istediğim motor altımdakinin 3 yaş küçük olanı...
aprilia futura rst 1000(2005)
ardından üretilmedi zaten.niyeyse..:/ _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
Tek hayalim ve hiç bir zaman satmayacağım tek makina.
97-99 model arası Suzuki VL 800 İntruder en ateş kırmızısından ve 19 inç ön jantlısından _________________ Go Big Or Go Home
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 382 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 21.04.2008 - 02:00 Mesaj konusu:
1- Yamaha Ybr125 ilk motorum ona şuan sahibim
2- Honda Cbf500 Ybrden sonraki hayalim
3- Yamaha Fz6 FaZeR cbf500 den sonraki hayalim. Aslında hız olarak ikiside yeterli ama biri çift biri 4 silindir. 4 silindirdeki sese hasta oluorum.
4- Vee son nokta Yamaha R6 İşte bu benim HayaLim Ve inşallah gerçekLeştireblirim.. Emin adımLarLa yükseliyorum.. _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2571 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 26.04.2008 - 15:34 Mesaj konusu:
Tabi ki YAMAHA R6 ama şu an için alabileceğim en ideal motor (mali açıdan) GSR 600 karizma alet canım _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız