izmir çevre yolu konak çıkışı ile balçova çıkışı arasında gezici radar var en sağ şeritte 120 sabit gidiyor beyaz megane 2 cumartesi son anda fark ettim.bu güzergahı kullanan arkadaşlara önemle duyurulur. _________________ bir ihtimal daha var!
plakayı vermiyorum ama
radar yerini trafik kendi levhalarla bildiriyor zaten.amaç üzüm yemekse yani o güzergahtaki araçları yavaşlatmaksa zaten benim yazım emniyete destektir.yok bağcıyı dövmek ceza yazmaksa boynum kıldan ince... _________________ bir ihtimal daha var!
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 890 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 23.03.2008 - 13:31 Mesaj konusu:
emrerd, __ PAŞAM BEN HERHAFTA O YOLDA RADARA GİRİYORUM PARA ÖNEMLİ DEĞİL BEN MAKİNEME BİNMEYİ SEVİYOM MEMURLAR BENDEN BIKTILAR ARTIK İLERİDE BANA CEZAFALAN KESMEZLER BU GİDİŞLE HIZ ' SA ALSINLAR HIZZZZZZZZZ _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... çEtEmLE BeN BeRaBeRiZ 1 De RaCE LeRiMiZ !...
Kayıt: Sep 14, 2007 Mesajlar: 1848 Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--
Tarih: 28.03.2008 - 03:38 Mesaj konusu:
trabzondada çok var bu ezici radarlardan pazar günleri farozda oluyolar renoult 19 ile ... _________________ |^^^^^^^^^^^^^^^|
|_((((K-A-R-M-O-K))))__ ||",__
|_____________ ====||__|.... ]
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Kayıt: Dec 10, 2005 Mesajlar: 2115 Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk
Tarih: 29.03.2008 - 07:47 Mesaj konusu:
Kamyon ve otobüs sürücüleri 2 selektör ve 1 kısa korna ile birbirlerine çevirme olduğunu işaret ederlermiş eskiden.. Artık bunu herkez kullanıyor. Bunun bir suç olduğunu sanmıyorum. Ayrıca Yorumum
"Heh ! Bir bi eksikti. " _________________ 07' ßws Kırmızı "MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h"
Tarih: 29.03.2008 - 11:01 Mesaj konusu:
bencede hiçbir sakıncası yok.birbirimiz bildilendirelim.paylaşım için sağol arkadaşım _________________ !...TuTkuLArıNA YoL VeR...! EmEğiMiz BiLeK ZoRu ALLAHım SeN BiZi KoRu::::::
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız