Tarih: 17.03.2008 - 13:01 Mesaj konusu: 18 Mart Çanakkale Gezisi Fotoğrafları
MD Ailesi, her yıl olduğu gibi bu sene de birleşip 18 Mart haftası Çanakkale'ye şehitlerimizi anmaya gitmişti ve kazasız belasız, dün gece yarısına doğru, İstanbul MD geri döndü.
Eminim ki herkes açısından çok güzel bir gezi oldu.. Havanın da güneşli ve sıcak olması şartarımızı daha da kolaylaştırdı.
Bugün şirkete geldiğimde herkes güneyden geldiğimi filan sandı, yüzüm kıp kırmızı, güneşten yanmışım
Çanakkale' de bizleri ağırlayan ve her türlü ihtiyacımızla ilgilenen dostlarımıza tekrar tekrar teşekkür ederiz..
Kaldığımız otelden, yediğimiz yemeğe kadar her şey çok güzeldi, en geç Mart 2009' da yine başınıza ekşiyeceğiz
Şiincikkkk resimler
Öncelikle Şanlı Bayrağımız ve Ulu öndrimiz Mustafa Kemal Atatürk ile başlayalım..
Rahat uyu Atam! Bizler buradayız, ve bizler için yaptıklarınızın farkındayız.
Yolculuğumuzun başlangıcı olan feribottayız, volkanrr' ın son anda yettiği, kahve iddiasını kaybettiği anlar (aldık mı diye sormayın, en iyi cevabı biliyorsunuzdur)
Ağzını kapa ağzını, "Scream" maskesinin nerden yaratıldığını şimdi anladınız mı
Biga'da molamız, volkanrr yine masadan zor kalktığı için moladan öte konaklama oldu aslında
15.03.08 Cumartesi
Çanakkale'de, kale gezimiz..
Nusrat mayın gemisi
Babam yukarıda bir şeyler arıyor, acaba ne
Birbirinizin üstüne oturmayın, anlayanlar anladı
Toyrider, izninle
Evettt, girilemez dendi sizler için girdik, fotoğraf çekilemez dendi sizler için çektik, video kaydı bile mevcut(umarım eklenebilir), kalenin içinden bir kaç resim
Tarihimizde en önemli yerlerden birine sahip olan Nusrat Mayın Gemisinin farklı bir açıdan ihtişamı(maket olmasına rağmen nasıl da gururlu)
Yorulduk, otelimize dönüyoruz..
16.03.2008 feribotla karşı kıyıya geçiyoruz, diğer illerden gelenlerle MD Ailesi birleşmiş durumda, şehitliklere doğru yoldayız..
Arka tarafta burada durmayınız yazıyor ama, neyse sustum
Şu an nefes alabiliyor isek sizler sayesindedir..
Son olarak Anıtta çektiğim şu 3 kare ile bendeki resimleri bitiriyorum.
Gelen herkese orada oldukları için teşekkürler..
İyi ki geldiniz..
deathlullaby dan resimler
serkan_yenidunya dan resimler
gelen arkadaslara tşk. herşey süperdi tekrar bekliyoruz bunu saymıyoruz
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1853 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 17.03.2008 - 13:08 Mesaj konusu:
İşte beklenen fotolar haydi fotosu olan eklesin eline sağlık Arnocum strider, _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
En son derkunt tarafından 17.03.2008 - 13:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 17.03.2008 - 13:15 Mesaj konusu:
ben sizi çok özledim hadi geri gelin
bu arada birbirinizin üstüne oturmayın ilahi volkanrr yani strider, güzel fotoğraflar.. ellerine sağlık
eee bide paylaşım için teşekkürler _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 17.03.2008 - 13:35 Mesaj konusu:
çok gusel bi organizasyon olmuş fotoğraflardan da anlaşıldığı gibi ben aranızda bulunamadım artk kısmet önümüzdeki yıla napalım _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5833 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 17.03.2008 - 13:36 Mesaj konusu:
Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım da oradalar..
Harikasınız ne diyeyim.. Fotolar için teşekkürler..
Herkesin gözlerinin dolduğuna eminim.. _________________ Ev alma, motor al...
ellerine sağlık kardeşim güzel resimler
sen xtsi bozulan arkadaşmısın şahsen tanışmadık ama md istanbul kaynaşmak güzeeldi.
çannakkaleliler diyecem ama sadece nofeaRR, gördüm onuda zaten izmirden tanıyorum
emeği gecen herkese teşekkürler güzel bir etkinlikti. _________________
''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 17.03.2008 - 13:40 Mesaj konusu:
strider, sağol canım arkadaşım ellerine sağlık, tüm emeği geçenlere teşekürler _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tarih: 17.03.2008 - 13:43 Mesaj konusu:
adin, diğer arkadaşlarıma haksızlık etme.. benden başkada çanakkaleliler vardı ama tabi hepsi benim kadar sıcak kanlı sempatik efendicime söyleyeyim çenesi düşük değil tabi yavrucuklarım sorunsuz bi yolcukluk için uğraşıyolardı.. illaki görmüşssündür ama belki başka ilden sanmışssındır.. yoksa pnlar beni hiç yalnız bırakmazlar
bide senin isim hangisiydi ben çıkaramadım _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
pinar@motordelisi.com
Tarih: 17.03.2008 - 13:59 Mesaj konusu:
adin, hahhh tamam bildim şimdi sizi benim önümden gidiyodunuz... bu arada çok yiyen arkadaşlara laf söylemeyelim lütfen.. can boğazdan gelir abicim.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
pinar@motordelisi.com