Tarih: 15.03.2008 - 12:33 Mesaj konusu:
hepinize iyi eğlenceler arkadaşlar...eğerki akşam olmasaydı eşli olarak gelebilirdik ama hem geç saatte hemde p.tesi iş var...
neyse bizim yerimizede eğlenirsiniz artıkın... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7656 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 15.03.2008 - 13:30 Mesaj konusu:
derkunt demiş ki:
istanbul dişindan gelenleri büyük bir kısmı 23 pazar günü geri dönecek bunu göz önüne almalısınız sanırım. Ama düşünce güzel, tarihi tekrar bi gözden geçirin derim bence
çok doğru demiş.
sizlere şimdiden iyi eğlenceler...
sakın birbirinizi vurmayın.. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
motorsado, sen gelirsen seni köpeklerime yem yaparım ben orda..!!
YuZuF demiş ki:
yunusxy, Aynen öyleee ama gerçek değil CO2 havalı versiyonu Göz kırpıyorum
Gerçiğini bulundurma ruhsatı var taşıma ruhsatı yok.. Anlamadım ben bu işi Çok gülüyorum Taşımıyacaksam bulundurmanın ne anlamı var be.. Yolda başıma her türlü şey gelebilir ama evde olduğu gib duruyo alet :P Taşıyamioz..
E dedim ya sana da ilk sayfada benim canım gerçeğinden çekti, ruhsatsız falan bişi olmaz sen merak etme _________________ [IMG][/IMG]
Kayıt: Oct 08, 2005 Mesajlar: 1291 Nereden: istanbul-smyrna
Tarih: 15.03.2008 - 15:29 Mesaj konusu:
yc_, nan olm heryere yetişiyosun bu aralar ne iş?
Enerji fazlalığı var anlaşılan :Okul önlerinde işler kesat heralde
Şehir dışında olmasam kesin gelirdim. Döner işide uzmanlık alanımıza girar hani _________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Kayıt: Nov 11, 2007 Mesajlar: 712 Nereden: istanbullun derin karanlık semti
Tarih: 15.03.2008 - 18:50 Mesaj konusu:
bı aksılık olmazsa bende gelıyorum yücel'cim zaten ne zamandır gorusemıyoz _________________ ENTEL DEGILIZKI MANITAMIZ OLSUN CADDELI DEGILIZKI ARABAMIZ OLSUN BIZ OKMEYDANLIYIZ BIRAKINDA FARKIMIZ OLSUN
Tarih: 15.03.2008 - 22:41 Mesaj konusu:
Batuuu demiş ki:
Makina muhabbeti olunca dayanamadım sorry..İyi Eğlenceler
Bu resmi koyup üstüne ben gelmiyorum demiycen dimi _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız