Tarih: 13.03.2008 - 23:54 Mesaj konusu:
ironman666, Hüseyin walla cok sevindim adına son gelisinde Karaoglan ın yoklugu seni istahtan kesmisti aksam yemegi ve bol sulu muhabbetin ardından 10 sırdan ın üzerine cıkamadın neyse ki düzelir artık istahında keyfin yerine gelir artık,hadee gecmis ola bir daha böyle ayrılıklar yasanmasın uzak olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1632 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 13.03.2008 - 23:59 Mesaj konusu:
hadi hayırlısı !! _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 14.03.2008 - 01:00 Mesaj konusu:
freddy_, Abisi büyüyünce ZZR1400 olacak o
pamati, Teşekkür ederim.Boyozu tüm Türkiye're tanıtmaktır amacım
oskyy, Kymıetini bilin boyozun.İsan ayrı kalınca rüyalarına bile giriyo.
reddragonnvv, Teşekkür ederim cümlemize.
ToyRider, 3 değil 5 maaş bile yerdi de ucuz kurtulduk Allahtan.Helal olsun
WarCer, Teşekkür ederim
_nefret_, Tüm dualarım seninle.Ama dikkat et İzmir bağımlılık yapar bırakamazsın sonra
aspuzu, Teşekkür ederim dee Unicef olayını anlayamadım?
MoND,
Alıntı:
bide yeme be vay ac md nin ac ironman666, ni
bunu söyleyen sen misin? Ananmıyorum kurabiye canavarı noolcek?
hamsetsi, Senin yerine de yeim yarın olmaz mı?
kamela, O göbek değil OILBAG kazalarda darbeyi emiyo.Faydalı bişey yani
rezervuar, Yok yaa ne mesaisi.Tatildeyim
selis, Eeee sende 2 ay ayrı kalsan motorundan buldumcuk olursun tabii
neuremencer, Tabii abi.Geldiğimden beri saldırıyorum yeşil olan herşeye.eee ne de olsa egeliyiz.
Kendimi inek gibi hissediyom wallaa
tarkan_600, Bilirsin sanatkarlar ve bilim adamları yaptıkları işe aşırı konsantre olduklarından kendilerine pek bakmazlar.Benim ustam da hem sanatkar hemde bilim adamı. Bu dağınık görünüşü ondandır.Şarapçılıktan değil. _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 14.03.2008 - 01:57 Mesaj konusu:
ironman666, çok para harcamışın....motora harcadığın parayla afrikada 5 çocuklu bi aile bir yıl geçinirdi ünicef ... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 14.03.2008 - 02:24 Mesaj konusu:
aspuzu, KArdeşim hiç sorma motora harcadığım para ile Türkiyenin IMF ye olan borçlarının faizi ödenirdi _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
ironman666, kim bırakcakki abi zaten üniversiteyi kazanam yada kazanamayam gelicem zonguldak çok bunaltıcı _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız