Tarih: 29.12.2003 - 13:50 Mesaj konusu:
Bak kardes bende zamanında vırago dıye tutturan 535 alıp sonrada onu satan ve rebel alan bırıyım.Benım motorum cok temız ben ona gozum gıbı baktım bakımları vs.hep yapıldı.Evet satıyorum.Dun bır musterısı cıktı cocuk Gelıboluda haber beklıyorum ondan.Sen cok eskı bır model ıstıyosun benımkı uymaz sana zannedersem.2000 MODEL 7 .000KM DE sisybar var. Kazası yok .Fıyatları sısırme dıyosun ama ucuz aldıgın motoru da bakımlarıyla aynı fıyata getırırsın bıde ugrasırsın.Bende rebelımı alırken bıraz pıyasadan pahalı aldım ama basıma hıc sorun cıkartmadı.Sana bol sans kardes genede. _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
tesekkurler ece ama eski motordan bu kadar korkmamali bence...yani dededis 2 dayisi ve 4 kuzeni motorsiklet tamircisi olan biri icin birkac yillik motor almak urkutucu degil yanlizca racing japın teknolojisi olan motorlardan korkuyorum masraf olarak...mesela senin alacagin gilera 250 tam elde patlayacak motor...rebel evet teknoloji olrak v olmadigi ve duz oldugunicin bence senelerce sorun cikarmayacak bir motora sahip..viragoya katiliyorum v motor arabadada sorun cikarir ama yinede devir olarak yuklenilmeyen motor modeli ne olursa olsun sorun yasatmaz...bence..birde parcalarinin bol bulunmasi onemli pek yayginlasmadi ulkemizde..bakalim banada bol sans...
Tarih: 29.12.2003 - 16:56 Mesaj konusu:
Senın 7 kokenın motorcuymus kardes o zaman ne dıyeyım.Bence sen onlardan yardım alarak daha ıyı bulursun motoru.Cevrelerı genıstır onların kuzenler vs.Sanslısın.RS e gelınce temız bır bulabılsem ben ona C4 yukler patlama sıddetınıde arttırrım.Ben racıng alıcamö ve satmıcam bırlıkte yaslanıcaz. _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
benimde hedefim racin hayabusanın arkasina bindikten sonra karar verdim ama onde hafif motorla baslamak lazim zira bi yerlere sinek gibi yapismak var bu is bence biraz sabir isi gaza gelipte uzerine cikmadan iyice kurdu olmak gerek bence rs le ugrasma derim birkac senedir biniyorsun basla bi gs 500 yada 600 lukle yavas gidersin
Tarih: 30.12.2003 - 02:17 Mesaj konusu:
bence 600 lük kullanmak bile biraz delilik istiyor... ben arkadaşın zzr 600 e bindiğimde bağırsaklarım arkadan çıktı sandım sadece git gel için kullanacaksan rebel bile yeterli.. ama benim gibi manyak olur da her hafta sonu şehirdışı gezisi yapmak istiyorsan o başka tabi bir de arkadaşların arabayla karşılaştırmaya çalışırlarsa iyice hırs yapıyorsun.. ben adama hayabusa diyorum adam bana konsept araba söylüyor yada f1 lerden bahsediyor.. salak, ben de sana tomahawk gösteririm o zaman... )
Tarih: 30.12.2003 - 11:02 Mesaj konusu:
ölüm makinası o arkadaslar.Amannnnnnnnnn ha!rs konusunda bende karamsarlasmaya basladım bakalım.Ama ben racıng kullanmadan kendımı motor kullanmıs gıbı hıssetmıcem benı anlıyomusunuz.Ya sabır bakalım _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
tutkular risklerle yaşanır bence..hayatin her alanında riskler var sadece bu zevki risk duzeyini en aza indirerek yaşamak gerek mesela trafikte hızlı değilde boş yolda hızlı gitmek gibi elbiseler ve korumalar a katılıyorum kesinlikle onlardan alacagim ayakkabılar ozellikle..araba kullanirken nasil emniyet kemeri ni takiyorsak aliskanlik olrak hatta bir reflextir bu bizimde bu elbise kask ve ayakkabilari bu sekilde giymemiz gerek...o zaman ccnin fazla bir onemi yok bence hizda bilincli yapilmali gerci benim gibi medical bi catlak icin gecerli olmasada
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız