Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18 Mart Çanakkale Gezisi Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18 Mart Çanakkale Gezisi Fotoğrafları

18 Mart Çanakkale Gezisi Fotoğrafları
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 21.03.2008 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezeciğim işin kolayı var sende benim yaptığımı yap cd ye yaz en mantıklısı bu bence , youtubeyide kaptmışlar okadar da emek harcadım koca video ve fotoları slayt yaparak "born to be wild" türkusunude ekleyerek harika birşey yapmıştım fakat yalan oldu Üzgünüm bende cd ye yazdım barbi ve derkunta verdim isteyen olursa gerek ben gerek barbossatr gerekse derkunt tan da temin edebilirler .
Başa dön
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.03.2008 - 05:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

island demiş ki:
oıff yahu amma güzel olmuş bende gelecektim ama gelemedim Üzgünüm
ama kıskandım yemin ederim Üzgünüm
yüzlerde hep kocaman gülümsemeler
ya çok özlemişim ben hepinizi.....

Ada'cım nerelerdesin yahu özgür ruhlu delim benim Gülümsüyorum Nasıl oldu bakem sağlığın? Özletme kendini emi yüzen kız... Bu yaz çaylar senden bak ona göre Çok gülüyorum Yıllık izne illa Akçay sıkıştırırım ben Göz kırpıyorum Seneye de ayarla kendini gel bakim Çanakkale'ye .Selamlar ablanlara da. Hıı bu arada yine aradığımda MD MOBİL DELİ EKİBİNDEN ARIYORUZ' u yemezsin inşallah Delirdim Çok gülüyorum
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
axid
Üye
Üye

MesajTarih: 21.03.2008 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeginize yüreğinize sağlık
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 22.03.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gevezecimmm,Arzuu'cum daha atmadın resimleri yaaa Üzgünüm parça parça,minik minik,küçük küçük at sende Gülümsüyorum
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 22.03.2008 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şekerim portakalım, MD gecesinden sonra eve dönmedim, birazdan da fuara gitmek üzere 3 harfli kankamı bekliyorum. Gelecek inşallah Sinirlendim
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 22.03.2008 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, akşam zoi ye hafıza kartını getir canım ben uğraşayım da koyayım şu resimleri yoksa 2009 çanakkale gezisi ile birlikte koyacaksın bu gidişle Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DefectoR
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.03.2008 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelimeyle süper... orda olmak isterdim... seneye inşallah
Başa dön
DefectoR Çevrimdışı DefectoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 22.03.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, anamm doğru ya,bide fuar vardı,gecesi vardı sonradan,anladım cnm,artık ne zaman boş vaktin varsa artık ablacımm Çoook seviyorum napalım,bekleriz bizz. Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ToyRider, sende maşallah az gezdin dolaştın yaa,bide geceye git. Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 23.03.2008 - 02:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider demiş ki:
gevezehanim, akşam zoi ye hafıza kartını getir canım ben uğraşayım da koyayım şu resimleri yoksa 2009 çanakkale gezisi ile birlikte koyacaksın bu gidişle Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

sana özelden msn imi atıyorum, ordan sana atayım, sen koy walla
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 23.03.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asker olduğum için katılamadım güzel kareler katılan herkesi tebrik ediyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Ama_fok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 25.03.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barossatr ağbim slm tanıştığımızada menun oldum fuarda ağbi burayada beklerim ağbi
Başa dön
Ama_fok Çevrimdışı Ama_fok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.03.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş bigün size katılmak nasip olur Gülümsüyorum
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 29.03.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aranızda olamadığım için üzgünüm ama siz güzel bir organizasyon gerçekleştirmişsiniz

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
11. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal