Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ultraukala'ya sponsor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ultraukala'ya sponsor

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bursa

MesajTarih: 17.03.2008 - 15:35    Mesaj konusu: ultraukala'ya sponsor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sezon Honda Cup çerçevesinde CBF250CUP'a gireceğim.Öncelikle Tolga Uprak'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum...Elemelere çağrılmam, verdiği tüyolar ve en önemlisi , eğitimimi üstlenmesi beni çok mutlu etti...Ve neticesinde Cumartesi günü kazandığımı telefonla haberini aldım.19Mart Çarşamba Günü MotoShow 08'in açılışında Honda Cup'ın lansmanı var...Mart sonu da eğitimimiz başlıyormuş...Amatör dal olarak geçtiği için tamamı vergiden düşülebiliyor....

3000YTL CBF250Cup giriş ücreti

600€ Yarış ekipmanları için

Bir sponsora ihtiyacım var.Yardımcı olabileceklerden haber bekliyorum...

İletişim:

Akın Fidan
0555 718 64 36
ultraukala@hotmail.com

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
16_MA_636
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 17.03.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik ederim kardeşim inşallah istediğin gibi bi sponsor bulursun ve bursa yı en iyi şekilde temsil edersingönül isterdiki sana sponsor olayım ama nerde Üzgünüm
16_MA_636 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye