Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Yamaha YZF R125 'le ilgili herşey burda

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Yamaha YZF R125 'le ilgili herşey burda
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 33, 34, 35  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN

MesajTarih: 20.03.2008 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şekil güzel renkler güzel marka güzel fiyatıda güzel olursa tadından yenmez dimi. Bakalım yarın fuarda görebilecekmiyim.
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı RELOAD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Orhanko
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.03.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serdar_R9 demiş ki:
bugun motoshowdaydımm yzf125 için 4500€ diolar bence bu fiyata piyasada yer bulamazlar Motordelisi

Ortalama 8500 YTL gibi birşey oluyor. Yani Hyosung 250R ve Derbi GPR125 ile aynı fiyat sayılır. Görünüş olarak ikisine de rakip olur ama performans olarak İstemiyorum Sonuçta 1-2 sene kullanılacak bir başlangıç motoru için CBR125 yine en iyi tercih.
Çok meraklısına satar illaki ama çok satacağını sanmıyorum ben de..
Başa dön
Orhanko Çevrimdışı Orhanko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten piyasası yok türkiyeye gelmiyo o yüzden onlarda biliyo bu fiyata burda satılmıycağını avrupada öyle bir yer bulurkiii
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Orhanko
Üye
Üye

MesajTarih: 20.03.2008 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorboxer

Türkiye'ye geliyor anladığım kadarıyla. Çünkü gelmese Beldeyama'nın sitesinde olmazdı :

http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urundetay.php?k_id=13&u_id=285

Ya da fuara da getirmezlerdi...
Başa dön
serdar_R9
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.03.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eet türkiyeye geliooo bnmde bildiğim kadarıyla
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.03.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben arayıp sormuştum 2 ay önce o zmn gelmiyo demişlerdi ..bu arada orhanko motor kaç zamanlı biliyomusun
Başa dön
Orhanko
Üye
Üye

MesajTarih: 20.03.2008 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor_boxer demiş ki:
ben arayıp sormuştum 2 ay önce o zmn gelmiyo demişlerdi ..bu arada orhanko motor kaç zamanlı biliyomusun

4 zamanlı, 14,5 hp. Gönderdiğim sayfada yazıyor teknik özellikleri. Performansı CBR125'den biraz daha iyi olabilir bu güçle.
Başa dön
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.03.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol
Başa dön
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.03.2008 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelimeyle süper olmuş.tam bir başlangıç motoru .alan arkadaşlara şimdiden hyırlı olsun Alkışlıyorum
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.03.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi o kadar para verip 3 ay binipte aman bune be 250 lik mondiali geçemiyo diye üzülmesin alanlar
Başa dön
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN

MesajTarih: 22.03.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün görebildim fuarda 4500 € fiyatı vardı. Görünüş olarak gerçekten güzel aynı abisi R6 gibi olmuş ama bu fiyata bu makineyi ben almam Çok gülüyorum
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı RELOAD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 22.03.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım paylaşım için taşekkürler Bravo bu arada fuarda güzeldi
Orhanko
Üye
Üye

MesajTarih: 22.03.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün fuarda gördüm, gerçekten süper bir makina. 125 ve 250 cc motosikletler arasında tip olarak tartışmasız en güzel motor bu artık. Ha bi de Aprilla RS125 bu motora rakip olabilir tabi. Ne var ki 15 hp'lik maksimum gücüyle uzun yıllar kullanılacak bir motor değil ama yine de albenisi çok yüksek.
Başa dön
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2008 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben internetten iyic baktım ..bu ön grenaj olarak r1 dende güzel olmuş far hatlarını filan daha keskin yapmışlarya süper olmuş ...ama o fiyata 125 lif olmaz olmaz
Başa dön
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 23.03.2008 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyatı 8000Ytl civarı olacakmış... Bravo

Arkadaşlar bu yzfr125 te cbr 125 gibi bisikletmii Şok oldum

Fakat bunun yerine aynı fiyata gt250R alınmazmı?...
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 33, 34, 35  Sonraki
27. sayfa (Toplam 35 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal