Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 04.04.2008 İstanbul Md Cuma Toplantı Çayırçimen (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

04.04.2008 İstanbul Md Cuma Toplantı Çayırçimen (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 25, 26, 27  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dream217
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.03.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O tarihte sınavlarım var ama önemli değil gelcem Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rottweiler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.03.2008 - 02:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de geleyim yaa..inşallah:)

HYOSUNG GT 250 R..
Başa dön
rottweiler Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yassax
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 24.03.2008 - 03:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

metan demiş ki:
otopark'da mangal, o da güzel tabi Gülümsüyorum o tarihte ist'da olursam katılırız Göz kırpıyorum

Ekooo ortaam katılalım diom. Ne dersin? 7'sinden önce iyi gelir, moral olur?

İnsanoğlu kendini arar, Dünya döner milim milim
Eğer göçüp gidersen bugün, Yarım kalan işin var senin.
Başa dön
yassax Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.03.2008 - 03:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neresi yer tam bilemiyorum avrupa yakasından gelecegiz ,mecidiyeköy civarında buluşabileceğimiz arkadaşlar varsa ; bize yardımcı olursa seviniriz,
şimdiden teşekkür ederim .

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WaleC
Üye
Üye

MesajTarih: 24.03.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anaa gezi die heycanlanmisin tarihe bakmamisim bile Gülümsüyorum
gaza geldişk gene
Başa dön
WaleC Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 24.03.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freddy_ demiş ki:
neresi yer tam bilemiyorum avrupa yakasından gelecegiz ,mecidiyeköy civarında buluşabileceğimiz arkadaşlar varsa ; bize yardımcı olursa seviniriz,
şimdiden teşekkür ederim .

Freddy sen Mecidiyeköye gel önce, ordan bir Eminönüne geç Taksim üstünden, sonra Beşiktaş üzerinden köprüye dön. Köprüdenm çıkınca Ankara tabelelarını takip et. Adapazarı gördüğün yerden sap. Dümdüz ilerle, seni çayıra getirir Dil çıkarıyorum

Bu arada kış nedeniyle 15 günde bir yapılan toplantılarımız, sezon açılışı ve de benim geri dönüşümle birlikte yeniden düzenlenecektir. Buradan bizi izlemeye devam edin.. Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orca2
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-dragos

MesajTarih: 24.03.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi Sonunda mekanımız açıldı Delirdim md doslarla çayırçimende yeniden bir arada olmak üzere 4 nisanda hava ne olursa olsun ordayız. Dans
orca2 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 24.03.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orca2 demiş ki:
Motordelisi Sonunda mekanımız açıldı Delirdim md doslarla çayırçimende yeniden bir arada olmak üzere 4 nisanda hava ne olursa olsun ordayız. Dans

OOooooooo eski ekip yeniden toplanıyor. Sevindim sizleri gördüğüme.... Gülümsüyorum

Gel vatandaş gel, 4 Nisan'da çayır çimene geellll, mangala geeelllllll ........ Dans
Başa dön
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 24.03.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük ihtimalle bende orada olurum herhalde
Başa dön
barossatr Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WaleC
Üye
Üye

MesajTarih: 24.03.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freddy_, en kötü beraber gideriz
Başa dön
orca2
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-dragos

MesajTarih: 24.03.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gevezehanım , bizlerde sizi tekrar aramızda görmekten mutlu olacagız Delirdim
sezonu malgalla açmak da ayrı bir güzellik olacak Alkışlıyorum
orca2 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 24.03.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Freddy, bak buluşma teklifleri var, aman ha kaybolma sakın yollarda.

Bu arada ben ilk defa gelicem toplantıya, yolu bilen bana da tarif eder mi??? Gülümsüyorum
Başa dön
zeberced
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.03.2008 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar inş bende gelmeyi düşünüyorum. hic birinizle tanısmıyorum ama gelince tanısırız. herkese slm lar. hoscakalın Bravo Çoook seviyorum
Başa dön
zeberced Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 24.03.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya bi dakka, ben hem yolu bilmiyorum, hem motorum yok. Beni kim alıcak Mecidyeköyden?? Freddy, sen al bari, birlikte kayboluruz Ağlıyorum
Başa dön
WaleC
Üye
Üye

MesajTarih: 24.03.2008 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

avrupa yakasındakileri arabayla alabilirim motor almayacak olanları tabi
motorlu olanlarda komple konvoy yapar gideriz Gülümsüyorum
düğün halayı gibi olacaksa tabi birde e-5 de durup halay çekmek şartıyla Gülümsüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 25, 26, 27  Sonraki
3. sayfa (Toplam 27 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye