Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Beklenen BÜYÜK FUAR BULUŞMASI tüm MD 21 Mart da İstanbul da

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Beklenen BÜYÜK FUAR BULUŞMASI tüm MD 21 Mart da İstanbul da
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.03.2008 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Limon250, cumartesi gecesi de eğlencenin devamı var istersen gelebilirsin... Yani bahaneleri ortadan kaldırmak için herşeyi yaptık Delirdim

nofeaRR, aaaaaaa Ağlıyorum olmadı bak, ev sahipliği yapma sırası bizdeydi, bunu bozuyorsun ama Ağlıyorum
Hakkı Abi' nin de dediği gibi "mazeret yok", bekliyoruz Bravo
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bodido
Üye
Üye

Nereden: istanbul / avrupa

MesajTarih: 21.03.2008 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkdslar hava nasıl olursa olsun buu partıı kaçmazzz... Motordelisi Motordelisi bu sezonun ilk motor delisi nın toplantısı kacmaz ben ve arkdasımla ordayım hehehehe... Motordelisi Motordelisi Motordelisi
0 533 428 23 88
Başa dön
bodido Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mezar
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: maltepe/İstanbul

MesajTarih: 21.03.2008 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cuma Cumartesi ordayim kop kop kop.... olayı jack hazır olsun strider,
mezar Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 21.03.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana içki yasak mink kuş..
ama bi şeyler düşünürüz Delirdim
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ToyRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 21.03.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Re: Beklenen BÜYÜK FUAR BULUŞMASI tüm MD 21 Mart da İstanbul Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:

Eminim artık herkes dört gözle sezonun açılış habercisi olan Motoshow08' e kilitlenmiş durumda.
Kimimiz çeşitli aksesuar hayallerimize, kimimiz ise gerçek aşkına kavuşabileceği an için geri sayıma çoktan başladı Gülümsüyorum
Bunlarla beraber Tüm MD ailesinin aynı ortamda bulunma şansı da elimizde. Her sene olduğu gibi bu sene de hep beraber olalım ve sezonu birlikte muhteşem bir partiyle açalım istiyoruz.
Yer yine hepimiz gibi motorcu olan arkadaşlarımıza ait, kendilerinin de isteği ile tüm gece sadece bizbize olacağız, sadece MD ailesi tek bir çatı altında..
Herkesi bekliyoruz..

BU GECEDE TÜM KATILIMCILARA MOTOSHOW08 FUAR DAVETİYESİ DAGITILACAKTIR

Tarih : 21.03.2008 - Cuma
Saat : 21.00
Mekan : Club ZOI
Adres : İmam Adnan Sok. No: 8 Kat:1 İstiklal Caddesi / Taksim - - vakkonun karşı sokağı, eski alman bira evinin üst katı

Artık İstanbul MD bu büyük buluşma ile biz motorcuların sezonunada start veriyor..
Bundan sonra tadına doyum olmayan buluşmaların başlangıcı bu gece olacak..
Bizde İzmir den kalabalık bir grup orda olacagız....
DUYANLAR DUYMAYANLARA söylesin sonra DUYDUK DUYMADIK KALMASIN

O zaman Dans zamanı Dans Dans Dans Dans Dans

OK
her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ERRAY
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.03.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gorusmek uzere diyelım ozaman :=)
Başa dön
ERRAY Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.03.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şehir dışından gelecek arkadaşlar istanbul 2 gündür soğuk ve yağmurlu gelirken önleminizi almayı unutmayınız...... Bravo
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 21.03.2008 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy demiş ki:
HakanDincer, Kesinlikle oradayım Göz kırpıyorum

levo olm sen ordaysan gelmem ben Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum:

şaka kardesşim şaka sonra alınma Çok gülüyorum

levo senin için geliyorum kardesşim anladın sen onu Bravo Gülümsüyorum

Ç.KALE MD ATEŞLEYİCİ TEAM

the power of dreams Göz kırpıyorum Bravo

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 21.03.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
hadi bakalım asıl resimler burada....afiyet olsun efemm...inşallah makinanız kaldırabilir bunları...

Fotoları Ben Çekmedim...Garı Gız Resimlerinden Sorumlu Tutulamam...

[/

]

[IMG]http://img151.imageshack.us/img151/8351/p1090019zz5.jpg[/IMG

Z1000

Ve diğer Kawalar

]

Dost sitemiz FazerTR Standı

Muharrem ve kariyer planları

[/

MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 22.03.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaancım fotoları alalım Çok gülüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 22.03.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, ellerine saglık gitmiş kadar oldum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muro632
Üye
Üye

MesajTarih: 22.03.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaaaaaaa bende çoook gelmeyi istiorumm ama bu dersler beniii bırakmıorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama benm yerime abim orda geziorr bana t-shirt almasını söledim yarın alacak hakan abii seninlede tanışmaya gelcek haberin olsun Bravo Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 52 saniye:

yaaaaaaaa bende çoook gelmeyi istiorumm ama bu dersler beniii bırakmıorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama benm yerime abim orda geziorr bana t-shirt almasını söledim yarın alacak hakan abii seninlede tanışmaya gelcek haberin olsun Bravo Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
falken34
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbull/kadıköii

MesajTarih: 23.03.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuma akşamki eğlence için tüm arkadaşara teşekküerler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
gerçı ben erken kaçtım ama gece muhteşem başladı Göz kırpıyorum
Başa dön
falken34 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 24.03.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım cuma - cumartesi gelen herkes çok eğlenmiştir arkadaşlar Bravo
Başa dön
ToyRider
Süper Üye