Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 21.03.2008 - 02:41 Mesaj konusu:
gevezeciğim işin kolayı var sende benim yaptığımı yap cd ye yaz en mantıklısı bu bence , youtubeyide kaptmışlar okadar da emek harcadım koca video ve fotoları slayt yaparak "born to be wild" türkusunude ekleyerek harika birşey yapmıştım fakat yalan oldu bende cd ye yazdım barbi ve derkunta verdim isteyen olursa gerek ben gerek barbossatr gerekse derkunt tan da temin edebilirler .
oıff yahu amma güzel olmuş bende gelecektim ama gelemedim
ama kıskandım yemin ederim
yüzlerde hep kocaman gülümsemeler
ya çok özlemişim ben hepinizi.....
Ada'cım nerelerdesin yahu özgür ruhlu delim benim Nasıl oldu bakem sağlığın? Özletme kendini emi yüzen kız... Bu yaz çaylar senden bak ona göre Yıllık izne illa Akçay sıkıştırırım ben Seneye de ayarla kendini gel bakim Çanakkale'ye .Selamlar ablanlara da. Hıı bu arada yine aradığımda MD MOBİL DELİ EKİBİNDEN ARIYORUZ' u yemezsin inşallah _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 22.03.2008 - 15:39 Mesaj konusu:
gevezehanim, akşam zoi ye hafıza kartını getir canım ben uğraşayım da koyayım şu resimleri yoksa 2009 çanakkale gezisi ile birlikte koyacaksın bu gidişle _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
gevezehanim, akşam zoi ye hafıza kartını getir canım ben uğraşayım da koyayım şu resimleri yoksa 2009 çanakkale gezisi ile birlikte koyacaksın bu gidişle
sana özelden msn imi atıyorum, ordan sana atayım, sen koy walla
Tarih: 23.03.2008 - 12:06 Mesaj konusu:
asker olduğum için katılamadım güzel kareler katılan herkesi tebrik ediyorum _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 9, 10, 11
11. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız