Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MOTOSHOW 2008'in en'leri neler ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MOTOSHOW 2008'in en'leri neler ???
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 24.03.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüntüyü bilmem herkesin bi zevki var bana göre kawa nın stantı 1 numaraydı zzr1400 203 hp en güçlüydü zx10r 200 hp ile katogerisinde 1 numara ninja250 olayın bittigi nokta daha ne olsun r1de degerini buldu Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 24.03.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADAMOTOR42 demiş ki:
görüntüyü bilmem herkesin bi zevki var bana göre kawa nın stantı 1 numaraydı zzr1400 203 hp en güçlüydü zx10r 200 hp ile katogerisinde 1 numara ninja250 olayın bittigi nokta daha ne olsun r1de degerini buldu Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Biraz marka fanatikliği kokuyor ama tek eleştirim ninja 250 ye pek bakamamışsın galiba bir git r 125 'e bak birde ninja'ya bak fark çok açık ve kalite ortada bence. Beğenmedim
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.03.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX14, haklısın baktım r125 15ps ninja250 33 hp Çok gülüyorum Çok gülüyorum cbr 125 ede 180 yapar diye satmışlardı ama fos çıktı .... makyajlı güzel 2 katından fazla gücü ne yapacagızzzz OK

Başa dön
Heihojin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.03.2008 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayalimdeki Honda CBF 600 S ABS modelini çok net hatırlıyorum. Birde yamaha standını... Geçenlerde incelemesini okuduğum ve merak ettiğim MT-03 modelini görmeye gittiğimde yanıma gelen yetkili beni direk Fazer'a yönlendirdi. Seri üretim olduğunu, parçasının ucuz olduğunu, uzun yollar konusunda harika olduğunu vs anlattı. Ama sanırım ben yanlış yönlendirdim adamı kendisine uzun yol yapabileceğimi ve şehir içinde de kullanacağımı söylemiştim. Bana Fazer'ı anlatması için çağırdığı motorların teknik testlerini ayarlarını yapan yetkiliyle konuştuğumda ilk motorum olacağını söylediğimde aynen şunları söyledi;
Satmak tamam, satmasına satarım ama bunu sana önermem MT-03 daha iyi bir başlangıç olur dedi. Aksinin yazık olacağını söyledi ki gerçekten Fazer bir canavar. Gülümsüyorum

Bu sektördeki bazı adamların riskin anlamını, ticareti, insanlığı birleştirme şekillerini gerçekten seviyorum. Motorla uğraşanlar yaşamanın değerini biliyor ve öğretmeyi seviyor. Tabiki kötüleri vardır ama iyiler bu sektörde ağırlıkta ben onu öğrendim...

Ha birde mankenlerden gözünü alamayan arkadaşlar varmış belliki yalnız gitmişler. Ben kız arkadaşımla gittim neyseki baktığım markalar mankenlere tenezzül etmeyecek kadar stil sahibi yoksa halim duman olurdu. Zaten dikkat kesilmekten kasıldım tüm fuar boyunca Dil çıkarıyorum

Hayat bir çok kez yanylma ama sadece bir kez ya?ama ?ansy verir...
Başa dön
Heihojin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 24.03.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADAMOTOR42 demiş ki:
ZX14, haklısın baktım r125 15ps ninja250 33 hp Çok gülüyorum Çok gülüyorum cbr 125 ede 180 yapar diye satmışlardı ama fos çıktı .... makyajlı güzel 2 katından fazla gücü ne yapacagızzzz OK

kardeşim sende kendine göre haklısın ama motoru sadece teknik özellik olarak ele alırsan yanılırsın motoru incelerken bir bütüne bakıyorsun ve bu bütünü oluşturan parçaları tek tek değerlendirmelisin motorda bu bütünü oluşturan en önemli unsurdur ama hepsi asla değildir tasarım işçiliğin kalitesi parçaların kalitesi ergonomi kısacası tek tek her parça önemlidir kaldı ki birisi 125 cc birisi 250 cc arasındaki hp farkı bu iki motoru kıyaslamada yeterli olmaz kesinlikle r 125 ninja 250'den daha başarılı bir ürün bu benim görüşüm. Bravo
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.03.2008 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rs 125 ..r125 i kıyasla ...-r125-8500 ytl rs 125 9000 ytl r125 15 rs125 30hp rs125 31 kere gp de dünya şampiyonu olmuş ... degerlendirmeyi sen yap ......ninja 250 spor turing magnezyum alaşımlı alıminyum baskı şase made in japan fren diskinin aynaları yeter sen kaliteden bahsediyorsun neye göre kaliteli yoa çıkınca belli olur r125 çıt kırıldım üff desem uçacak gibi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 24.03.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence en güzel satand kawasaki standıydı her ne kadar yamahacı olsamda sölemek zorundayım dans eden kızlar tüm standlarda sırayla dans ettiler süperdi 600 lük yerine yamaha 125 e de kızlar bakar muhabbeti olmuş kız baktı aldın motora kız dedi gaz açalım hangi gazı açıcaksın ses desen o da yok racing görünümlü yeni 125 leri almak bence hiç akıl karı deil gezilerde herkes asılır 125 in bi yerleri çıkar Bravo
csarvox
Üye
Üye

Nereden: Istanbul/Kemerburgaz

MesajTarih: 24.03.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha R125 yerine o fiyata (9000YTL) Hyosung GT-250R alınır,bence daha kaliteli diye düşünüyorum
csarvox Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GSXR61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.03.2008 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 1000 RR onca eleştirilere rağmen kendini beğendirdi resimlere göre bende eleştirmiştim ama canlısını görünce çok beğendim. bu çizgiyle 2010 yılında mükemmel bir görünüme kavuşacağını düşünüyorum.
WeisserTiger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALKES

MesajTarih: 24.03.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence en güzel stand yamahanındı kızlarda yamahanındı yamahanın standında kilitlendim kaldım R125 R6 R1 hepsi şahane ybr250 nin fiyatınıda 8.000 ytl ye çekmişler cbf250 le kapışacağa benziyor
WeisserTiger Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.03.2008 - 19:12    Mesaj konusu: Re: MOTOSHOW 2008'in en'leri neler ??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX14 demiş ki:

bence en iyi show kesinlikle mutlu akü'nün standında yukarıda dans eden hanımefendiydi.hala gözümün önünden gitmiyor. Delirdim Çok gülüyorum

aynen ole valla neydi o yaa bittim valla Delirdim Çok gülüyorum
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 24.03.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok gezmek isterdim ama işlerimden dolayı vakit bulamadım...
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
patricia
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.03.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar konumuz motorlar mı mankenler mi ???
hyr ben anlayamadım da???
Başa dön
patricia Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CN-6R
Üye
Üye

MesajTarih: 24.03.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArkadaşLar ben fuardan önce 1 ay içerisinde arkadaşımın honda 600f ini aLmayı istiyordum.Kawasakide çaLışan arkadaşım beni fuara çağırdı.250r I gördüğümde çok beğendim.Motora iLk kez başLayacak bir insan oLarak bana bu motorun benim için daha iyi oLacağını söyLedi.32 Ps 152 Kg üzerine oturduğumda ona hükmedebiLeğimi hissettim ve rahattı.Şu an Kawasaki 250r sahibiyim Mayıs 15-31 arası teslim edecekLer.BiLiyorum ki herkezin düşüncesi zevkLeri ve bir motordan bekLentiLeri farkLı ama izLenimLerim şudur ki; Çok beğeniLdi bu motor .. Umarım kazasız beLasız yoLLar katederim .. TeşekkürLer ..
Başa dön
CN-6R Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 onda 1000RR berbat

yamaha R1 fuarın yine gözdesiydi

benim için fuarın en güzel yanı

fuardan kırmızı/beyaz Delirdim R1 Delirdim aldım
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye