Tarih: 17.03.2008 - 16:22 Mesaj konusu: İzmir MD Çanakkale Gezisi Fotoğraflar Yenilendi kaRRdelen
Harika bi gezi oldu...Herkesin mutlaka görmesi gereken bi yer Çanakkale..Tarihi yeniden yaşamış olduk, atalarımızın savaştıkları, can verdikleri toprakları
ziyaret etmek, o havayı solumak, o atmosferi yaşamak çok güzel duygulardı...
Cumartesi sabahı kordonda toplanıp 11'e doğru yola çıktık..
yolda mola vere vere, keyifli bi yolculuk sonrasında Çanakkale'ye vardık..kısa bi dinlenmeden sonra akşamüzeri sahilde yürüyüşe çıktık...
Meşhur Truva atı
Ben
Halilrr, Erdem ve Hakan Abi
Sahilde bira keyfi
Otelde İstanbul Md den üyelerimiz ve biz
Feribottan indikten sonra yaklaşık 40 km lik bi yolculuk sonrası Şehitliğe vardık...
URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=508&i=sl271090zd9.jpg][/URL]
Sonra da 57. Alay Şehitliği'ni ve Conkbayırı'nı ziyaret ettik...
Conkbayırı
Mehmet Abi siperde:)
dönüş yolunda harika manzara eşliğinde kısa bi çay molası
Edit:kaRRdelen Bunlarda benim çektiklerim...
Buluşma noktası Alsancak Kordon Cafe
Çanakkale yolculuğumuz başladı yolda bize katılan grup
Mola
Çanakkale'ye geldik yemek vakti..
_________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
THE_ONE, ellerine sağlık türkercimmm.
kendine kıyakgeçmissin bakiyommm _________________
''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 17.03.2008 - 16:44 Mesaj konusu:
Ya yeni topik açmayıp ilk topiğe ile etseydik hepsi toplu olurdu. Neyse eline sağlık belki böyle de güzel olur. Emeği geçen herkese teşekkürler. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
En son derkunt tarafından 17.03.2008 - 16:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 17.03.2008 - 16:47 Mesaj konusu:
Benim gözüm o MD flamasında kaldı Nerden çıktı o ben onu istiyorummmm :P _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 17.03.2008 - 16:54 Mesaj konusu:
çok gusel fotoğraflar çanakkalden uzakta olmak ilk kez bu kadar koydu gusel bi ziyaret olmuş _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 17.03.2008 - 17:46 Mesaj konusu:
Sağolum sizigidi (DİM Dim ciler) gelemedim yapamadım mın dimdimcileri _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
En son derkunt tarafından 17.03.2008 - 17:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız