Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 22 Mart Cumartesi (Fuar Sonrası Mangal)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

22 Mart Cumartesi (Fuar Sonrası Mangal)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.03.2008 - 00:44    Mesaj konusu: 22 Mart Cumartesi (Fuar Sonrası Mangal) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

22 Mart Cumartesi Dağıtma Operasyonu Gülümsüyorum

Geçtiğimiz gece gerek yönetim, gerekse bazı eski dostlarla tartışırken, döndük dolaştık şu şekil bir düşünceye vardık..
Bir fuar daha geldi kapımızı çaldı.. gerek İstanbul MD'nin fuar sebebi ile 2haftadır organizasyon yapmaması, gerekse fuar nedeni ile İstanbul'a gelen başta İZMİR olmak üzere tüm misafirlerimizle güzel, eylenceli bir mangal yapalım dedik.. Eylenelim, gülelim, coşalım, misafirlerimize güzel bir gece yaşatalım dedik...

Mekan olarakta Çatalca'yı düşündük.. Şimdi gözlerinizi kapatın ve canlandırın.. Sağınız, solunuz, önünüz ve arkanız.. Dört tarafınız kilometrelerce uzanan boş bir arazi, doğayla bütünleşmeye birebir.. GÜneşin doğumu, batımı ve sizin aranıza girebilecek hiç birşey yok..

Tarih : 22 Mart Cumartesi Saat 20:00 - ~
Başlangıç : Fuar sonrası KONVOY ile (tek gelmek isteyen gelir Çatalcada bekler)
Yer : Çatalca, asıl mangal yapılacak nokta ise Tren istasyonunu geçince 2km ilerde sağda.. Bülend Karpat'ın willası denildimi gösterir herkez)
Ulaşım : Çevreden gelirken Mahmetbeygişelerinden girmeniz yeterli.. Çatalca tabelasını görüp sola döndüğünüz anda Çatalca size 4km..
E-5'ten gelen arkadaşlara zorluk çıkmaması için saat 19:00 - 20:00 arası Büyükçekmece Atirus önünde bekleyeceğiz gelecek arkadaşları.

İrtibat :
Levend : 05366721596 / 05543582240
Kaan : 0535 243 90 86
Yücel : 0535 225 96 46

Önceki piknik & mangal denemesinden bir kaç foto koyayım bari Gülümsüyorum

Benim biraz deli olduğumu bilenler bilir.. Misafirlerimden biri canım döner çekti dedi Gülümsüyorum Senmisin diyen.. Kaptığım gibi getirdim ustayı dükkandan :P

Bu Bir Levend Karpat & Kaan Okut &Yücel Çevreli Organizasyonudur..

DipNot : Bikini Yasaktır! Göz kırpıyorum

En son SnooTy tarafından 15.03.2008 - 01:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SnooTy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zkei
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.03.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geliorummmmm
Başa dön
zkei Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.03.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohh haydi toplanak Çok gülüyorum Çok gülüyorum

havada et kokusu var havada et kokusu var Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 15.03.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, bab-baaaaaaaaaaaaaaaaa büyüksüünnnn Delirdim Delirdim Delirdim mezar bikinisiz gelmez ama Dil çıkarıyorum

zkei, hadi bakalımmmm Çoook seviyorum

yc_, bikini alma yanına Delirdim Delirdim Delirdim

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 15.03.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

döner ustasına gerek yok ben keserim Çok gülüyorum
bu arada bayağı ilgi çekici. özellikle yeşil olması süpper Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 15.03.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbul dişindan gelenleri büyük bir kısmı 23 pazar günü geri dönecek bunu göz önüne almalısınız sanırım. Ama düşünce güzel, tarihi tekrar bi gözden geçirin derim bence
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 15.03.2008 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geliyoooruumm, inş. tabi Bravo
SnooTy, valla havalı desert eagle la sıkılıyoo, benim canım gerçeğini çekti hanii Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Y.N___4ever

En son YuZuF tarafından 15.03.2008 - 00:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.03.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyy oyy millet çosmus katılım fena olcak gibi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.03.2008 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ouuuwww ortama bak sen... Ins gelebilirim!
Başa dön
sx2 şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.03.2008 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum desert eagle mı o Şok oldum Delirdim Delirdim Delirdim
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.03.2008 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yunusxy, Aynen öyleee ama gerçek değil CO2 havalı versiyonu Göz kırpıyorum

Y.N___4ever

Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.03.2008 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YuZuF, X5 in torpidoda glock gördüm sanki Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.03.2008 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelenler.. Eklein bekimm isimleriii!!!

1- Levend Karpat
2- Kaan
3- Yücel
4- Zekü :P
5...
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.03.2008 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, bi dakka göstercem hemen torpidodakini sen yanlış görmüşün Çok gülüyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

yc_, gördüğün bu olmasın kardeşim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Y.N___4ever

Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.03.2008 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YuZuF, vay polat alemdarım benim bee Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

makine muhabbetine girersek evdeki winchester ı çıkartırım orda neler olabileceğini siz düşünün Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.31 Saniye