Allah herkeze bu dünyada hayaLLerini yaşama şansı nasip etsin ve kimseyi utandırmasın .. HayaLim Kawasaki Zx-6R ama benim için bu hayaLim para iLe iLgiLi değiL tecrübe iLe iLgiLi bir mevzu .Bu sebepten doLayı bu yoLda iLk adım oLarak 250r I aLdım.Mayıs 15-30 arası tesLim edecekLer.Herkeze kazasız beLasız sürüşLer ...
Tarih: 24.03.2008 - 22:41 Mesaj konusu:
Hayırlı olsunCN-6R
Motorun geldiğinde detaylı bir inceleme bekliyoruz senden.
15 mayıs da gelmez vallahi _________________ Al aşkını sok gözüne gözüne görüşmeyelim güzelim,
Üstüme gelme alkollüyüm istemeden üzerim...
Herkeze teşekkür ederim.mysugar herkezin yorumLarına ve fikirLerine açığım kötü ya da iyi fakat dedim ya seçimim kötü de oLsa bu benim seçimim.İlk etapta estetikten ziyade nispeten düşün cc Li bir motor istedim.BeLki bazıLarını bu biLe büyük diyebiLir fakat bu motora hükmedebiLeceğimi hissediyorum. On7_li bu arada doğumgünüm 16 Mayıs süpriz oLursa motor üstünde pasta kesicem inşaLLah :P MotorLa iLgiLi detayLı biLgiLeri resimLeri deneyimLeri ara ara sizinLe payLaşacağım.Hiç oLmazsa aLmak isteyen ve merak edenLer için ön bir biLgi oLmuş oLur ..
CN-6R, kazasız belasız ilk seçim için dogru bir karar foto muahakkak isteriz _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!
motorsado hadoken sözüm söz vidasına kadar herşeyini çekicem mümkün oLduğunca bu motor hakkında biLgi vermeye çaLışacağım iyi yada kötü
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
hatta bakın 16 mayıs cumartesine gününe denk geLiOr ve kawasakide çaLışan arkadaşım var benim için torpiL yapabiLİr mi bir sorayım.EĞer o gün teslim ederLerse imkanı oLup bunu payLaşmak isteyen herkezi davet etmek isterim :d
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız