Tarih: 18.03.2008 - 20:05 Mesaj konusu: bujiye elektrik gelmiyor statörde mi sorun
arkadaslar soruma bir cevap alamadım 2 tane topic açtım motorum yarı otamatik 100 lük sorularım
1.bujiye elektrik gelmio neden
2.startör nedir motorun neresinde bulunur ve yanmış olduğunu nerden anlarız
3.arza beyinde mii acaba
4.resimleri varsa resimlerle yardımcı olursanız memnun olurum saygılarla
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 18.03.2008 - 20:13 Mesaj konusu:
Kardeşim tamirci değilki burası birisi cvp versin senin için diyorum burdan cvp gelene kadar motor tamircisine sorsan alırdın bunların cvp ını saygılarımla sorularda zor ama hayır ben biliyorum cvp verirdimde _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Tarih: 15.04.2008 - 17:01 Mesaj konusu:
bujilerin hiçbirine mi gelmiyor 1 tanesine mi gelmiyor?sen bunu nasıl anladın?eğer bir tanesine gelmiyorsa buji kablosundandır muhtemelen.hiçbirine gelmiyorsada bobin kulesinden çıkan kabloyu kontrol et.%90 söylediğim yerlerdendir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız