Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 14.03.2008 - 19:24 Mesaj konusu: Air Brush Çalışmamız. Honda CBR 1100 XX
Evet arkadaşlar uzun uğraşlarımıza rağmen siyah renkli 1100 XX imi. air brush sayesinde değişik bir görünüm kazandırdık umarım beğenirsiniz.
Air Brush' ta emeği geçen Uğur ustama sonsuz teşekkürler burdan. Bu arada Uğur ustam Air Brush' ın yanı sıra boya, kaporta, plastik kaynağı artı dövme (Tattoo) bilimum her işle uğraşmakta bana yapmış oldugu dövmeninde bi iki resmini eklemeden edemiyeceğim. Resimlere başlıyayım ben yavas yavas..
Bu arada air brush işi henüz tam bitmedi son rütüşlar var.. ve bir kat daha vernik atılcak.. ama ben dayanamadım resimleri paylaşmak istedim..
Motorumun ilk hali...
Evet ilk astar aşamaları
Buda Uğur Ustamız..
Ve ilk kat Boya aşaması..
Parçalar yavaş yavaş meydana çıkıyor. çıktıkçada heyecan artıyor valla nediyim..
Yine Uğur usta.. T-Short olayınıda yeni fark ettim komik adam..
Kendiminde bir resmini koyayım.
Puzzle toplandı en sonunda, ammada cok vida varmış beeee.. ama hiç arttırmadık.
Xenon da bambaşka bişi valla.
Alttaki damalar sedef beyaz güneş ışığında ilginç görünüyor ve sarı renklerin içerisinde de simler var. gören arkadaşlar çok beğendiler işçiliği...
Ve beklenen son..
Uğur ustamızın yapmış olduğu dövmeyide eklemeden edemiyeceğim. acıyıp acımadığını merak eden arkadaşlar olucaktır cevabıda adam hemşire gibi. o kadar iğne batırdı ama coka cımadı..
Motor şu an kuruma aşmasında cilası iiyice kuruduktan sonra 1 kat daha zımpara ve 1 kat daha cila yapılacak en son halinden de 1-2 foto eklerim bitince..
Uğur ustamız asıl mesleği ressamlık uzun süredir bu tip çalışmalarla uğraşmakta. kask, motor,araba, sürat teknesi v.s.... aklınıza gelebilecek herşeyi boyuyor, boyamaktan kastım ise resimlendiriyor.. aynı zamanda da dövme çalışmaları yapmakta. oldukçada müşterisi mevcut eğer uğur ustamızla çalışmak isterseniz ben size yönlendirebilirim. buradan telefonunu yazmak istemedim reklam olmasın diye.. _________________
Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1562 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 14.03.2008 - 19:32 Mesaj konusu:
çok güzel olmuş.. ilerde xx im olursa böle yaptırırım _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.000 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 21.000 Km Sonra İnşallah
ustamızın eline sağlık,güzel bir çalışma yapmış,motorunun görünümü değişmiş valla _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
mysugar, Arkadasım hayırlı olsun degisiklik sana da iyi gelmistir bu arada kaca mal oldu??Güvenli ve keyifli sürüsler dilerim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız