Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 22 Mart Cumartesi (Fuar Sonrası Mangal)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

22 Mart Cumartesi (Fuar Sonrası Mangal)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 15.03.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayy şenlik var desene
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.03.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dadından yınmez:)
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.03.2008 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinize iyi eğlenceler arkadaşlar...eğerki akşam olmasaydı eşli olarak gelebilirdik ama hem geç saatte hemde p.tesi iş var... Üzgünüm

neyse bizim yerimizede eğlenirsiniz artıkın... Bravo
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 15.03.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt demiş ki:
istanbul dişindan gelenleri büyük bir kısmı 23 pazar günü geri dönecek bunu göz önüne almalısınız sanırım. Ama düşünce güzel, tarihi tekrar bi gözden geçirin derim bence
çok doğru demiş. Üzgünüm
sizlere şimdiden iyi eğlenceler... Bravo
sakın birbirinizi vurmayın.. Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.03.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum pazar akşamı olurmu o iş ? millet evine yurduna dönecek,pazartesi sendromu olacak, bide fuarda yorulacaksınız , İstemiyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.03.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Makina muhabbeti olunca dayanamadım sorry..İyi Eğlenceler

YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 15.03.2008 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy demiş ki:
motorsado, sen gelirsen seni köpeklerime yem yaparım ben orda..!!

YuZuF demiş ki:
yunusxy, Aynen öyleee ama gerçek değil CO2 havalı versiyonu Göz kırpıyorum

Gerçiğini bulundurma ruhsatı var taşıma ruhsatı yok.. Anlamadım ben bu işi Çok gülüyorum Taşımıyacaksam bulundurmanın ne anlamı var be.. Yolda başıma her türlü şey gelebilir ama evde olduğu gib duruyo alet :P Taşıyamioz..

E dedim ya sana da ilk sayfada benim canım gerçeğinden çekti, ruhsatsız falan bişi olmaz sen merak etme Çok gülüyorumÇok gülüyorum Bravo

Y.N___4ever

Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 15.03.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, nan olm heryere yetişiyosun bu aralar ne iş?
Enerji fazlalığı var anlaşılan Çok gülüyorum :Okul önlerinde işler kesat heralde Çok gülüyorum
Şehir dışında olmasam kesin gelirdim. Döner işide uzmanlık alanımıza girar hani Göz kırpıyorum
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 15.03.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ben o zamana kalamadığım için katılamayabilirim ama fuarda mutlaka görüşeceğiz.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 15.03.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bı aksılık olmazsa bende gelıyorum yücel'cim zaten ne zamandır gorusemıyoz Bravo

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 15.03.2008 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaaa düşünüyorumda biz bunu c.tesi'mi yapsaydık ? ? ? ? ?
Başka illerden gelenler açısından çok iyi olurdu nasıl düşünmedik Sinirlendim

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.03.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılıma göre c.tesi olabilir ayarlayın onu Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 15.03.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, BENCE OLMALI kanka Göz kırpıyorum
Uzak yerlerden gelen arkadaşlar bu güzel olayı kaçırmasın derim Bravo

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.03.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Batuuu demiş ki:
Makina muhabbeti olunca dayanamadım sorry..İyi Eğlenceler

Bu resmi koyup üstüne ben gelmiyorum demiycen dimi Çok gülüyorum
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.03.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal