Tarih: 21.03.2008 - 10:55 Mesaj konusu:
Limon250, cumartesi gecesi de eğlencenin devamı var istersen gelebilirsin... Yani bahaneleri ortadan kaldırmak için herşeyi yaptık
nofeaRR, aaaaaaa olmadı bak, ev sahipliği yapma sırası bizdeydi, bunu bozuyorsun ama
Hakkı Abi' nin de dediği gibi "mazeret yok", bekliyoruz _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 94 Nereden: istanbul / avrupa
Tarih: 21.03.2008 - 11:08 Mesaj konusu:
arkdslar hava nasıl olursa olsun buu partıı kaçmazzz... bu sezonun ilk motor delisi nın toplantısı kacmaz ben ve arkdasımla ordayım hehehehe... _________________ marmara Kurye
www.marmaramotokurye.com
ökkeş şişli
0 533 428 23 88
Tarih: 21.03.2008 - 11:24 Mesaj konusu:
sana içki yasak mink kuş..
ama bi şeyler düşünürüz _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 3557 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 21.03.2008 - 15:01 Mesaj konusu: Re: Beklenen BÜYÜK FUAR BULUŞMASI tüm MD 21 Mart da İstanbul
HakanDincer demiş ki:
Eminim artık herkes dört gözle sezonun açılış habercisi olan Motoshow08' e kilitlenmiş durumda.
Kimimiz çeşitli aksesuar hayallerimize, kimimiz ise gerçek aşkına kavuşabileceği an için geri sayıma çoktan başladı
Bunlarla beraber Tüm MD ailesinin aynı ortamda bulunma şansı da elimizde. Her sene olduğu gibi bu sene de hep beraber olalım ve sezonu birlikte muhteşem bir partiyle açalım istiyoruz.
Yer yine hepimiz gibi motorcu olan arkadaşlarımıza ait, kendilerinin de isteği ile tüm gece sadece bizbize olacağız, sadece MD ailesi tek bir çatı altında..
Herkesi bekliyoruz..
BU GECEDE TÜM KATILIMCILARA MOTOSHOW08 FUAR DAVETİYESİ DAGITILACAKTIR
Tarih : 21.03.2008 - Cuma
Saat : 21.00
Mekan : Club ZOI
Adres : İmam Adnan Sok. No: 8 Kat:1 İstiklal Caddesi / Taksim - - vakkonun karşı sokağı, eski alman bira evinin üst katı
Artık İstanbul MD bu büyük buluşma ile biz motorcuların sezonunada start veriyor..
Bundan sonra tadına doyum olmayan buluşmaların başlangıcı bu gece olacak..
Bizde İzmir den kalabalık bir grup orda olacagız....
DUYANLAR DUYMAYANLARA söylesin sonra DUYDUK DUYMADIK KALMASIN
O zaman Dans zamanı
_________________ A Rh(+)
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol,
tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol,
her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol
Kayıt: Aug 30, 2005 Mesajlar: 694 Nereden: İstanbul 4.Levent
Tarih: 21.03.2008 - 16:58 Mesaj konusu:
şehir dışından gelecek arkadaşlar istanbul 2 gündür soğuk ve yağmurlu gelirken önleminizi almayı unutmayınız...... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
yaaaaaaaa bende çoook gelmeyi istiorumm ama bu dersler beniii bırakmıorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama benm yerime abim orda geziorr bana t-shirt almasını söledim yarın alacak hakan abii seninlede tanışmaya gelcek haberin olsun
Son Mesajdan 52 saniye:
yaaaaaaaa bende çoook gelmeyi istiorumm ama bu dersler beniii bırakmıorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama benm yerime abim orda geziorr bana t-shirt almasını söledim yarın alacak hakan abii seninlede tanışmaya gelcek haberin olsun _________________ aşk dedigin nedir ki gülüm, ben MOTOR için senden vazgeçmişim:)