iyi eğlenceler _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Jun 08, 2007 Mesajlar: 983 Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara
Tarih: 22.03.2008 - 13:35 Mesaj konusu:
tabi yaa alayını özledim gerçektende ...... _________________ Profesyonel İstanbul Çocuğu
Askerdemiyim Tatildemi Bilemiyorum.
Şafakta Zaten Çomolokooooo....
Tarih: 22.03.2008 - 16:36 Mesaj konusu:
malesef kız kardeşim tarafından arabama el kondu , 5-6 gibi cnr a gidicem ama sonra nasıl gelirim oraya bilmiyorum
nisantası tarafından gelecek varmıdır?
malesef kız kardeşim tarafından arabama el kondu , 5-6 gibi cnr a gidicem ama sonra nasıl gelirim oraya bilmiyorum
nisantası tarafından gelecek varmıdır?
Bu toplantı daha 4 Nisanda, şimdi çıkarsan çok erken gitmiş olursun
gevezehanim, tekrar hosgeldın
cayır çımene gelmek sart oldu ozlemıstık... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 24.03.2008 - 00:06 Mesaj konusu:
arkadaşlar burasıda türkiye romanya değildir.. ara sıra bu sahilede uğrayın. anadolu anadolu duy sesimizi... burasıda müslüman toprakları arkadaşlar ne kadar katılamasakta olsun burda da... _________________
Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 24.03.2008 - 00:40 Mesaj konusu:
mysugar, sıra sıra heralde bir hafta anadolu bir hafta avrupa organizatörler yanılıyormuyum... WaleC, şimdi gitme hava çok soğuk yerler yaşş.. _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız