Tarih: 15.03.2008 - 10:29 Mesaj konusu:
marsille, iide şöyle bir sorun var Bu daha olmadı.. Olacak Hehehe _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
www.youtube.com/watch?v=nbG4qQxgRwo Buda çingene versiyonu _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 15.03.2008 - 10:51 Mesaj konusu:
marsille, Ben zaten giriyorum Bana dokunmuyor öyle engeller mengeller _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 15.03.2008 - 11:20 Mesaj konusu:
MaGICLeF, sen ne tuhaf adamsın ya Msnde onlinesin selam bile vermiyorsun.. Gelip topiğe yazmışsın görünce 1heyecanlandım, oda bana yazmammış marsille, ye yazmış..
Tüüüüü sana MaGICLeF, _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 15.03.2008 - 11:26 Mesaj konusu:
MaGICLeF, ağır bi cevap oldu Ersi açtırma azımı be Ajansta ağır iş ne var abi görmediğim yer sanki Neşe Erberk :P _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 15.03.2008 - 11:36 Mesaj konusu:
MaGICLeF, biliyorum abim da sabahın 10:34'ü oldu ben halen uyumadım ondan arada benim devreler gidebilio
sadbuttrue, mavi don olayını forumdaki olaylardan dolayı söylemedim.. Yer varmı diyince Cem yılmaz aklıma geldi.. Hani Uzay gemisine mürettabat alma olayı.. O nedenle Mavi donun varmı? Var.. Gel ozaman dedim _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız