Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 582 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 17.03.2008 - 21:07 Mesaj konusu:
Ya arkadaşlar benim motora hangi yağı koysam iyi olur acaba yardım edermisiniz?Hysoung xrx 125 600 km de 1000 bakımında servis ne koyarsa razımı olcam yoksa yağımı alıptamı gidiym? _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 582 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 17.03.2008 - 21:36 Mesaj konusu:
Servis işinin ehlimi değilmi bilmiyorum.sizin tavsiye ettiğiniz bi yağ markası varmı?Bide kaç numara koymam gerekir? _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
3000 km de değişecek yağın tam sentetik konması külliyen zarar ,bence yarı sentetik ve ülke genelinde sık bulunan marka ve modellri tercih etmek
en mantıklısı ve 10W/40 genellikle çoğu makinalar için firmaların öngördüğü seçenektir ama yazın yüksek sıcakları düşünecek olursak 10W/60 sanırım en uygun şık olacaktır. _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 17.03.2008 - 21:57 Mesaj konusu:
Alıntı:
20-50 dedıler tam sentetık
damperlimi var sende... _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
hazır yağdan konu açılmışken....kahvaltıda sana ekmeküstü nü tercih ediyorum ben bi süredir, 10 numara yağ valla onu da tavsiye ederim...önceleri becel zeytinyağlı kullanıyorum o da iyiydi de; sana daha bi lezzetli yaza girerken dediniz ya o yüzden söyledim, yazın becel daha hafif olur, mideyi de yormaz _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Tarih: 18.03.2008 - 00:38 Mesaj konusu:
Yağı 6000 de değişecek arkadaş motorunu pek sevmiyor galiba?? Tam sentetik kullan takma kafana... _________________ Hayatımın % 90ı motor üstünde geçiyor;çünkü motor olmayan zamanları yaşamadım sayıyorum
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 18.03.2008 - 20:35 Mesaj konusu:
Bu sorudan basit sorumu var kuryeler ne kullanıyorsa onu kullanacaksın _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
servis manuellerindeki öneriyi değerlendir.derim en sağlıklısı odur.her motorun transport çırpması.motor devri farklıdır.havaaların ısınmasıda dahada yağı inceltecektir.sağlıklı sürüşler. _________________ türkiyenin heryerinde ayak izim vardır olmayan yerdede kawasaki kle 500 ün lastik izleri olacaktır.yeni yerler ve yeni kişiler tanımak hayat tarzımdır.emekliyim zamanım var
castrol 4t trizone 10/50 2006 600f. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız