Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 3 GÜNDE 40 BİN KİŞİ GELDİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

3 GÜNDE 40 BİN KİŞİ GELDİ

3 GÜNDE 40 BİN KİŞİ GELDİ

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 22.03.2008 - 23:44    Mesaj konusu: 3 GÜNDE 40 BİN KİŞİ GELDİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 93. yıldönümü etkinlikleri sonrasında da Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nda ziyaretçi yoğunluğu devam ediyor. Bölgeye gezi düzenleyen AK Parti Antalya İl Kadın Kolları ve CHP İzmir İl Gençlik Kolları'yla yaklaşık 40 bin kişi şehitlikleri gezdi.

AK Parti Antalya Kadın Kolları, hem şehitlikleri gezmek hem de Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehitler Abidesi yanına yaptırılan dev Türk bayrağını göndere çekme törenine katılmak için yaklaşık 5 bin kişi getirdi. Antalyalılar, Şehitler Abidesi'nde anma töreni düzenlenmesinin ardından anıta çelenk koyup saygı duruşu bulunacak. Abidenin karşısında bulunan 35 metre yüksekliğindeki direğin yerine, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı 70 metre yüksekliğindeki direğe, 330 metrekarelik dev bayrağın çekilmesi töreninin ardından Antalyalılar, akşam saatlerinde Çanakkale'den ayrılacak.

18 Mart törenlerinde yaşanan yoğunluk sebebiyle şehitliklere şimdi gelmeyi uygun bulduklarını söyleyen CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Fatih Pala ise, "750 otobüste yaklaşık 34 bin kişiyle geldik. Çanakkale'den de 2 bin kişinin katılımıyla Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nda yatan 250 bin şehidimizi bugün anacağız." dedi. Yetkililer de Antalya ve İzmirli gruplar dışında yaklaşık 3 bin kişinin daha bölgeye gelmesiyle törenlerdekine benzer bir yoğunluk yaşandığını söyledi.

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 23.03.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baya bi kişi gelmiş
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal