motor güzelmiş iyi tasarlanmış gerçekten
ya bende bayanların çok güzel motorsiklet sürebleceği kanısındayım ama bu düşüncem haftasonu alsancakta biraz kırıldı sanki yani şöyle diyim. ışılarda durdum ve yanıma 1000lik bir enduro yanaştı ama siyah pırıl pırıl bi makine... üstünde simsiyah mont pantolon eldiven donanmış biri sonra kaska baktımki eflatun allah allah dedim ya zevk falan derken bir döndü bir bayan neyse o arabayla refüjün earasında duruyor önündede bir mopet dökük bişi sonra yeşil yandı ve herkez bir kalktık derken bu bayanın önündeki mopet stop etti ve arkadan bayan ona caarrrtt diye motoru sürtüp geçti ve hiç umrunda olmadan devam etti gitti ben şaşırdım o simsiyah güzelim makine yan taraf bayağı bi çizildi ve hiç umursamadı
Yani ben motorumu sürtseydim ben orda kenara çeker içim içimi yerdi üstüne bide o mopetçiden hıncımı alırdım herhalde yani sinir olurdum yani ki kim olsa (erkek) yapardı diye düşünüyorum?
ama baktım ve gördüm ki galiba bayanlar arabada olduğu gibi motordada sıyrık,çizik,sürtük vb gibi şeyleri pek önemsemiyor...
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1006 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 07.02.2008 - 21:44 Mesaj konusu:
cagdass,niye çhıncını alıyon lan mopedbikerdan,sen arkadan gelip adam çarpıyosun,o kadında yaptığı hatanın farkına varmış durup konuyu uzatmak istememiş,doğruyuda yapmış hem sen duran adama arkadan çarp,hemde arıza çıkar,ondan sonra otur motorun başına ağla.
motorlamı gittin sen izmire,ismaili arayıp motorun fotoğraflarını isteyeceğim. _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
ya abiii ya döverim tabi düz yolda stop ediyo motoru yada yok ya bişi demiyorum şimdi burda ooohooo bitmez bu konu
bu arada yok abi arabayla gittim motorla deil neden fotolarını isticen motorda bişi varmı diyemi:D bu arada sana bi haber abi doğanın ordaki shadow 2004müş vee 6.500ytlmiş kaç gündür sölicem hadi heycanlanma dedim
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1006 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 07.02.2008 - 22:11 Mesaj konusu:
tamam geldimmi konuşuruz,hayır makinada birşey varmı görmek için ismail anlamıyorki karambole aldı o onu,hehehehehehe evet düzgünse bize gelmez,sıkılırım ben bir problemi yoksa ne o öyle hiç uğraçmadan koy benzini bin,koy benzini bin motorculukmu lan o _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Kayıt: Mar 07, 2007 Mesajlar: 55 Nereden: İstanbul/G.O.Paşa SUDENAZZZ
Tarih: 19.03.2008 - 16:30 Mesaj konusu:
Biz bayanlara yapılmış bir haksızlık değilmi bu yaa _________________ Ben bir Haziran Motorcusuyum, Kışın Yuvamda, Yazın Doğada, ovada Deniz Kenarında olurum....
Kayıt: Sep 30, 2007 Mesajlar: 94 Nereden: istanbul / anadolu MD
Tarih: 19.03.2008 - 22:52 Mesaj konusu:
ona ancak ev hanımları biner abiii yanlış anlamasın sitemizin bayanları bi yanlışlık olmuş heralde kusura bakmayın zuhaha _________________ yunus aykut a + pozitif
evet kullanıyom napim evimi sen temizlemiyon iş bana kalıyo bee _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız