Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5833 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 17.03.2008 - 16:29 Mesaj konusu:
SnooTy yuhhhh beee
Sadece takım elbiseyle o kadar yakışıklı olmuşsun ki.. İnanamadım onun sen olduğuna.. Tekrar ekle bence.. Gerçekten GERÇEK SEN'din o..
Vücudunda saçında değişiklik yapmana gerek yok..
Neysee Sinan kızacak şimdi.. Msn den at fırçanı _________________ Ev alma, motor al...
Tarih: 17.03.2008 - 16:33 Mesaj konusu:
selis, walla verdiği cevabı görmedinmi 4. sayfanın en altında.. "Sen beni bağkası ile karıştırdın" dedi iiiki 1 yanlış yazdık :'( _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 17.03.2008 - 16:34 Mesaj konusu:
Kafamı vuracak bi duvar lazım.. Selis gel buraya.. Yahu ben bu adamı niye hatırlayamadım? tamam uzun zaman oldu da.. dik saçlı çatalcada oturan levent isminde takım elbise yakışan adamı nasıl unutuyorum onu anlamadım
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5833 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 17.03.2008 - 16:36 Mesaj konusu:
SnooTy MSN ye yazdığın iletiyi Sinan görse ne der bilmiyorum.. İyi misin anacığım....
DÜĞÜN TARİHİ : 17 MAYISSSSSS _________________ Ev alma, motor al...
Tarih: 17.03.2008 - 16:36 Mesaj konusu:
SinanATASOY, hatırlamayın zaten siz beni :'( Sakın ben son 15 aydır askerde, döndükten sonrada direk işte olduğumdan foruma ve organizasyonlara fazla ilgi gösteremediimden unutulmuş olmiim?
Anaaaaaa... MAYIS :P Bende MART diye bakıyorum 1 saattir Hatta msnede yazdım bugün nikaha giden varmı diye Hay ben beynime emi _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 17.03.2008 - 16:44 Mesaj konusu:
SinanATASOY, Şuandan itibaren gelmekten vazgeçtim Resmen "ben bu adami tanımıyom" dedin bana :'(
Bu arada engelli değilsin selişte. Seliş msnde değil Offline girdi 1 dakikalığına çıktı :P Ondan görmemişsindir _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 17.03.2008 - 16:46 Mesaj konusu:
Aşk olsun tanımıyorum demedim.. Hatırlayamadım dedim.. Normal ama uzun zaman olmuş yüz milyonlarca yeni insan tanımışız iş güç evlilik filan derken beyin bulaşık teline dönmüş.. bu arada ben selisi hiç online görmüyom.. _________________
Tarih: 17.03.2008 - 16:49 Mesaj konusu:
SinanATASOY, Çünkü seliş msne girmiyo fazla.. Az öncede 1 dakika girip çıktı Engelli değilsin tahminimce.. yapmaz seliş öyle engelleme filan :P
Bu arada kusura bakma son 52 saattir uyumuyorum.. Bu akşam 3gün olucak uykusuz.. MART diye gördüm topiği Hatta msnde yazdım kimler gidiyo topluca gidelim diye Insomnia var bende uyuyamıyorum.. Neyse.. MAYISta görüşürüz Yada Fuarda :P _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız