekten sonra kordonda şirin mekanlardan biri olan Barcode da hem yolun hem günün yorgunluğunu atar hem sohbet edebiliriz. Ertesi güne yarımada turu olacağından fazlaca geç kalmadan uykularımızı almak için tontiş tontiş yataklarımıza gideceğimizi tahmin ediyorum.

Çanakkale MD grubu arkadaşlarımız zaten burada olacağından Cumartesi günü 14:00 / 15:00 suları isterlerse Helen Hotel önünde kamp kurabilirler, gelecek misafirlerimize bir selam etmek için. Akşamına zaten hep birlikteyiz. Pazar sabahı yine daha önce ilan edilen saatte Kilitbahir feribotuyla geçeceğimiz için o civardaki kafelerde taze demlenmiş çay ve deniz manzarası keyfiyle son rütuşlar yapılabilir. Sonra otelden gelecek gruba dahil olunarak beraberce turumuza başlayabiliriz. BAYRAKLARIMIZI ASMAYI UNUTMAYALIM.

bunun haricinde eminyietin kesin talimatı var kasksız korumasız kimseyi görmek istemediklerini belirttiler.. bide kordonda falan artistik hareketler yok dediler.. bende gayet sempatik tavırlarımla zaten böyle bişeyin olmayacağını söyledim.. Gülümsüyorum
ee bide kırklarelinden gelmek isteyen arkadaşlar vardı onlarda hala daha gelmek istiyolarsa bu topicte belirtsinler..
bu arada bu yoğun iş, eş, ev sorunlarından dolayı kısıtlı zamanlarımda desteklerini esirgemeyen hamidoma ve garip nickli arkadasım deathlullaby saygılarımı sevgilerimi sunarım.. Çok gülüyorum
aklında konuyla ilgili herhangi bi sorusu olan veya merak ettiği öğrenmek istediği bişey olan arkadaşlarr varsa burdan sorsunlar ayrntılı bilgi verelim..

Çimenlik Kalesi

Truva atı

Hotel Helen

pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
erdemcixx
Üye
Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 13.03.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi Motordelisi Motordelisi Geliiiiiiiyoruzzzzzzzzzzzzzz...cayı demlet ustaa Göz kırpıyorum
oxyderdem@hotmail.com
Başa dön
erdemcixx Çevrimdışı erdemcixx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallah ne yalan söyliyelim biz 4 arkadaş gelmeyi düşünüyorduk ve istiyorduk tam bu düşücemiz fiyasko ile sonuçlanmak üzereydi ki...

bizi hatırlayan birileri oldu

yinede sağolnofeaRR,

arkadaş biliyorum fazla zaman kalmadı

ama yarına kadar rezervasyon şansımız varmı ?

merak ettim bende bu akşam arkadaşlarımla kontak kurup yarın size bildireyim..

bekle bizi Çanakkale ihtimalle tekirdağdan 4 s.s. çi çanakkale şehitleri anısına yollara çıkacak.......... Motordelisi
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik, tabikide var.. zaten ekstra yer ayırttım sizin için.. yani nolur nolmaz diye.. ama kesinleştirmedim.. duruma göre bana engeç yarın sabaha kadar haber verirseniz kesinleştiririm.. zaten diğer illerden gelicek arkadaşlarında engeç yarın sabah kadar durumlarını netleştirmiş olması gerekiyo..
erdemcixx, eyvallahh.. çaylar hazır Göz kırpıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okey arkadaş yarın sabah 11 gibi haber ederim Dans

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

nofeaRR, çorlu grubunda (ZX-10) mevlüt ve (ZX-10)hakan tanırım genelde 30 motorsiklet birlikte hareket ederiz edirne otabanında sıkarız dibine kadar

kıyköy ve iğneada gezilerimiz mükemmel olur tekne kiralar yüzer zıplar eğleniriz inşallah bir gün sizide bekleriz
Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik, hatta bizim çorluda çok kıymetli arkadaşlarımız var eğer ordan geçerseniz yolda bulduğunuzu çevirin onlarda gelsin Gülümsüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 13.03.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Re: Çanakkale MD 15-16 Mart Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaRR demiş ki:

Tahminim o ki bunca yol yorgunluğundan sonra akşam yemeğine kadar serbest zaman bizleri bekler. Yemekten sonra kordonda şirin mekanlardan biri olan Barcode da hem yolun hem günün yorgunluğunu atar hem sohbet edebiliriz. Ertesi güne yarımada turu olacağından fazlaca geç kalmadan uykularımızı almak için tontiş tontiş yataklarımıza gideceğimizi tahmin ediyorum.

Sevgili nofeaRR

Yazının bir kısmını aldım çünkü bu serbest zamanda Hastanebayırı Şehitliğine gidebilirmiyiz. Nedenini merak edebilirsin. Benim babamın kabri orada arkadaçlarımla onun kabrinide ziyaret etmek isterim. Eger uygunsa tabiki. Babam Albay Naki Derkunt
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, abi bunun sebebni biliyorum.. bikac defa daha okudum topiclerinde gidebiliriz tabikide.. ama herkes gelmek ister mi bilmem.. ama gitmek isteyenlerle gideriz tabikide..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 13.03.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerinize sağlık herşey için canım,cidden güzel bi buluşma olacak,inşallah hava şartlarında biden yana olur. Bravo

Bende gelebilir miyiiimm?Bana da otelde yer ayıttın mı?Beni de gezdirecek misin? Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, sana yağmurlu havada su yok bu saatten sonra Şok oldum Dil çıkarıyorum aramızdaki herşey bitti.. üzgünüm.. buraya kadarmış tüm arkadaşlığımız dostluğumuz Çok gülüyorum
şişşşş ne dicem bak evimde hala daha dişi sineklere izin var bende kalabilirsin yavrucum.. seni elinden tutucam doğruuuu gezmelere götürcem ben sen hiç merak etme Delirdim
pinar@motordelisi.com
Başa dön
TrueLove
Üye
Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofear pazar sabahı erkenden yeniceden yola çıkıp 8:30-9:00 arası ç.kalede olucam.

2 motor, 3 kişi geliyoruz.
Başa dön
TrueLove Çevrimdışı TrueLove Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okiş... mümkün olduğunca erken çıkın kardeşim.. dikkatli gelin.. pazar sabahı görüşürüz...
pinar@motordelisi.com
Başa dön
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaRR, hava şartları malumunuzyağmurlu gösteiyor bu durumda araba ile gelsek. çanakkalede motor kiralıyabilirmiyiz....
Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik, bende arabayla katılıcam ne farkeder ki ??
ama burası yağmazda o tarafı bilemem tabi.. motor kiralanacak biyer var ama tavsiye etmem..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.03.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayatımda ilk defa Çanakke'ye geleceğim için heycanlıyım..
Kazasız -Belasız geçmesi en büyük dileğim..
İzmir MD nin yapacagı GRUP SÜRÜŞÜ tamamen güvenlik üzerine olacak..
Katılımcı arkadaşların mutlaka aşagıdaki topici okumaları gerekir.
http://www.motordelisi.com/ftopict-39737.html

Bu topicde grup içinde yetkili: REİS,JOKER VE ARTÇI sürücülerin yükümlülükleri,yetkileri yazdıgı gibi,katılımcıların grup sürüşünde uyması gereken kurallarda yer alıyor..
Bu topici okuyarak geziye katılmanız gerekmektedir..
Saygılar.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal