Tarih: 17.03.2008 - 19:55 Mesaj konusu:
yc_, Yücel walla şöyle söyliyeyim kimseyi zorlamıyoruz için diye İsteyen içer ama içenlerin anahtarlarını vermem.. İçenler paşa paşa o gece benim misafirim evde _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1421 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 18.03.2008 - 20:32 Mesaj konusu:
alpiser demiş ki:
kaancoleman demiş ki:
Gelicek olupta yazmayanlar var aramızda
Benden mi söz ediyorsun Kaan Erdinçle gelecez nasipse..
bu arada benim makinayıda koyayım şöle ortaya
evet abi söz konusu sen ve yaşlı adamdı
alet güzelmiş o gün sıkabilirmiyim bende
SnooTy demiş ki:
yc_, Yücel walla şöyle söyliyeyim kimseyi zorlamıyoruz için diye İsteyen içer ama içenlerin anahtarlarını vermem.. İçenler paşa paşa o gece benim misafirim evde
konaklamalı bir buluşma olacağı için isteyen bayılana kadar içebilir ama araç kullanmamak şartıyla _________________
Tarih: 19.03.2008 - 18:36 Mesaj konusu:
snooo bro coşmuş ortalık liste baya kabardı galiba abicim bukadar kişiyi misafir edebilecenmi? Bu arada şoparımda şoparım haa Tarih'i düzenlemen de süper olmuş ama yine kafi gelmeyebilir benim için gece konuştuklarımızı unutma _________________ Freedom is my style...
İnsanoğlu kendini arar, Dünya döner milim milim
Eğer göçüp gidersen bugün, Yarım kalan işin var senin.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız