Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - evet deliler herkes hayalındekı MOTORU yazsın bakalım.......

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

evet deliler herkes hayalındekı MOTORU yazsın bakalım.......

evet deliler herkes hayalındekı MOTORU yazsın bakalım.......
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 60, 61, 62  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.03.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istediğim motor altımdakinin 3 yaş küçük olanı...
aprilia futura rst 1000(2005)
ardından üretilmedi zaten.niyeyse..:/ Sinirlendim
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
By_NeCRo
Üye
Üye

MesajTarih: 17.03.2008 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallaha abi En büyük hayalim uğrunda herşeyi yapabileceğim bi Yamaha Yzf R6 2006 model siyah renkli bi şey olsa mükemmel olurdu Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
By_NeCRo Çevrimdışı By_NeCRo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kontes_Irmak
Üye
Üye

MesajTarih: 17.03.2008 - 02:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kara meleğim ducati 749
Başa dön
Kontes_Irmak Çevrimdışı Kontes_Irmak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
barikan
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 17.03.2008 - 04:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek hayalim ve hiç bir zaman satmayacağım tek makina.
97-99 model arası Suzuki VL 800 İntruder en ateş kırmızısından ve 19 inç ön jantlısından Delirdim Delirdim Delirdim
basbos
Üye
Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 19.03.2008 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[img]http://lh5.google.com.tr/barbarkorkmaz/R-Fdn_QsJ7I/AAAAAAAAACE/xV8Hv8SXYGE/P2030003.JPG?imgmax=720[/img]
Başa dön
basbos Çevrimdışı basbos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
dammet
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.03.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu anda Hyosung gt 250 r
Başa dön
dammet Çevrimdışı dammet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.03.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR 125 Dil çıkarıyorum NAPALIM aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
koryanali
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.03.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana biri xtz 750 hakkında bilgi verebilir mi? gidişi nasıl yakıt nasıl, çpk fazla masraf yapıyo mu?

Son Mesajdan 21 saniye:

bana biri xtz 750 hakkında bilgi verebilir mi? gidişi nasıl yakıt nasıl, çpk fazla masraf yapıyo mu?

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

yamaha xtz 750 istiyorum ama nasıl ve hakkında hiç bişey bilmiyorum bırı bılgı verebilirmi

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

yamaha xtz 750 sizce nasıl bbi alettir
Başa dön
koryanali Çevrimdışı koryanali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazyhll
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.04.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r1 diyorum başka bişey demiyorum
Başa dön
crazyhll Çevrimdışı crazyhll Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MondialMoto
Üye
Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 18.04.2008 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi hangi birinin yazsam bilmiyorum ki nasıl olsa hayal hepsini hayal ediyorum Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
MondialMoto Çevrimdışı MondialMoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 21.04.2008 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1- Yamaha Ybr125 ilk motorum ona şuan sahibim
2- Honda Cbf500 Ybrden sonraki hayalim
3- Yamaha Fz6 FaZeR cbf500 den sonraki hayalim. Aslında hız olarak ikiside yeterli ama biri çift biri 4 silindir. 4 silindirdeki sese hasta oluorum.
4- Vee son nokta Yamaha R6 İşte bu benim HayaLim Ve inşallah gerçekLeştireblirim.. Emin adımLarLa yükseliyorum.. Bravo Gülümsüyorum Gülümsüyorum
hRn_ybr
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 26.04.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benim için yamaha r6 gibisi yok hastayım makinaya
Başa dön
hRn_ybr Çevrimdışı hRn_ybr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
matiz41
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 26.04.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben hayalimdeki motoru yazmayayım çünki şu an ona biniyorum.gsx r 1000 Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
matiz41 Çevrimdışı matiz41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 26.04.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabi ki YAMAHA R6 Dans Dans Dans ama şu an için alabileceğim en ideal motor (mali açıdan) GSR 600 karizma alet canımDelirdim Delirdim
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Taz-Z
Üye
Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 27.04.2008 - 04:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayalim ZZR 1400 Bravo ama zx-6r alıcam Göz kırpıyorum Delirdim

2004 topiciymiş yazıktan sonra farkettim sok oldum Şok oldum
Başa dön
Taz-Z Çevrimdışı Taz-Z Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 60, 61, 62  Sonraki
54. sayfa (Toplam 62 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal