ayrıca mehmet ustanın motorun yenı halını ben beyenmedım
romeo bizde degiştirdik zaten haftaya resimlenirse daha hos görünecek
ömer abime kim ne demiş dediysede b.. yemiş aman dikkat son pişmanlık fayda etmez ona en son bisey diyenin halini görmüştüm ALLAH esirgesin ugraşacagınız en son adam ömer abi olsun herkez aklını başına alsın sözüm ona kim ne dediyse tabi olayı tam bilmiyorum ama
Bozkurt kardeşleri kim niye kızdırmış neden gülmüşler bilmiyorum ama.........
Pek iyi etmemiş bu kesin
Onu bunu bilmem ömer bozkurt ve ailesi mükemmel insanlar neden böyle kızdıracak terbiyesizlikler oluyor onu anlamış deyilim eğer bu adamın arkasından güleceksen çıkacaksın yüzünede erkekçe aynı hareketi sergileyeceksin....Kanımca
Tarih: 15.03.2008 - 04:10 Mesaj konusu:
Hey Maşallah..
İşte Bahar gelmesine yakın KONYA MD den özlenen fotograflar gelmeye başladı...
Allah kaza bela vermesin arkadaşlar...Bu güzel motorlarınıza,güzel günlerde binin..
Ömer Kardeş hayırdır ne oldu yahu?
Kim ne demiş?Neden demiş?
Ömer Bozkurt Konya MD için maddi-manevi katkı saglayan bir arkadaşım..Eğer kızdıysa onu kızdıranlar gönlünü alsın..
Yakışmaz böyle arkadan konuşmalar..Heleki Konya MD de böyle şey olunca biz şaşırırız..Çünkü orda hep güzel şeyler görmeye alıştık...
_________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 15.03.2008 - 04:21 Mesaj konusu:
Her zaman dediğim gibi.. KONYA İŞİNİ BİLİYOR!! Daha ne diyeyimki Bravo KONYA! _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
konya japon motorlarıyla uğraşan tamır ve bakımını yapan parça dedarık eden dört veya beş kışıyız kımse zıncır konusunda yanlış yapan açıkca söyle kardeş kımse zan altında kalmasın bırde ömere gülen kımse önce kendıne baksın çocuk daha ne yapacak konya md ye maddı manevı sağlıyor bızler motorcu camıasını toplamaya çalışıyor bırarada tutmaya çalışırken butür davranışlar yanlış drag yarışı yapacağız denıyor seve seve gıdıyorum benım ıhtıyacım yok yarışa fılan ama nedırkı sosyal falıyet olsun allah korusun düşsem bana bışey olsa kım bakacak bana konya md böyle yazışmaları abınız olarak görmek ıstemıyorum benı kızdırmayın _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Tarih: 15.03.2008 - 12:04 Mesaj konusu:
zevkmotor demiş ki:
konya japon motorlarıyla uğraşan tamır ve bakımını yapan parça dedarık eden dört veya beş kışıyız kımse zıncır konusunda yanlış yapan açıkca söyle kardeş kımse zan altında kalmasın bırde ömere gülen kımse önce kendıne baksın çocuk daha ne yapacak konya md ye maddı manevı sağlıyor bızler motorcu camıasını toplamaya çalışıyor bırarada tutmaya çalışırken butür davranışlar yanlış drag yarışı yapacağız denıyor seve seve gıdıyorum benım ıhtıyacım yok yarışa fılan ama nedırkı sosyal falıyet olsun allah korusun düşsem bana bışey olsa kım bakacak bana konya md böyle yazışmaları abınız olarak görmek ıstemıyorum benı kızdırmayın
Mehmet Usta Ellerinden Öperim Helalin Var _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız