Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18 Mart Çanakkale Gezisi Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18 Mart Çanakkale Gezisi Fotoğrafları

18 Mart Çanakkale Gezisi Fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:01    Mesaj konusu: 18 Mart Çanakkale Gezisi Fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD Ailesi, her yıl olduğu gibi bu sene de birleşip 18 Mart haftası Çanakkale'ye şehitlerimizi anmaya gitmişti ve kazasız belasız, dün gece yarısına doğru, İstanbul MD geri döndü.
Eminim ki herkes açısından çok güzel bir gezi oldu.. Havanın da güneşli ve sıcak olması şartarımızı daha da kolaylaştırdı.
Bugün şirkete geldiğimde herkes güneyden geldiğimi filan sandı, yüzüm kıp kırmızı, güneşten yanmışım Gülümsüyorum

Çanakkale' de bizleri ağırlayan ve her türlü ihtiyacımızla ilgilenen dostlarımıza tekrar tekrar teşekkür ederiz..
Kaldığımız otelden, yediğimiz yemeğe kadar her şey çok güzeldi, en geç Mart 2009' da yine başınıza ekşiyeceğiz Gülümsüyorum

Şiincikkkk resimler Gülümsüyorum

Öncelikle Şanlı Bayrağımız ve Ulu öndrimiz Mustafa Kemal Atatürk ile başlayalım..

Rahat uyu Atam! Bizler buradayız, ve bizler için yaptıklarınızın farkındayız.

Yolculuğumuzun başlangıcı olan feribottayız, volkanrr' ın son anda yettiği, kahve iddiasını kaybettiği anlar (aldık mı diye sormayın, en iyi cevabı biliyorsunuzdur)

Ağzını kapa ağzını, "Scream" maskesinin nerden yaratıldığını şimdi anladınız mı Gülümsüyorum

Biga'da molamız, volkanrr yine masadan zor kalktığı için moladan öte konaklama oldu aslında Gülümsüyorum

15.03.08 Cumartesi
Çanakkale'de, kale gezimiz..

Nusrat mayın gemisi

Babam yukarıda bir şeyler arıyor, acaba ne Gülümsüyorum

Birbirinizin üstüne oturmayın, anlayanlar anladı Gülümsüyorum

Toyrider, izninle

Evettt, girilemez dendi sizler için girdik, fotoğraf çekilemez dendi sizler için çektik, video kaydı bile mevcut(umarım eklenebilir), kalenin içinden bir kaç resim

Tarihimizde en önemli yerlerden birine sahip olan Nusrat Mayın Gemisinin farklı bir açıdan ihtişamı(maket olmasına rağmen nasıl da gururlu)

Yorulduk, otelimize dönüyoruz..

16.03.2008 feribotla karşı kıyıya geçiyoruz, diğer illerden gelenlerle MD Ailesi birleşmiş durumda, şehitliklere doğru yoldayız..

Arka tarafta burada durmayınız yazıyor ama, neyse sustum Gülümsüyorum

Şu an nefes alabiliyor isek sizler sayesindedir..

Son olarak Anıtta çektiğim şu 3 kare ile bendeki resimleri bitiriyorum.

Gelen herkese orada oldukları için teşekkürler..
İyi ki geldiniz..

deathlullaby dan resimler

serkan_yenidunya dan resimler

gelen arkadaslara tşk. herşey süperdi tekrar bekliyoruz bunu saymıyoruz Çok gülüyorum

hayabusa2785 dan resimler

_poseidon_ dan resimler

[img][http://img412.imageshack.us/img412/4184/resim110lq4.jpg/img]

hyperiuz dan resimler

şeker mandalina dan resimler

sadece "erkekleeeerrr " diye çağırılınca kaRRdelen'de girdi araya ama Halil'in gazabına uğradı.
Gülümsüyorum

İki kardeş,bize özel. Göz kırpıyorum

"kimse beni çekmiyooooo"diye dert yanan Barbaros'a itafen Gülümsüyorum

Kavga etmeye çalışıyolar burada Çok gülüyorum

Resimlerin hepsi birbirinden güzel,iyiki gitmişiz diyorum.
Bravo

5961
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi olmuşş bizler gitmiş kadar olduk Alkışlıyorum Çoook seviyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte beklenen fotolar haydi fotosu olan eklesin eline sağlık Arnocum strider,

En son derkunt tarafından 17.03.2008 - 13:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelime....HARİKASINIZZZ... Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Alkışlıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm ben sizi çok özledim hadi geri gelin Ağlıyorum
bu arada birbirinizin üstüne oturmayın Şok oldum ilahi volkanrr yani Gülümsüyorum
strider, güzel fotoğraflar.. ellerine sağlık Gülümsüyorum
eee bide paylaşım için teşekkürler Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne güzel Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum harbiden paylaşım için teşekkürler Dil çıkarıyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
canerdallas
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harıka bır gundu ve aranızda olmak gosterdıgınız ılgı benı cok mutlu ettı Delirdim
Başa dön
canerdallas Çevrimdışı canerdallas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok gusel bi organizasyon olmuş fotoğraflardan da anlaşıldığı gibi ben aranızda bulunamadım artk kısmet önümüzdeki yıla napalım Bravo Alkışlıyorum
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duygulandım be gözlerim sulandı.mesai rahat verse gelecektim.seneye mutlaka...
hepinizi ayakta Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum lıyorum...
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım da oradalar..
Harikasınız ne diyeyim.. Fotolar için teşekkürler..
Herkesin gözlerinin dolduğuna eminim.. Alkışlıyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
adin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık kardeşim güzel resimler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
sen xtsi bozulan arkadaşmısın şahsen tanışmadık ama md istanbul kaynaşmak güzeeldi. Bravo Bravo
çannakkaleliler diyecem ama sadece nofeaRR, gördüm onuda zaten izmirden tanıyorum Bravo

emeği gecen herkese teşekkürler güzel bir etkinlikti. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, sağol canım arkadaşım ellerine sağlık, tüm emeği geçenlere teşekürler Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adin, Şok oldum diğer arkadaşlarıma haksızlık etme.. benden başkada çanakkaleliler vardı ama tabi hepsi benim kadar sıcak kanlı sempatik efendicime söyleyeyim çenesi düşük değil tabi Gülümsüyorum yavrucuklarım sorunsuz bi yolcukluk için uğraşıyolardı.. illaki görmüşssündür ama belki başka ilden sanmışssındır.. yoksa pnlar beni hiç yalnız bırakmazlar Gülümsüyorum
bide senin isim hangisiydi ben çıkaramadım Üzgünüm
pinar@motordelisi.com
Başa dön
adin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaRR, hasan dobloyla gelen yanımda eşim ve hatta çoook yiyen bide arkadaşım vardı Dil çıkarıyorum azıcık şişman

haklısın ben tanışma bakımından sölemiştim emeğiniz çoktu hakkınız yenmez OK

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adin, hahhh tamam bildim şimdi sizi Gülümsüyorum benim önümden gidiyodunuz... Gülümsüyorum bu arada çok yiyen arkadaşlara laf söylemeyelim lütfen.. can boğazdan gelir abicim.. Çok gülüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin: