Tarih: 24.03.2008 - 01:49 Mesaj konusu:
O tarihte sınavlarım var ama önemli değil gelcem _________________ Hayatımın % 90ı motor üstünde geçiyor;çünkü motor olmayan zamanları yaşamadım sayıyorum
neresi yer tam bilemiyorum avrupa yakasından gelecegiz ,mecidiyeköy civarında buluşabileceğimiz arkadaşlar varsa ; bize yardımcı olursa seviniriz,
şimdiden teşekkür ederim . _________________
neresi yer tam bilemiyorum avrupa yakasından gelecegiz ,mecidiyeköy civarında buluşabileceğimiz arkadaşlar varsa ; bize yardımcı olursa seviniriz,
şimdiden teşekkür ederim .
Freddy sen Mecidiyeköye gel önce, ordan bir Eminönüne geç Taksim üstünden, sonra Beşiktaş üzerinden köprüye dön. Köprüdenm çıkınca Ankara tabelelarını takip et. Adapazarı gördüğün yerden sap. Dümdüz ilerle, seni çayıra getirir
Bu arada kış nedeniyle 15 günde bir yapılan toplantılarımız, sezon açılışı ve de benim geri dönüşümle birlikte yeniden düzenlenecektir. Buradan bizi izlemeye devam edin..
Tarih: 24.03.2008 - 16:14 Mesaj konusu:
Sonunda mekanımız açıldı md doslarla çayırçimende yeniden bir arada olmak üzere 4 nisanda hava ne olursa olsun ordayız. _________________ Cihan Ak.
R1150 GS / A Rh +
Tarih: 24.03.2008 - 17:10 Mesaj konusu:
Gevezehanım , bizlerde sizi tekrar aramızda görmekten mutlu olacagız
sezonu malgalla açmak da ayrı bir güzellik olacak _________________ Cihan Ak.
R1150 GS / A Rh +
Tarih: 24.03.2008 - 17:33 Mesaj konusu:
avrupa yakasındakileri arabayla alabilirim motor almayacak olanları tabi
motorlu olanlarda komple konvoy yapar gideriz
düğün halayı gibi olacaksa tabi birde e-5 de durup halay çekmek şartıyla
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız