Tarih: 24.03.2008 - 12:34 Mesaj konusu:
Sevgili Harduro ve tüm Akdeniz krossçuları, fuara neden gelmediğiniz şimdi anlaşıldı. Hepinize "helal olsun" diyorum... Allah daha güzel günler versin hepinize, sağlık ve afiyetle... _________________
Nezih Hocam çok teşekkür ederim gezi ve fotoğraf için.. Bizler için sıkı bir anteraman oldu gerçekten..
O geziden bi kaç karede bizden olsun
Cumartesi akşamı Bilge'ye Kanuni 250 cross motosikleti almak için Ben, Gürhan ve Bilge buluşup, Abdurrahman Beyin ( Toros ) Atöylesine gidiyoruz..
Gidon'un eğri olduğunu farkedip düzeltmeye çalışıyoruz.. bir yandan da ufak tefek bakımlarını yapıyoruz..
Sabah saat 10:00 da buluşup yola koyuluyoruz..
tabi bir yandan fotoğraf çekmeyi ihmal etmiyoruz..
Orhan Havanın soğuk olcağını düşünmüş olmalı ki içine beyaz bi polar giymiş: )
Bilge elinde telefonla buluşma noktasını öğrenmeye çalışıyor..
ve Gürhan..
Endurocu yemeği sucuk partisi : )
artık gün bitti demişken aklımdan kötü kötü planlar geçirmeye başlamıştım : )
hemen ortaya bi teklif,
ÖzcanGüver uçurumuna nedersiniz??
Orhan: Evet
Bilge: Evet
Yücel :Evet
Ahmet ve Nezih Bey'in motorları hameşe yükledikten sonra hemen yola koyuluyoruz
tabi saat 16:30 ve Antalya'nın keşfedilmemiş kanyolarından birine dalıyoruz..
Orhan ve Bilge 'nin zorlandığı bi yerde duruyoruz
tırmanışları için verdikleri gayreti seyrediyoruz..
Ve Orhan çıkıyor..
Bilge 'nin gayreti olumsuz sonuçlanıyor ama bilge yılmıyor tekrar tekrar deniyor.
Bilge'yi tebrik ediyorum azminden dolayı.. ilk offroad gezisi ve çok başarılıydı..
Bu sefer çıkamadı ama gelecek sefer için söz aldım : )
ve orman gözetleme kulesine çıkıyoruzz..
artık eve dönme vakti geldi..
Gezide emeği geçen arkadaşlarıma Teşekkür ediyorum...
harduro, keyifle takip ediyorum hatta kanıma girdiniz diyebilirim aranıyorum kross makina _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız