Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KAYMOD'un Motoshow'08 gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KAYMOD'un Motoshow'08 gezisi
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 23.03.2008 - 13:13    Mesaj konusu: KAYMOD'un Motoshow'08 gezisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

22.03.2008 de kaymod olarak motoshowdaydık sabah Kayseriden uçakla gelip akşama geri döndük.
şimdi sıra fotoğraflarda
uçaktan kareler

fuar alanına geldik

metin abi

colley in gösteri motoru

metin abi-hüseyin hoca

fuarın açılmasını beklerken

içeri girdik sonunda

yeni 1000RR-metin abi

kendiside kayserili olan eray abinin standı Tekay Moto

colley in şovu

2teker standında Kıraç

kemal merkit ile hatıra fotoğrafı

tunamotor cüneyt abinin hayabusa x1 i

cüneyt abi-ben

x1-ben

kutlu torunlar-metin tek-kemal merkit

seyit abi

gururumuz kenan sofuoğlu

günün son fotoğrafı istanbulda gün batımı

http://www.sahibinden.com/_99_klr_650_WQQaXQQ10012304WQQpXQQdisplayitem

En son hakann tarafından 23.03.2008 - 14:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 23.03.2008 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir gezi süper resimler Alkışlıyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 23.03.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan kareler için teşekkürler dostum ellerine sağlık Bravo Bravo

Helal olsun Kayserililer süpersiniz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Motorlarda-Kızlarda 10 numara maşallah Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
caglar23 Çevrimdışı caglar23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 23.03.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika kareler güzel paylaşim hakann teşekürler
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 23.03.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorlar ayrı süper hatunlar ayrı süper yaf Çok gülüyorum Çok gülüyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 23.03.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için çok teşşekkür ederim Bravo
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 23.03.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler paylaşım için teşekkürler.... Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 23.03.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler güzel bi istanbul fuar gezisi olmuş Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese teşekkürler Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 23.03.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayağınıza sağlık KAYMOD, Fotoğraflar çok güzel gerçekten, sayenizde gitmiş kadar oluyoruz. Teşekkürler... Alkışlıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orhan28
Üye
Üye

MesajTarih: 23.03.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAYMOD gadalarinizi alirim guzel resimler sagolun,valla gitmis gibi oldum.Isvicre den MotorDelisi uyelerine ve memleketim Kayseri ye selam
Başa dön
orhan28 Çevrimdışı orhan28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakann
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li, teşekkürler Bravo
orhan28, teşekkürler sanada selamlar Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.03.2008 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gardaş geç kaldım yorum yazmada mat dersi alıyodum neyse süper fotolar gitmiş kadar oldum wallahakann, gardaş senle gelecek sene o fuarı feth ederik inş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

En son onuRR38 tarafından 23.03.2008 - 17:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
edincer
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 23.03.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel resimler paylaşım için teşekkürler
Başa dön
edincer Çevrimdışı edincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 23.03.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenan benimdi yaa GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal