Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kaza yaptımm... :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kaza yaptımm... :(

Kaza yaptımm... :(
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pitbull_zehir
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 16.03.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Kaza yaptımm... :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle koruma kullanmanın önemini bir kere daha anlamış oldum... Arkadaşımın ybr'si ile tam 120 ile giderken öndeki kamyon birden yolun ortasında durdu ve olan oldu direk gittim vurdumm kafamı direkk kamyonun damperine geçirdimm... kask olmasaydı şuanda aranızda olmicaktımm. arkadaşlar lütfen kask kullanın kasksız binme gibi bi hatayada düşmeyin.. allah kimseye böyle birşey nasip etmesin..

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
pitbull_zehir Çevrimdışı pitbull_zehir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.03.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmiş olsun...
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.03.2008 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bişey olmadı di mi dostum.Umarım birşey yoktur.Motora ne oldu bu arada
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gohan35
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 16.03.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun aynen benim başıma geldi kardeşim ama çarpmadım sonra adamı durdurdum ve..............yaparım dedim gittim dikkat arkadaşlar t.canavarı çokkkkk var.
Başa dön
gohan35 Çevrimdışı gohan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mavigokyuzu35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 16.03.2008 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Başa dön
mavigokyuzu35 Çevrimdışı mavigokyuzu35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 16.03.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

120'le kamyona arkadan çarptın ve bısey olmadımı?? anlamadım ben sımdı??
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 16.03.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun bişeyin yoktur umarım sen iyice kontrol ettir kendini sonradan bişey çıkması 120 ile kamyon damperine çarpıp hasar görmemek zor...
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.03.2008 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitbull_zehir, 120 ile dampere çarparsan yada şöyle açıklayım 60 km hızda duran bir cisme duvara yada seni durduracak herhangi bişeye çarptığın an fizik kanununa göre öldüğün andır...
60+km hızdan sonra çarptığın yerde kaldığın an iç organların kopup yerdeğiştirir...
120 değil de 20 falan olmasın İyi fikir İyi fikir İyi fikir

neyse,geçmiş olsun ve kask takmaya da dewam et... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 16.03.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
pitbull_zehir, 120 ile dampere çarparsan yada şöyle açıklayım 60 km hızda duran bir cisme duvara yada seni durduracak herhangi bişeye çarptığın an fizik kanununa göre öldüğün andır...
60+km hızdan sonra çarptığın yerde kaldığın an iç organların kopup yerdeğiştirir...
120 değil de 20 falan olmasın İyi fikir İyi fikir İyi fikir

neyse,geçmiş olsun ve kask takmaya da dewam et... Bravo

ekamba tam bana tercuman olmussun valla saolsın Gülümsüyorum
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
wabesto
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.03.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede 120 kmh ile direk kafanı vursan kask para etmez.. yanlışın vardır senin ?? Çok geçmiş olsun ..
Başa dön
wabesto Çevrimdışı wabesto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 16.03.2008 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen 120 ile giderken kamyon durdu ama senin hızında düşmüştür,120ile direk girseydin,üstünde saf çalikten zırh olsa bile ekamba, nın dediği gibi iç organlarının yer değiştirmesi gerek..
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitbull_zehir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.03.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle saolun arkadaşlar ewet hızım düşmüş olabilir iyi hatırluyorumm vites düştüğümü ve direk kafamın üstüne kamyonun damperine vurdum. komple giyiniliydimm we kafamda kask wardı motor ön düzen we kaporta haşat İstemiyorum yaklaşıkk 700 ytl masraf warmış.. we bende bişe yokk allah korudu walla tekrar saolun

bu arada neden yalan söyleyeyimm 20 ile kaza yapsaydım söylerdim
Başa dön
pitbull_zehir Çevrimdışı pitbull_zehir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.03.2008 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neyse geçmiş olsun mutlaka sende frenlemişsindir.
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitbull_zehir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.03.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söylemeyi unuttum artçının 3 kenmiği kırıldı 2 kaburgası 1 ayağı sağ ayağı
Başa dön
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 16.03.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun dostum
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal