Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1418 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 16.03.2008 - 01:53 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
kaancoleman,
cumartesi gecesi yola çıkıyorum işlerim sebebiyle..
pazar sabahı orda olup akşamı dönmem gerekiyor maalesef...
yoksa inanın sizinle beraber olup eğlenmekten çok büyük haz alırdım
ama sözüm söz olsun,fuardan sonraki en yakın zmn da motoruma atlayıp geleceğim.
zaten işim de var gelir mangalın kralını yaparız yine hepbirlikte...
ekamba ayıpsın kapım açık sana inş... dediğin gibi olur _________________
Tarih: 16.03.2008 - 01:54 Mesaj konusu:
yunusxy, katliyam deilde ilginç fotolar çıkacağı kesin heleki benim zamanında tv de çalıştığımı göz önünde bulundurursak o resimlerle süper 1 jenerik yapacağım kesin video için _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
evet arkadaslar cok guzel organızasyon.sehır dısından aracsız gelecekler ıcın fuar cıkısında bısey dusunuldumu.mesela ben ıstanbulu fazla bılmem ve mekana gelmem ımkansız gıbı bısey.hele geldıkten sonra donmem daha ımkansız olur.fuardan sonra bı arkadasa takılabılırım ama.nası olacak sımdı bu durum
Tarih: 16.03.2008 - 04:47 Mesaj konusu:
aspuzu, benim kredi kartı için 1 bağış günü yapsak nasıl olur? 47bin üye var hepsi sadece 1ytl verse motorumu alsam 1ytl vermeye üşenicek adam varmı aramızda?
_RoMeO_, Romeo zaten fuar çıkışında konvoyla gelicekler var.. Biz herkezi büyükçekmece atirus önünde beklicek 20:00a kadar.. Sonra geçecez asıl mekana Sorun değil geçer benim odada yatarsın kardeşim.. biz uyumiycaz sabaha kadar zaten Orasi yazlık yer.. _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 16.03.2008 - 16:09 Mesaj konusu:
ekamba, deliyim bilirsinnnn yakarımm yıkarımm uçarımmm _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız