Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbf 250 cup elemeleri açıklandı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbf 250 cup elemeleri açıklandı

cbf 250 cup elemeleri açıklandı
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kont88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara--Amasya

MesajTarih: 17.03.2008 - 19:45    Mesaj konusu: cbf 250 cup elemeleri açıklandı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda Seçmeleri İzmir’de Yapıldı.
Geçtiğimiz Salı İzmir Yarış Pisti’nde yapılan Honda Cbr125 ve Cbf250 cup yarışları seçmelerine katılan, ön elemelerden geçmiş 20 yarışçı adayı, kendileri için hazırlanmış psikoloji testinden, mülâkat ve ardından motor hakimiyet testinden geçerek sınavı tamamladılar.

Başvuru yapan 180 kişi arasından elenerek seçilen 20 kişi içerisinden 12 asil yarışmacı, ve geçen senenin Cbr125 yarışından yukarı çıkan 8 yarışçı, bu senenin yarışçı listesini oluşturacak. Yarışçı adaylarının arasında bayanlarında olması büyük bir gurur kaynağı. 7 yarıştan oluşan 2008 sezonunun ilk yarışı ise 11 Mayıs’ta olacak. 19 Mart’ta İstanbul Motor Show Fuarında lansmanı yapılacak şampiyonaya katılacak yarışçılar şimdiden yarışma heyecanına kapıldılar bile. Basın lansmanın ardından Honda tarafından verilecek eğitimlere katılacak yarışçılar, daha sonra yaptıkları antrenmanlarla kendilerini geliştirmeye çalışacak ve sezon boyunca yarışlarda en iyi puanı toplayarak birincilik kürsüsüne çıkmaya çalışacak.

İşte seçmelerden geçerek yarışacak 12;

Emrah YAVUZ
Yasin DURUCAN
Bora KARA
Can APİŞ
Cengiz COŞKUN
Asil ÖZBAY
Didem KARA
Ahmet TURHAN
Akın FİDAN
Mustafa Levent ÖNER
Yeşim Irmak BOZKURT

haydi hayırlısı herkese başarılar arkadaşlar
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 17.03.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yeşim Irmak BOZKURT

sıtemızden bırı obırr md Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Olgun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.03.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşları kutluyoruz Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kont88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara--Amasya

MesajTarih: 17.03.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BUNLARDA ELEMELERDEN RESİMLER EN ALTTA AHMET TURHAN VE BEN CENGİZGülümsüyorum yokmu bana sponsor olacak biriiiii

En son kont88 tarafından 17.03.2008 - 20:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kont88 Çevrimdışı kont88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 17.03.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolunuz açık olsun Bravo
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Darkday
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist bağcılar

MesajTarih: 17.03.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultraukala akınım canıı gönüldennn tebrik ederimm kardeşimmm Gülümsüyorum Gülümsüyorum

mdden 2 kişi oldu galiba varmı yarışacak başka mdli arkadaşlar
Başa dön
Darkday Çevrimdışı Darkday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.03.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

listede 3 bayan var bu sevındırıcı bence Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.03.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolunuz açık olsun inş bende seneye aranıza katılıcam Bravo Göz kırpıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 17.03.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serhat24766 demiş ki:
ultraukala akınım canıı gönüldennn tebrik ederimm kardeşimmm Gülümsüyorum Gülümsüyorum

mdden 2 kişi oldu galiba varmı yarışacak başka mdli arkadaşlar

Teşekkür ederim serhat...Size layık olmaya çalışacağım Dil çıkarıyorum

Yarışmacı arkadaşlar ile Çarşamba günü fuarın açılışında görüşmek üzere...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 17.03.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emrah YAVUZ,tebrik ederim kuzen Bravo
Arkadaslar Emrah ta sıtemızın üyelerınden nıckı, fireblade
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 18.03.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yarışmacı arkadaşlar ile Çarşamba günü fuarın açılışında görüşmek üzere...

akın,bursa MD ne zaman geliyo abi istanbula bi karar verildi mi?

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MythShaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.03.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Re: cbf 250 cup elemeleri açıklandı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kont88 demiş ki:

Bora KARA

Md li olarak, kısmetse bende yarışacağım, Bravo heyecanlı bekleyiş başladı bakalım hayırlısı, Ancak işim dolayısı ile fuar açılışına katılamayağım malesef Ağlıyorum

Başa dön
MythShaman Çevrimdışı MythShaman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
the__fast
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.03.2008 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılacak motorum olsa seve seve sokak yarışı yapmaktansa pistte süper olur benim için zaten izmirliyim . ama bende kanuni windy war honda cbr 125 vea cbr250 ile kıyaslanamaz katılacak md lilere bol bol şans diliyorum .
Başa dön
the__fast Çevrimdışı the__fast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
masaya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 18.03.2008 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw usta pistteki zamanlar ne ara basladi ben bi ara ugriyim dedim 1 saate yakin bi dalga olmadi hatta koyunlar moyunlar otladi cagarip cagarip 3 kusur lira vericem bide beni psikolojik mulakatta elicekler nasi is bu
Başa dön
masaya Çevrimdışı masaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.03.2008 - 06:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılacak suruculer arasında bırcok md'lı var o zaman Bravo destek olup ızlemeye gıderız Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal