Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gezici radar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gezici radar

gezici radar

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.03.2008 - 11:16    Mesaj konusu: gezici radar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir çevre yolu konak çıkışı ile balçova çıkışı arasında gezici radar var en sağ şeritte 120 sabit gidiyor beyaz megane 2 cumartesi son anda fark ettim.bu güzergahı kullanan arkadaşlara önemle duyurulur.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2008 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu kadar acık adres veriyosun ii cesaret
umarım basın belaya girmez emniyetle
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oktay33
Üye
Üye

Nereden: Mersin

MesajTarih: 23.03.2008 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Niye girsin ki???
Radarın yerini söylemek serbest...radara yakalanırsan cezasını ödersin.
Başa dön
oktay33 Çevrimdışı oktay33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Tuyra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.03.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emniyetin sitesinde de var radarların yeri. Mantığı ne acaba bunun? Beğenmedim
Başa dön
Tuyra Çevrimdışı Tuyra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.03.2008 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plakayı vermiyorum ama Göz kırpıyorum
radar yerini trafik kendi levhalarla bildiriyor zaten.amaç üzüm yemekse yani o güzergahtaki araçları yavaşlatmaksa zaten benim yazım emniyete destektir.yok bağcıyı dövmek ceza yazmaksa boynum kıldan ince...
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 23.03.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd, __ PAŞAM BEN HERHAFTA O YOLDA RADARA GİRİYORUM Dil çıkarıyorum PARA ÖNEMLİ DEĞİL BEN MAKİNEME BİNMEYİ SEVİYOM Delirdim MEMURLAR BENDEN BIKTILAR ARTIK İLERİDE BANA CEZAFALAN KESMEZLER BU GİDİŞLE Dil çıkarıyorum HIZ ' SA ALSINLAR HIZZZZZZZZZ Delirdim Delirdim
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 23.03.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tuyra demiş ki:
Emniyetin sitesinde de var radarların yeri. Mantığı ne acaba bunun? Beğenmedim
nerde var hoca ben bulamadım ya bi link yazarmısın?
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.03.2008 - 04:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siz burada belirtmekten çekiniyorsunuz, adamlar yolda şakır şakır sellektör yapıyor o ne olacak.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 27.03.2008 - 04:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başı belaya girecekmiş güldüm. Beğenmedim
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 28.03.2008 - 03:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trabzondada çok var bu ezici radarlardan pazar günleri farozda oluyolar renoult 19 ile ...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 29.03.2008 - 07:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kamyon ve otobüs sürücüleri 2 selektör ve 1 kısa korna ile birbirlerine çevirme olduğunu işaret ederlermiş eskiden.. Artık bunu herkez kullanıyor. Bunun bir suç olduğunu sanmıyorum. Ayrıca Yorumum
"Heh ! Bir bi eksikti. "
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.03.2008 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede hiçbir sakıncası yok.birbirimiz bildilendirelim.paylaşım için sağol arkadaşım Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal