Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ghost Rider 5 : Back to Basics

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ghost Rider 5 : Back to Basics
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.03.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Ghost Rider 5 : Back to Basics Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ghost Rider 5 : Back to Basics

Link : http://video.google.com/videoplay?docid=-544691786083309333&hl=nl
Süre : 45dk. (Kesilmiş hali)

Super motoyla geziyor,Arabayla helikopterden kaçıyor,Polis olup yakalamaca oynuyor,Eski haline dönüp arabalarla kapışıyo.

*Arama yaptığımda çıkan bazı linkler gördüm sadece bazı kısımları gösteriliyordu.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CBRugur45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa 45 ½

MesajTarih: 25.03.2008 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olamaz böyle birşey ya.... b..nu çıkarmış artık...
Başa dön
CBRugur45 Çevrimdışı CBRugur45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 25.03.2008 - 01:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet kesilmi,ş hali cidden çpok manyak bi kapışma sahnesi var ama tamamını vermiyo gecegece ayar oldum 400 km yol yaptım bugün smdi atlıcam yine makinaya sırf gaz bu herif Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
sanırım mc rider dan biriyle kapışma muhabbeti var ve bide su german rider daki ghostrider için tavuk benzetmesi olan herife bi laf sokma mevzuu Çok gülüyorum tekrar bakıcam ama sanırım özet olarak bunlar yazıyo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.03.2008 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, aman dostum gece gece atlama makınaya sakin oL sen ne yaptın cinceyi cözebildinmi ?? Gülümsüyorum Çok gülüyorum
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaLiZiYoo35, çözemedim valla kardeş uğraşamıyomda yollardaym izindeydim bi haftadır motor tepesindeym Çok gülüyorum hala bıkmadım Çok gülüyorum
hava da yağmur iyi aciton olur ama nyse uykum geldi Çok gülüyorum
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, ekşin mekşin uraşma izninin keyfini cıkar bence erkenden uyu sabah kalkp motorunun başına gec ve cıkıp sana iyi gelecek seni memnun edecek bir yerlere gezmeye git dolaŞ ... Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

hadoken, paylaşımın icin teşekkurler Alkışlıyorum
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 02:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaLiZiYoo35, haklısın kardes te bu hafta keyif biter cumaya kadar fırtına yağmur e buda risik demek perşembe izin bitiyo zaten iş başı Bravo
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 02:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, hadi hayırlısı evde otur otur nereye kadar ekşın ekın gidip işinin başında dur derim ben calışan demir paslanmazmış vallaha ben korkuyorum perşembe gunune kadar motor yok iş yok senin halin ne olacaK otur otur Gülümsüyorum
sana perşembe gunune yetecek kadar fil al deriM otur evde fil izle bol bol Bravo
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.03.2008 - 02:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, GhostRider videolarını izle tek tek googlevideo'dan perşembeye kadar Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 02:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaLiZiYoo35, fil mi Şok oldum Çok gülüyorum
valla yapçak bişi yok abi bu havalar yuzunden boluya bile arabayla gitmek zorunda kaldım cuma gecesi ben gittim guneş açtı kafayı yersin başka bişi değl yani Sinirlendim
hadoken, ezberledim artık videoları en iyisi bi tane çekmek yarın söle yağmur altında romantik romantik Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 02:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, altyazılıve cince olsun pls hehe Gülümsüyorum yarın video beklicem senden .... Bravo
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 25.03.2008 - 03:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MSN Mode: ON Çok gülüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 03:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

MSN Mode: ON

Çok gülüyorum
Alıntı:

sesginn, altyazılıve cince olsun pls hehe yarın video beklicem senden ....

MaLiZiYoo35, onuda getircem ben sana Çok gülüyorum
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 04:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zahmet olmazsa Gülümsüyorum
izmirlee_chatlack
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam resmen herkezle .......... geçmiş hah

Edit:Forum kuralları gereğince argo içerikli konuşmak yasaktır...Lütfen kelimelerimize daha özen gösterelim...

Wep Team 666
Başa dön
izmirlee_chatlack Çevrimdışı izmirlee_chatlack Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal