Tarih: 14.03.2008 - 05:05 Mesaj konusu:
derkunt demiş ki:
yassax demiş ki:
bende ordayım bi aksilik olmazsa yeni üyeyim kimseyi tanıyorum yabancılık çektirmez ama bana md üyeleri die umuyorum
Hiç merak etme MD senin gerçek yuvan kadar sıcak karşılar seni ama yabancı durma ben yeniyim de kendini tanıt.
Eywallah derkunt abi walla çok iyi bir ortam olacağının farkındayım aslında ama ilk defa geldiğimizden olsa gerek. Walla çok heyecanlandım tüm arkadaşlarıma motor aşkını aşıladım ama motor'a aşık insanlardan oluşan bir grupta olmak nasıl olaki die merak içindeyim. Ara sıra feribotta bile muhabbetler süper oluyo tecrübeler paylaşılıo 20dk nasıl geçio anlamıo insan. Ordada benzer bir ortam olacağının farkındayım umarım yanılmam. _________________ Freedom is my style...
İnsanoğlu kendini arar, Dünya döner milim milim
Eğer göçüp gidersen bugün, Yarım kalan işin var senin.
yassax bende ilk defa katılacam seninle aynı duyguları paylaşıyorum inşallah güzel eğlenip iyi bir fuar olacak sırf parti için işi asıp cumadan geliyorum
Tarih: 14.03.2008 - 21:25 Mesaj konusu:
tvize demiş ki:
yassax bende ilk defa katılacam seninle aynı duyguları paylaşıyorum inşallah güzel eğlenip iyi bir fuar olacak sırf parti için işi asıp cumadan geliyorum
tvize zannımca çok iyi bir ortam olacak hissediyorum istersen gitmeden buluşup gidebiliriz beraber. _________________ Freedom is my style...
İnsanoğlu kendini arar, Dünya döner milim milim
Eğer göçüp gidersen bugün, Yarım kalan işin var senin.
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1853 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 14.03.2008 - 21:40 Mesaj konusu:
yassax demiş ki:
tvize demiş ki:
tvize zannımca çok iyi bir ortam olacak hissediyorum istersen gitmeden buluşup gidebiliriz beraber.
Her ikinizde aramıza hoş geldiniz. Merak etmeyin yabancılık çekmeyin yeni oldunuzu sölemeyi unutmayınki sizinle ilginenler olsun. yoksa sizin yeni oldunuzu kimse anlamaz kenarda kalmayın kaynaşın guruba tanışın kendinizi tanıştırım _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 14.03.2008 - 21:56 Mesaj konusu:
dostlar yalnız bakıyorum kimse liste falan yapmamış...yani kimler gelicek kimler gelmicek bir görsek iyi olmazmıydı... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1421 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 14.03.2008 - 22:01 Mesaj konusu:
derkunt demiş ki:
yassax demiş ki:
tvize demiş ki:
tvize zannımca çok iyi bir ortam olacak hissediyorum istersen gitmeden buluşup gidebiliriz beraber.
Her ikinizde aramıza hoş geldiniz. Merak etmeyin yabancılık çekmeyin yeni oldunuzu sölemeyi unutmayınki sizinle ilginenler olsun. yoksa sizin yeni oldunuzu kimse anlamaz kenarda kalmayın kaynaşın guruba tanışın kendinizi tanıştırım
derkunt baba doğru söylüyor
sonra vay efendim ben gittim kimse yüzüme bakmadı,yok efendim bunlar yabani... gibi düşüncelere kapılmaca olmasın _________________
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1853 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 17.03.2008 - 18:51 Mesaj konusu:
Çanakkale buluşmamız çok çok başalılı geçti. Emeği geçen tüm arkadaşlara ve tabiki kendini bizler için raralayan Hamit arkadaşımıza çok çok teşekkürler.
Şimdi Büyük buluşma 21 Mart İstanbul Haydi MD Haydi deliler delirme sırası Bu toplantıda Mekan bizim sadece bize ait olacak o akşam _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 17.03.2008 - 21:11 Mesaj konusu:
mete_han, glicen dimi? Kozlarımızı paylaşalım artık zoi de _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız