Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ARTIK BAYANLARDA MOTOR SÜREBILIR !!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ARTIK BAYANLARDA MOTOR SÜREBILIR !!!!

ARTIK BAYANLARDA MOTOR SÜREBILIR !!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cagdass
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 07.02.2008 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor güzelmiş iyi tasarlanmış gerçekten Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ya bende bayanların çok güzel motorsiklet sürebleceği kanısındayım ama bu düşüncem haftasonu alsancakta biraz kırıldı sanki yani şöyle diyim. ışılarda durdum ve yanıma 1000lik bir enduro yanaştı ama siyah pırıl pırıl bi makine... üstünde simsiyah mont pantolon eldiven donanmış biri sonra kaska baktımki eflatun Çok gülüyorum allah allah dedim ya zevk falan derken bir döndü bir bayan neyse o arabayla refüjün earasında duruyor önündede bir mopet dökük bişi sonra yeşil yandı ve herkez bir kalktık derken bu bayanın önündeki mopet stop etti ve arkadan bayan ona caarrrtt Şok oldum diye motoru sürtüp geçti ve hiç umrunda olmadan devam etti gitti Şok oldum Şok oldum ben şaşırdım o simsiyah güzelim makine yan taraf bayağı bi çizildi ve hiç umursamadı
Yani ben motorumu sürtseydim ben orda kenara çeker içim içimi yerdi üstüne bide o mopetçiden hıncımı alırdım Sinirlendim herhalde yani sinir olurdum yani ki kim olsa (erkek) yapardı diye düşünüyorum?
ama baktım ve gördüm ki galiba bayanlar arabada olduğu gibi motordada sıyrık,çizik,sürtük vb gibi şeyleri pek önemsemiyor...
Başa dön
cagdass Çevrimdışı cagdass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 07.02.2008 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cagdass,niye çhıncını alıyon lan mopedbikerdan,sen arkadan gelip adam çarpıyosun,o kadında yaptığı hatanın farkına varmış durup konuyu uzatmak istememiş,doğruyuda yapmış hem sen duran adama arkadan çarp,hemde arıza çıkar,ondan sonra otur motorun başına ağla. Sinirlendim
motorlamı gittin sen izmire,ismaili arayıp motorun fotoğraflarını isteyeceğim.
cagdass
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 07.02.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum ya abiii ya döverim tabi düz yolda stop ediyo motoru yada yok ya bişi demiyorum şimdi burda ooohooo bitmez bu konu Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bu arada yok abi arabayla gittim motorla deil neden fotolarını isticen motorda bişi varmı diyemi:DÇok gülüyorum bu arada sana bi haber abi doğanın ordaki shadow 2004müş vee Çok gülüyorum Çok gülüyorum 6.500ytlmiş Çok gülüyorum Çok gülüyorum kaç gündür sölicem hadi heycanlanma dedim Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
cagdass Çevrimdışı cagdass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 07.02.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam geldimmi konuşuruz,hayır makinada birşey varmı görmek için ismail anlamıyorki karambole aldı o onu,hehehehehehe evet düzgünse bize gelmez,sıkılırım ben bir problemi yoksa ne o öyle hiç uğraçmadan koy benzini bin,koy benzini bin motorculukmu lan o Dil çıkarıyorum Delirdim
SUDENAZZZ
Üye
Üye

Nereden: İstanbul/G.O.Paşa SUDENAZZZ

MesajTarih: 19.03.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz bayanlara yapılmış bir haksızlık değilmi bu yaa Beğenmedim
he-man
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.03.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper bi alet bayanların çook işine yarar
Motor delisi birde kocası varsa temizlikten yırttı
Başa dön
he-man Çevrimdışı he-man Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bladerbiker
Üye
Üye

Nereden: istanbul / anadolu MD

MesajTarih: 19.03.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ona ancak ev hanımları biner abiii yanlış anlamasın sitemizin bayanları Çok gülüyorum bi yanlışlık olmuş heralde kusura bakmayın zuhaha Delirdim Delirdim

motocyle driving is revolitions
Başa dön
Bladerbiker Çevrimdışı Bladerbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.03.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, muhteşem bi makina yaw Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caglin
Üye
Üye

MesajTarih: 19.03.2008 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ha ha çok komik Bravo erkekleride görüyoruz gerçi trafikte neyse bu konu felaket sürer gider Alkışlıyorum hiç sarmayalım...
Başa dön
caglin Çevrimdışı caglin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.03.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayamlar bizden ii sürüyo valla Alkışlıyorum
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 19.03.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri demiş ki:

Ben birsey yapmaaaadim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yucelanalp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.03.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok komık ya super Bravo
Başa dön
yucelanalp Çevrimdışı yucelanalp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 19.03.2008 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO demiş ki:
ArapKadri demiş ki:

siz erkekler için üretilmiş bişey zaten buuu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ArapKadrimmmmm evimizde kullanıorr Şok oldum Dil çıkarıyorum gördüm ben Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Şok oldum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
windofchopper
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.03.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motosikleti hayatın her noktasına yaymak adına güzel bir paylaşım
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 19.03.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kamela demiş ki:
LEVO demiş ki:
ArapKadri demiş ki:

siz erkekler için üretilmiş bişey zaten buuu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ArapKadrimmmmm evimizde kullanıorr Şok oldum Dil çıkarıyorum gördüm ben Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Şok oldum

evet kullanıyom napim evimi sen temizlemiyon iş bana kalıyo bee Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.33 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal