Dikkatimi çeken şey Hiçbir honda bayisinin CBF500'ü fuara getirmemiş olmasıydı. Mutluhan'a sordum. Elimizde birkaç tane kaldı. Fiyat yükseleceği için artık Türkiye'ye gelmeyecek dedi. Yani bir model daha Türkiye de hayal oluyor.
Buna ne diyorsunuz.
Çükü epey bir zamandır takip etdiyordum. İlk fırsat doğduğunda almayı planlıyordum
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 3456 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 24.03.2008 - 03:12 Mesaj konusu:
tafa34, katılıyorum. 2006'dan sonra ER-5 te hayal oldu. NEden böyle güzel dayanıklı orta sınıf motorların ithal edilmesi durduruluyor ki
CBF500
ER-5
GS-500
Bunlar hem ilk hemde kendini geliştirmek isteyenler için çok iyi alternatif motorlardır. Ama maalesef artık getirilmiyor Türkiyeye _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tarih: 24.03.2008 - 11:58 Mesaj konusu:
aspuzu demiş ki:
en berbat motoru zx 10.....iğrenç bi ön grenajı var alanlara acıdım vala....
zaten o fiyata onu kimse almaz r1 olmuş 25 bin yan yana koy zx-10 a motor demezsin ne berbat bir tasarımdır bu ya kawasaki'deki tasarım mühendisleri ya bizden çok zeki yada onlarla aynı gezegende yaşamıyoruz. _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7158 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 24.03.2008 - 15:01 Mesaj konusu:
slayer2694 demiş ki:
en güzel stant mototaşındı.en güzel modifiyeli motor tuna motorun hayabusasıydı.yoshimura x1 replica.en uygun fiyatlı ürünler korlasındı.
aynen katılıyorum....
beni en çok şaşırtan 2 şey oldu....
zx10u beğenirim sanmıştım ama önden bakınca şok oldum,125 lik gibi duruyordu
kesinlikle beğenmedim.....
2incisi ise,honda dan nefret ediyordum ama canlı görünce şaşıracaksınız ama çok beğendim.
acaba yol yorgunluğundan yada uykusuzluktanmıdır bilmiyorum ama gerçektende beğendim.
özellikle mono kapak ve cam takıldıktan sonra makine harika olmuş...
plakalığın sabit olması iyi olmamış sadece,fakat boyutları,ufak tefek olması çok hoş.
kafası ise bi gıdım uzun olsaymış süper olacakmış bana göre,ama yinede beğendim.. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız