cagdass, hatırlamıyorum.Tanımadığım insanların ismimle hitap etmesinden de hiç hoşlanmıyorum...Çünkü ismimle hitap edip şaka yapabilecek insanlar benimle hakikaten samimi olmuş insanlardır.Hiç bir samimiyetim olmayan birinin ismimle hitap etmesinin yanında benim adıma program yapmış olması yada program yapıyor şakası yapmış olması beni rahatsız etti-ediyor-edecek. Ben size "sen" ,"Çağdaş","Çağdaş filancayla kalır,oturur,yer içer" diyor muyum? ???
Ve inan BeLiaL herhangi bir üye değil... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Halil, abi korktuğum başıma geldi ya .. Hafta sonu maalesef çalışıyorum, çok istediğim bu geziye gelemiyorum. .. _________________ Honda XT650 TransAlp
İzmir, TR
BeLiaL, sizin kim olduğunuz hakkında bi fikrim yok ama bu sitedeki herhangi bir üyesniz bence ve bundan ileride teşkil edemezsinz
sorularınıza gelince orada çok ciddi boyutta olmayıp şaka söz konusu -olan bir yazıydı ama siz yanlış anladınız sanırım kimsenin hakkında karar falan vermedim şimdi bütün M.D üstüme gelsin ozaman sen nasıl karar verirsin diye
2. size hanımefendi diye hitap edebilirdim belkide haklı olabilirsiniz ama bu sitede konuşurkende bukadar ciddimi konuşcaz peki ozaman herkes soyadlarını yazsında soyadlarınla hitap ediyim ozaman
ve bu konunun bukadar büyütülecek bir tarafı yokdu bence neyse
Yine başkaları hakkında kararlar vererek Haddinizi fazlası ile aşıyorsunuz.Benim "hanımefendilik" lakabı ile ilgili herhangi bir takıntım olmadığını belirtmiştim..Bunun dışında bana/bize şaka yapabilcek olan kişiler "yakın"diye hitap ettiğimiz sosyal yaşantımızda yani toplantılar dışında da arkadaşımız sıfatı ile görüştüğümüz kişilerdir.Siz beni tanımadığınız belirterek zaten kendiniz bu sıfatın uzağından bile geçmiyorsunuz...
Ayrıca şu anda forumuna yazmış olduğunuz bu grup sizin gibi tanımadığı ismini dahi bilmediği insanlar hakkında yorum yapan yılışık davranışlar sergileyen insanlardan ibaret değildir.Kullandığınız cümleleri talihsiz cümleler olarak nitelendiriyor ve kişiliğinizi ortaya koyduğunuzu bilmenizin sizin açınızdan iyi olacağını düşünüyorum yani gördüğünüz gibi düşünebiliyor ve karar verebiliyorum...
Ayrıca bu sitede kimin sıradan ya da kimin ayrıcaklı olduğuna karar verecek olan siz değilsiniz...
Herkes HADDİNİ BİLMELİ..... _________________ Lolipop şekerleriyle 18 Ine Kadar Flörtsün Ve Mahluk Söyle Adin Nedir ¿Kaç Harften Oluşuyorsun¿ Kaçi Sesli? Kaçi Sessiz¿ Kaç Davranış sergiledin?Kaçı yerli ¿ Kaçı YERSİZ ?
"S.K"
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6658 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 14.03.2008 - 04:14 Mesaj konusu:
Alıntı:
bu arada halil abi hava kötü gidiyor yağmur falan olursa yada herhangi bir olumsuz hava koşulu karşılığında ne yapılıcak
cagdass, Hava bulutlu ama sıcak olacak. Hatta pazar günü parçalı bulutlu. Şimdilik sorun yok herşey güzel
Bu arada geleceğini daha önce yazdırmamıştın bana. Sen kesin gelecekmisin?
tifosi, Ok dir Nejatcım
PROGRAM
15 Mart C.tesi Saat 10:00 Kordon Cafe önünde Toplanma
15 Mart C. tesi Saat 14:30 Ç.kaleye varış ve yemek
15 Mart C. tesi Saat 15:30 Otel Bölgesinde toplanma ve Ç. Kale gezisi
15 Mart C. tesi Saat 20:00 Yemek ve sonrasında eğlence
16 mart pazar Saat 8:30 Kalkış ve kahvaltı
16 mart pazar Saat 9:00 Karşıya geçiş ve karşı tarafın gezisi
16 mart pazar Saat 13:30 Merkeze dönüş ve öğlen yemeği
16 mart pazar Saat 14:00 Toplu Kortej geçişi
16 mart pazar Saat 15:00 Dönüş
HalilRR - Tek Kişilik Oda
KaRRdelen - Tek Kişilik Oda
Theplayrabbit - Tek Kişilik Oda
Kocaman - Tek Kişilik Oda
2 KİŞİLİK ODALARDA KALACAK OLANLAR
Hakan Dinçer +1 - 2 Kişilik Oda
Bekir - Adinin arkadaşı - 2 Kişilik Oda
Goldminermechanic +1 - 2 Kişilik Oda
Turist - Levent_tuzel - 2 Kişilik Oda
adin +1 - 2 Kişilik Oda
Fatih - The_One - 2 Kişilik Oda
Göksel +1 - 2 Kişilik Oda
Berhan +1 - 2 Kişilik Oda
Mehmet Tan +1 - 2 Kişilik Oda ( 2-3 gece kalacak )
Erdem - İbRRahim - 2 Kişilik Oda
İzmirli +1 - 2 Kişilik Oda _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HalilRR, abi, benim belli değildi son zaman belli oldu gelebileceğim e sizde o arada ayarlamıştınız yerleri falan sesimi çıkarmadım hiç. normalde abimle eşi gelicekdi. yengede istemeyince son anda bana yer çıktı yani goldminermechanicin + 1'i cagdass oluyor. durum böle yani
Herkese iyi yolculuklar...Bu arada ben gelmiyorum Pınarcım bilgin olsun.. Fuarda görüşürüz _________________ Lolipop şekerleriyle 18 Ine Kadar Flörtsün Ve Mahluk Söyle Adin Nedir ¿Kaç Harften Oluşuyorsun¿ Kaçi Sesli? Kaçi Sessiz¿ Kaç Davranış sergiledin?Kaçı yerli ¿ Kaçı YERSİZ ?
"S.K"
onu bana değil ev sahibine sorucaksın HalilRR, ama yaş haddinden girebilir misin bilmiyorum.Hani fazla yaşlı kalıyorsun ya o bakımdan Ayrıca Uyuzsun... _________________ Lolipop şekerleriyle 18 Ine Kadar Flörtsün Ve Mahluk Söyle Adin Nedir ¿Kaç Harften Oluşuyorsun¿ Kaçi Sesli? Kaçi Sessiz¿ Kaç Davranış sergiledin?Kaçı yerli ¿ Kaçı YERSİZ ?
"S.K"
Tarih: 14.03.2008 - 12:23 Mesaj konusu:
BeLiaL, Rabbit, kızlar şimdi gördüm yazılanları böyle bi muahbbete dahil etmek istemezdim sizleri kusura bakmayın..
bi dahaki sefer diyorum yine her zaman olduğu gibi.. yazın bekliyorum madem öyle artık sizi.. adaya veya asosa gitmek üzere
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
onu bana değil ev sahibine sorucaksın HalilRR, ama yaş haddinden girebilir misin bilmiyorum.Hani fazla yaşlı kalıyorsun ya o bakımdan Ayrıca Uyuzsun
BeLiaL, yani seni ayakta alkışlıyorum doğru söze ne denir hallliiiişşşşşş kızıyosan söleee abicim
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
HalilRR, abi bide şey dicem listenin son durumu yukardaki gibidir dimi ben ona göre netleştiriyorum.. herhangi bi değişiklik olursa artık burda hallederiz.. saygılar hürmetler abicim..
Son Mesajdan 58 dakika sonra eklendi:
izmir md toplamda 26 kişiyiz ona göre söylüyorum.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Ne Mutlu CANAKKALE Şehitlerini sevebilene
CANAKKALE bugun toz ile duman düşmanda imkan var mehmetde iman
Alem görsun elmi yaman beymi yaman
CANAKKALE Şahit düşmandan azdık
Diş'ile Tırnak'ile Siperler kazdık Halimiz şerefli mazi olacak
Bogazda cihana karşı durmuştuk etten kemikten kilit vurmuştuk
Allah bugun bizden razı olacak .. ! !Canakkalede şehid olan askerin cebinden cıkan şiirden alıntıdır ! !
Dinleyin kefensiz yatan ŞEHİTLER bu yurdu hatıra kılan yigitler
meydanı boş bulmuş oynuyor itler kim nederse desin ŞEHİTLER ölmez
Aglıyor anası ölmüş evladı kalktı bu dunyadan insanlık adı
el uzatan görduk kahbe duşmana göz dikmiş hayinler aziz VATANA
Kucük düşürdüler bizi cihana kimnederse desin ŞEHİTLER ölmez
VATAN icin aksın ŞEHİT kanımız özgürlük meydanı son duragımız
Sarılsın tabuda al bayragımız kim ne derse desin ŞEHİTLER ölmez ...
Halil abi herzamanki gibi böylesi özel ve guzel gunlerde nekadar duyarlı oldugumuzu herkeze gösterdiniz bu organizasyonla MD nin saygı duydugu duyması gerektigi degerlerin göstergesidir ..
sizlerle gelemiyorum kendinize iyi bakın ve al bayragımızı dalgalandırın
HAYIRLI YOLCULUKLAR _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 14.03.2008 - 17:36 Mesaj konusu:
bu uzun metrajlı gezimizde,motorla gelen arkadaslar motorlarınızın takım cantalarını yanınıza alın,lastik patlamaları olabilir lastik speryi yada tamir seti bulundurun,mutlaka biri almıştır diyerek yola cıkmayın,çünkü bu sprey v.s tamir seti biraz sonra arkadasın kendinede lazım olabilir! geziyi işkenceye cevirip milleti yolda madur etmemnin alemi yok,bu lastiklerde her benzincide tamir olmuyor lütfen önleminizi alın!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 14.03.2008 - 22:25 Mesaj konusu:
ilk delimiz geldi istanbul md gerçekten çok azimli takdir ettim valla hadi bakalım elinizi cabuk tutun yarın hepinisi bekliyoruuussss _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5460 Nereden: _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_ / ÇANAKKALE MD
Tarih: 16.03.2008 - 15:32 Mesaj konusu:
arkadaşlar ben şimdi evdeyim şu saat lerde kortejdeler arkadaşlar ist daki işlerimi halledip c.tesi günü akşamı direk otel e geçtim gelen arkadaslara tşk ler gelmeyenlerde bi dahaki sefere bekliyoruz ... _________________ _MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
_MAKİNA MÜHENDİSİ SUZUKİ GSX_R_1000_JAPONLARIN EFENDİSİ_
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız