Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kawasaki Ninja 250R (İlk Motorum)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kawasaki Ninja 250R (İlk Motorum)

Kawasaki Ninja 250R (İlk Motorum)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 25.03.2008 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun resumlerınu bekleruk Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xzIbId
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.03.2008 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun bilader Bravo Fuarda baya bir ilgi topladı bu alet. Tutucak gibi..
Başa dön
xzIbId Çevrimdışı xzIbId Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CN-6R
Üye
Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim.Bugün motorun parasını peşin oLarak verdim ve iLk veren ben oLmuşum Delirdim
Başa dön
CN-6R Çevrimdışı CN-6R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 25.03.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CN-6R, hayırlı uğurlu olsun güzel seçim gerçekten Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WaleC
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.03.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
izlenimlerini bekliyoruz
Başa dön
WaleC Çevrimdışı WaleC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CN-6R
Üye
Üye

MesajTarih: 26.03.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amin arkadaşLar cümLeten aynı duaLar hepimiz için ..
www.diagontattoo.com
Başa dön
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.03.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Alkışlıyorum
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
fitzgerald
Üye
Üye

Nereden: İzmir / YaLı

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeRhAt_ApAk demiş ki:
hayılısı olsun bende inş. hyosung gt250r yada st&kanuni Gt250r alıcam Delirdim

Arkadasım ztn ıkısıde aynı motor sadece getırenler farklı Çok gülüyorum
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız guzel gunlerde binmen dilegiyle ilk motorun ilk heves Bravo şimdi sana R1 gibi gelir o motor allah icine sindirsin kardeş Bravo
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CN-6R hayırlısı olsun çok iyi bir seçim yapmışsın Bravo allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin bende o motorun detaylı fotoğraf ve sürüş deneyimlerini merakla bekliyorum... Alkışlıyorum
Başa dön
repsol_35 Çevrimdışı repsol_35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CN-6R
Üye
Üye

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaLiZiYoo35 demiş ki:
kazasız belasız guzel gunlerde binmen dilegiyle ilk motorun ilk heves Bravo şimdi sana R1 gibi gelir o motor allah icine sindirsin kardeş Bravo

R1 gibi diiL 6R gibi geLir Gülümsüyorum))))))
www.diagontattoo.com
Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 26.03.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CN-6R, hayırlı olsun 15 mayıs a cok zaman var iyice heyecan olur simdi zaman da gecmez Gülümsüyorum
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 26.03.2008 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi bir seçim,ve bence başlangıç için iyi,bende cbr125 ile başladım 2 yıl oldu 35,700 km yaptım fakat şuan yetmiyor hızı Delirdim

bu yüzden acemiliğini atana kadar yavaş kullanılabilir,acemilik bittikden sonrada yıllarca kullanılacak motosiklet bence sonuçta 32 ps yeter hemen sıkmaz kullanıcısını...

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin Bravo
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 26.03.2008 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hayırlı ugurlu olsun.. söylenecek bişiii yok. umarım herkes benim gibi düşünürde. parana yazık daha iyisini alırdın tühhh, keşke falam yapmazlar.. hiç birinede kulak asma derim... güle güle kullan....

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal