Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Beklenen BÜYÜK FUAR BULUŞMASI tüm MD 21 Mart da İstanbul da

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Beklenen BÜYÜK FUAR BULUŞMASI tüm MD 21 Mart da İstanbul da

Beklenen BÜYÜK FUAR BULUŞMASI tüm MD 21 Mart da İstanbul da
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 14.03.2008 - 03:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiç bi kuvvet beni tutamaaazzz Orda olacağımmm Delirdim Delirdim

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yassax
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 14.03.2008 - 05:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt demiş ki:
yassax demiş ki:
bende ordayım bi aksilik olmazsa yeni üyeyim kimseyi tanıyorum yabancılık çektirmez ama bana md üyeleri die umuyorum Gülümsüyorum

Hiç merak etme MD senin gerçek yuvan kadar sıcak karşılar seni ama yabancı durma ben yeniyim de kendini tanıt.

Eywallah derkunt abi walla çok iyi bir ortam olacağının farkındayım aslında ama ilk defa geldiğimizden olsa gerek. Walla çok heyecanlandım tüm arkadaşlarıma motor aşkını aşıladım ama motor'a aşık insanlardan oluşan bir grupta olmak nasıl olaki die merak içindeyim. Ara sıra feribotta bile muhabbetler süper oluyo tecrübeler paylaşılıo 20dk nasıl geçio anlamıo insan. Ordada benzer bir ortam olacağının farkındayım umarım yanılmam.

İnsanoğlu kendini arar, Dünya döner milim milim
Eğer göçüp gidersen bugün, Yarım kalan işin var senin.
Başa dön
yassax Çevrimdışı yassax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tvize
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 14.03.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yassax bende ilk defa katılacam seninle aynı duyguları paylaşıyorum inşallah güzel eğlenip iyi bir fuar olacak sırf parti için işi asıp cumadan geliyorum Bravo
Başa dön
tvize Çevrimdışı tvize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mjaft
Üye
Üye

MesajTarih: 14.03.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az kaldı son 1 hafta walla non-stop eğlence diyom başka birşey demiyom
Çok gülüyorum Dans Dans Dans Dans
Başa dön
mjaft Çevrimdışı mjaft Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yassax
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.03.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tvize demiş ki:
yassax bende ilk defa katılacam seninle aynı duyguları paylaşıyorum inşallah güzel eğlenip iyi bir fuar olacak sırf parti için işi asıp cumadan geliyorum Bravo

tvize zannımca çok iyi bir ortam olacak hissediyorum Dil çıkarıyorum istersen gitmeden buluşup gidebiliriz beraber.

İnsanoğlu kendini arar, Dünya döner milim milim
Eğer göçüp gidersen bugün, Yarım kalan işin var senin.
Başa dön
yassax Çevrimdışı yassax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 14.03.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yassax demiş ki:
tvize demiş ki:

tvize zannımca çok iyi bir ortam olacak hissediyorum Dil çıkarıyorum istersen gitmeden buluşup gidebiliriz beraber.

Her ikinizde aramıza hoş geldiniz. Merak etmeyin yabancılık çekmeyin yeni oldunuzu sölemeyi unutmayınki sizinle ilginenler olsun. yoksa sizin yeni oldunuzu kimse anlamaz kenarda kalmayın kaynaşın guruba tanışın kendinizi tanıştırım Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.03.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostlar yalnız bakıyorum kimse liste falan yapmamış...yani kimler gelicek kimler gelmicek bir görsek iyi olmazmıydı... Bravo
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 14.03.2008 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt demiş ki:
yassax demiş ki:
tvize demiş ki:

Her ikinizde aramıza hoş geldiniz. Merak etmeyin yabancılık çekmeyin yeni oldunuzu sölemeyi unutmayınki sizinle ilginenler olsun. yoksa sizin yeni oldunuzu kimse anlamaz kenarda kalmayın kaynaşın guruba tanışın kendinizi tanıştırım Delirdim Delirdim Delirdim

derkunt baba doğru söylüyor Göz kırpıyorum
sonra vay efendim ben gittim kimse yüzüme bakmadı,yok efendim bunlar yabani... gibi düşüncelere kapılmaca olmasın Dil çıkarıyorum

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 15.03.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

d-devil demiş ki:
dostlar yalnız bakıyorum kimse liste falan yapmamış...yani kimler gelicek kimler gelmicek bir görsek iyi olmazmıydı... Bravo

birader senii tanıyann yokk eden yokk...inmisin cinmisinn...kimsin.. Dil çıkarıyorum

öle liste diyon ama ne listesi bu...görsen ne olcak...sağane..dersine çalış bakayım sen... Delirdim kapa makinayı.. Dil çıkarıyorum

çakma üye d devil.. Delirdim
selo600rr
Üye
Üye

Nereden: Balıkesir/Bigadiç

MesajTarih: 15.03.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelileriyle ve motosikletlerle tanışmak için sabırsızlıkla 21 martı bekliyorum...... Gülümsüyorum
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 17.03.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çanakkale buluşmamız çok çok başalılı geçti. Emeği geçen tüm arkadaşlara ve tabiki kendini bizler için raralayan Hamit arkadaşımıza çok çok teşekkürler. Alkışlıyorum

Şimdi Büyük buluşma 21 Mart İstanbul Haydi MD Haydi deliler delirme sırası Bu toplantıda Mekan bizim sadece bize ait olacak o akşam Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mjaft
Üye
Üye

MesajTarih: 17.03.2008 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben istanbul yabancısıyım orda nereye gideceğimi ne yapacağımı bilmiyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz??* Ağlıyorum

Son Mesajdan 30 saniye:

arkadaşlar ben istanbul yabancısıyım orda nereye gideceğimi ne yapacağımı bilmiyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz??* Ağlıyorum
Başa dön
mjaft Çevrimdışı mjaft Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Olgun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.03.2008 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizede standda sticker alabilmek kalıyor Göz kırpıyorum
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2008 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, glicen dimi? Kozlarımızı paylaşalım artık zoi de Çok gülüyorum
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 17.03.2008 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy demiş ki:
mete_han, glicen dimi? Kozlarımızı paylaşalım artık zoi de Çok gülüyorum

Koz paylaşmakla kafayı bozmuşsun sen Batak'da koz,MD'de koz kolay gelsin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 11, 12, 13  Sonraki
9. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal