Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Yamaha YZF R125 'le ilgili herşey burda

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Yamaha YZF R125 'le ilgili herşey burda

2008 Yamaha YZF R125 'le ilgili herşey burda
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 34, 35, 36  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
papilek
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.03.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkatten cok benziomus Gülümsüyorum
hocam kusura bakma ama yzf r125 ile bu dedigin alet arasında daglar kadar fark var.
benzer yer ne kasada nede motorda :> biri 2 biri 4 zamanlı. neyini benzettin merak ettim acıkcasi Göz kırpıyorum
Başa dön
papilek Çevrimdışı papilek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.03.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLDBERG demiş ki:
Bence alprilla RS 125 bille rakip ollbilirr.............. Bravo

bence o dediğin biraz zor hatta imkansız Gülümsüyorum))
avrupa nereye uzak doğu nereye????
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kyra
Üye
Üye

Nereden: İst/Maltepe

MesajTarih: 07.03.2008 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba.

Çok enteresan şeyler yazılmış, hatta yazmak için yazılmış... neyse...

öncelikle şunu demek istiyorum 1. sayfadan 26. sayfaya kadar okudum. hala gelmeyecek 10000 ytl olucak 6000ytl olucak diyenler var. Arkadaşlar fiyatı açıklandığında herkes rahatlicak varsayımlar tabiki olacak ama sayfalarca silinecek yorum var nerdeyse.

Klasik yamaha çizgisi 125cc lik bir motosiklete taşınmış yzfr 125 de ve başarılıda olunmuş.
15hp gözüme battı biraz. az daha yukarda olsaydı cidden çok çok iyi olurdu ama neticede 125cc bir motosiklet. Herşeyiyle yer etti gönlümde fiyatıda açıklandığında yerini korursa hiç bi sorun olmaz peynir ekmek gibi satılır bu minik şeytan. Alıcak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. (ekonomik durumumuz yeterse bizde düşünücez Gülümsüyorum )

Saygılar.
Başa dön
Kyra Çevrimdışı Kyra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 08.03.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha disbiritörü ile konuşmuştum. Türkiye değil ama Çok gülüyorumÇok gülüyorum

R125 i türkiye pazarına sunacaklarını söyledi.. fiyatı ise 7.000 - 7.500 ytl arasında değişicekmiş. fuarda olmayabilir..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Limon250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 08.03.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu makineleri neden 250cc yapmıyorlar onu anlayamıyorum. 125cc den 600cc ye birden fırlayış var neden????
Makine çok güzel ama lastikler ince olunca race olmuyor bence neyse yinede makine güzel taşarlanmış.
Başa dön
Limon250 Çevrimdışı Limon250 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fitzgerald
Üye
Üye

Nereden: İzmir / YaLı

MesajTarih: 09.03.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede 250 olsa mesela dusunmeden alırdım dedıgın gıbı lastıklerde cok ınce bence bu konu uzerınde durmalılar racing i bıldım bılelı severım ama dırek 600cc almakta olmuyo
kawasakizzr07
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya manavgat

MesajTarih: 17.03.2008 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 lükten şaşamayacan ama ne yaparsın acemileri tabuttan koruımak için bu motorlar şart
Başa dön
kawasakizzr07 Çevrimdışı kawasakizzr07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.03.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasakizzr07, gelir gelmez foruma dalmışsın Gülümsüyorum ilk mesajını TANIŞMA forumlarına atsan daha hayırlı olurdu bence Gülümsüyorum
serdar_R9
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.03.2008 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakalım görücez yılan hikayesine donen motorun aslını persembe günü Delirdim Delirdim
doSdoS
Üye
Üye

Nereden: Tekirdağ

MesajTarih: 18.03.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla gercek olsa hemen taktırırdım Çok gülüyorum

-59 KA 090-
Başa dön
doSdoS Çevrimdışı doSdoS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.03.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya motor süperde türkiye piyasasına daha girmedi ben yakından ilgileniyorum normalde 2008 ocak ayında gircek denil di ama şu anda türkiyenin hiç bir yerinde yok ama motor süperr Bravo
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serdar_R9
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.03.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugun motoshowdaydımm yzf125 için 4500€ diolar bence bu fiyata piyasada yer bulamazlar
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ben hondacıyım ama bumu cbr 125 mi deseler şüphesiz bu derim ...performansını soranlar olmuş . ...arkadaşlar sonuçta yamahadan bahsediyoruz yani onun da performansının kötü olcağını sanmam
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
doSdoS
Üye
Üye

Nereden: Tekirdağ

MesajTarih: 20.03.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

on numara makina yapmışlar harbi makina olmuş yaa.. yamaha abi her yıl ilk basta kendini gösteren bi tasarım harikası ismiyle şekliyle bence yamaha bambaska Göz kırpıyorum

-59 KA 090-
Başa dön
doSdoS Çevrimdışı doSdoS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2008 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya abi bakın yamaha honda kawasaki suzuki bu dört marka asla tartışılmaz
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 34, 35, 36  Sonraki
26. sayfa (Toplam 36 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.59 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal