Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 582 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 16.03.2008 - 17:49 Mesaj konusu:
Dostum motorun hayırlı uğurlu olsun.Maşallah canavar gibi alet.Herkesin kendi sseçimi ama bence ön cam olmasa çok daha güselo durur makinen. _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
motor bildiğiniz gibi fz-6 naked.lastikler üç yılı aşmış.biraz fazla kayıyor.yeni lastikler alacağım.
gaz kolu alışkanlık istiyor.çok tepkili.motor naked karakterinden çok racing gibi.orta devirler daha güçlü üst devirler daha zayıf olsa olurmuş.süspansiyonu 3. kademede kullanıyorum biraz sert sanki.yol tutuş bence fena değil.10000 d/d dan sonra çok keyifli hızlanıyor.ancak ben sakin sürüyorum.frenler iyi.arkanın çabuk kitlediğini duymuştum ama bu görüşe katılmıyorum.
eşimde yolcu selesinden memnun.boyu kısa olduğu için peglerin yukarıda olması pek sorun çıkarmıyor.seleyi biraz sert buldu.cumartesi 100 km civarında yol yaptık pek mızmızlanmadı.yakıtı daha ölçmedim.
püf noktalarında tecrübeli arkadaşları dinlemek isterim sevgiyle kalın.. _________________ bir ihtimal daha var!
Hayırlı olsun ,arka frene dikkatli bas hassastır. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız