Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmirime ve Motoruma Kavuştummmm :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmirime ve Motoruma Kavuştummmm :)

İzmirime ve Motoruma Kavuştummmm :)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 13.03.2008 - 22:01    Mesaj konusu: İzmirime ve Motoruma Kavuştummmm :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm arkadaşlar.Bildiğiniz üzere yaklaşık 2 ay kadar önce motorumu İzmire göndermiştim.
Bazı büyük bakımları geldiği için. hazır bakıma girmişken Henüz 2000 km önce Konya'dan almış olduğum zinciri de değiştirmek zorunda kaldık maalesef. Çünki yeni diye aldığım zincir 5-6 yerden yamalı çıktı Sinirlendim Sinirlendim

Bugün itibariyle motorumun Yağ, yağ filtresi, buji, hava filtresi değişti. Motor bağlantı torkları yapıldı.Sübap ayarı yapıldı.Senkron yapıldı.Karbüratör temizlendi.Zincir değişti. Yani 2008 yazı ve Türkiye yollarına hazırım artık. Delirdim Delirdim Delirdim

İzmirli eski motorcular bilir. Komşum olan Mustafa abim (SUMO olark da tanınnır) sağolsun ellerine sağlık. Motoru Fabrika çıkış temizliğine getirdi.

Çarşamba sabahı çok özlediğim İzmirime veeeeee Boyoz'uma kavuştum.

Daha eve gitmeden önce boyoz fırınına uğrayıp 10 tane boyoz aldım.

İşte İzmirimin dillere destan BOYOZu

Motorumun tekrar doğmasını sağlayan komşum Musata (SUMO) abi ve ben

Ay havan batsın emii. Ağzı kulaklarında şuna bakar mısınız?

Devamı gelecek.......... To be continious

Tekrar görüşmek üzere kendinize iyi bakın Gülümsüyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum zzr 1100 yanında ufak kalmış Çok gülüyorum sevincin daim olsun Göz kırpıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.03.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gözünaydın Alkışlıyorum

Boyozu merak eden cok arkadas vardı elinize saglık resımler için Bravo
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.03.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.03.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offfffff boyozlara bak.... sabaha ilk işim 4 tane boyoz yiyecem Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 13.03.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözünaydın artık sen ve motorun hazır kazasız belasız sürüşler.. Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 13.03.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, msn de kafamı şişirdiğin yetmedi bir de buradamı aman tanrımmmmm olamaz Çok gülüyorum hay ne diyeyim senin şu yarmagül beni deli edecek bitmedi dertleri 3 maaş harcadın hala terk etmedin şu koca karıyı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 13.03.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi abi hayırlı olsun. Bravo
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 13.03.2008 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözünaydın bende şu üniversiteyi izmire bi gitsem bir sürü hayalim var orda Ağlıyorum dua edinde kazanam yha Ağlıyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 13.03.2008 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi hayırlı uğurlu olsun dikkat ette unicef el koymasın ..... Gülümsüyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MoND
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 13.03.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, hadi hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz sürüsler dilerim.... Bravo

bide yeme be vay ac md nin ac ironman666, ni Delirdim
Başa dön
MoND Çevrimdışı MoND Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hamsetsi
Üye
Üye

Nereden: Beylikdüzü/İSTANBUL

MesajTarih: 13.03.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi boyozları koymuşsun oraya, aksesuarlarıda tamam...

yazık değilmi bize be abi... İstemiyorum

afiyet şeker olsun Bravo
hamsetsi Çevrimdışı hamsetsi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 13.03.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun allah kazadan beladan uzak tutsunn
ironman666, bence fazla yeme motoru kullanmakta güçlük çekersinn az göbekmi gördüm nee Dil çıkarıyorum Şok oldum Çok gülüyorum Gülümsüyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rezervuar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 13.03.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlış görmüyosam yine mesai kıyafetinlesin Dil çıkarıyorum
kazasız sürüşler Bravo
Başa dön
rezervuar Çevrimdışı rezervuar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 13.03.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider bu adam benim yanıma da uğradı.. Sırıtıp duruyordu.. Çok gülüyorum Buldumcuk olmuş deli.. Delirdim Delirdim

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal