Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rossi 35 Milyon Euro luk vergi borcunu taksitle ödeyecek

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rossi 35 Milyon Euro luk vergi borcunu taksitle ödeyecek

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.03.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Rossi 35 Milyon Euro luk vergi borcunu taksitle ödeyecek Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İkametgahını İngiltere'de gösteren Valentino Rossi'nin vergi borcunun 35 milyon euro olduğu ortaya çıktı. Rossi, bu parayı taksitler halinde ödeyecek.

İtalyan pilot vergi dairesi görevlilileriyle yaptığı toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Bu zor hikayenin böyle sonuçlanmasından memnunum. Çünkü şimdi daha rahat ve işime daha iyi konsantre olabilirim. Halihazırda İtalya'da yaşama kararı vermiştim. Londra çok ilginç bir şehir ama, ailem ve arkadaşlarımla zaman geçirmek çok daha önemli benim için. Zaten yılın yarısını işim nedeniyle uzakta geçiriyorum" dedi.

28 yaşındaki pilot gazetecilerin nerede yaşayacağını sorması üzerine, ailesinin yaşadığı yer olan Pesaro iline bağlı Tavullia ilçesinde yaşamayı planladığını dile getirerek, "Ancak sanırım kendime ayrı bir ev tutacak kadar büyüdüm artık" demeyi de ihmal etmedi.

Vergi borcunun yüksek olduğu yorumuna ise Rossi, "Evet yüksek ama, daha az zengin olup, tüm dikkatimi işime yoğunlaştırabilmeyi tercih ederim" diye konuştu.

-TAKSİT TAKSİT ÖDEYECEK-
Şampiyon pilotun başı geçen yıl vergi dairesiyle derde girmişti. İtalyan Vergi Dairesi tarafından yapılan araştırmada Rossi'nin ülkeye gelir vergisi ödememek için ikametgahını İngiltere olarak gösterdiği ortaya çıkmış ve vergi dairesi Rossi'den 2000-2006 yılları için toplam 112 milyon euro vergi talebinde bulunmuştu. Yapılan görüşmeler sonunda Rossi'nin 2000 yılı vergi borcunun zaman aşımına uğradığına karar verildi. Buna göre şampiyon pilotun 2001-2006 yılları için toplam 35 milyon euro vergi ödemesine karar verildi. Rossi'nin önümüzdeki 1.5 yıl boyunca aylık yaklaşık 2 milyon euro ödeme yapacağı açıklandı.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 02.03.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok para bee Çok gülüyorum Çok gülüyorum
sesginn Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 02.03.2008 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan abi Rossinin parası bizim web tabanımızı yorar... Dil çıkarıyorum
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 02.03.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, oh be Hakan abi yakaladım sonunda...

Lütfen Bakın Arama Butonu Var Forumumuzda Aramadan Geliyorsunuz Ondan Sonra Yazıyorsunuz 35 Milyon Euro borcu Varmış Bu konu önceden açıldı Kardeşim açıldı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dil çıkarıyorum

En son WarCer tarafından 02.03.2008 - 00:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
WarCer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 02.03.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o ne para beee Çok gülüyorum
HasanTahsin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 02.03.2008 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw Başkan bu daha önce verildi.Kilitliyorum bıraz daha dikkat lütfen Dil çıkarıyorum

http://www.motordelisi.com/ftopict-60254.html
nureddind Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.03.2008 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ANA SAYFA ya haber ekliyoruz ve ordaki haberlere tıklandıgında içerik topiclere yönlenmeli..
Bu sebeple topic açılmıştır..
Kısacası HABER düzenlenmesi ile açılması gerekiyordu..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sercan_RR
Üye
Üye

MesajTarih: 20.03.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ROSSİ hayranı olarak bununda altından kalkacağına ve 2008 moto gp yarışlarında 1st. olacağına inanıyorum .. haydi rossi . . .[movistar racing team] .. Bravo
Başa dön
sercan_RR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 20.03.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayda 2 milyon euro Çok gülüyorum hehe çok para bee
racingdelisi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: pendik/istanbul

MesajTarih: 20.03.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o adam hertürlü öder bu parayı
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 21.03.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rossininde maşşalah bayagı birikmiş..Eee adam motordan umursamıyorki Çok gülüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 21.03.2008 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Borç yiğidin kamçısıdır. Çok gülüyorum
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.03.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
Hakan abi Rossinin parası bizim web tabanımızı yorar... Dil çıkarıyorum
metehan alem adamsın vesselam Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
kardereli Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye