Tarih: 25.03.2008 - 12:29 Mesaj konusu:
moto show 2008..........genel anlamda güzeldi.ama beklentileri karşılayacak düzeyde değil.fiyatlar euro nun yüksek değeri yüzünden uçuk,ve piyasadaki fiyatlarla aynıydı....kuru bir kalabalık,beleşçi ve motorsiklet ile alakası olmayan kişiler japon ve dier kaliteli makineleri gölgede bırakan çin malları ve devasa standları vs vs vs....kısacası geçen seneki fuardan,daha vasat ve anlamsız geçen bir fuar.....
patricia ....ben motor tanıtan bi bayan olarak ordaki mankenlerle aynı sevıyede tutulup benımlede resım cekılmek ısteyen bazı hadını bılmezlerden rahatsız oldum ben motor satmaya çalışırken milletin gelip resım cektırme hevesi benı gercekten şaşırttı keşke bunlar olmasaydı...
inşallah bazı markalar bidaki sefer mankenleriyle on plana cıkma deilde uretıklerıyle on plana cıkarlar...tamamiyle hak veriyorum.milletimiz oraya motorsiklet görmek için değil,resmen onları tanıtan mankenleri görmeye gelmiş,yurdum insanına çok şey denebilir bu konuda ama susmak bazen herşeyi anlatır....ama kimsenin bu stand mankenlerine yorum yapmaya yada kötülemeye hakkının olmadığı görüşündeyim.herkesin bir işi,ve yaptığı bu işten bi geliri vardır diye düşünülmelidir.bu kişilerde bu sayede gelir elde ediyolar.
bir çok firma adını yaptıklarıyla değilde,değişik showlar ve görüntülerle duyurmaya çalışmış bu fuarda...gereksiz bir gürültü,sadece ses olarak değil görüntü olarakta kirlilik söz konusuydu.tamam kabul bu tip şeyler fuarlarda olur.ama abartılması anlamsız....umarım 2009 da olacak fuarda daha değişik şeylerle karşılaşabiliriz.hem görüntü,hem kalite,hem de....neyse şimdi yazmaya başlarsam topik kilitlenir....anlayan zaten anladı
2009 daki fuarda tekrar görüşmek üzere _________________
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 25.03.2008 - 13:18 Mesaj konusu:
GOLYAT34, freddy_, yanlış anlama varsa ortada özür dilerim bu sekilde bir konuyla pek ilgilenmiyorum cünkü ben ve yakın cevremde kimseye özenti olma durumu yoktur.ben acıklama yapılmasını bekledim cevap gelmeyince düşüncelerimi yazdım cünkü yazı benden sonra yazılmıştı!! ozman kimse üzerine almasın hata oldu sanıırm.. _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4355 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 25.03.2008 - 13:42 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, eh be maymun yaptın ya beni ne diyeyim sana ben mecazi anlamda dedim sen ne dedin sağol teşekkür ederim.
Arkadaşlar isim isim vermek istemedim, sonuçta yusuf diye bir konu var, yarın öbür gün bu abiler beni kenar da köşede sıkıştırsa hanginiz İzmir den gelip Hells'in uzantısı yada Bandidos un uzantısı olan arkadaşların şevkatli yumruklarından beni kurtaracaksınız. _________________ A Rh(+)
Tarih: 25.03.2008 - 14:07 Mesaj konusu:
gerçekten güzel oldu eşle dostla görüşme imkanımız oldu _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 25.03.2008 - 16:53 Mesaj konusu:
ToyRider, bebem ben seni kurtarırım söz veriyom.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
ToyRider, ben İSTANBULdayım ARKİİİ seni kurtarırım dicemde meraklanma işin o kadar uzamasına müsade etmem _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
ToyRider, sen yeterki gel ben ve ekibim hazırda korumalığını yapacağız sözzz _________________
''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4355 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 25.03.2008 - 17:39 Mesaj konusu:
nofeaRR, sağol canım kurtarıcımmmmm ArapKadri, akşam senden şu balıkları nasıl kurtarıcam hala ben onu düşünüyorum. adin, abicim eksik olma teşekkürler kibar teklifin için sizinle ve sevgili ailenizle görüşmek için İzmir e gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Primatları koruma ve kurtarma vakfının bir üyesi olarak teşekkürü bir borç bilirim.
Hepinize teşekkürler arkadaşlar _________________ A Rh(+)
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3403 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 25.03.2008 - 18:20 Mesaj konusu:
bu arada biz motorcular özgür adamlarız ya...PAzar günü fuar ortamı tahmin ettiğim iğne atsan yere düşmez durumundaydı...daral geldi inanın...müzik desen gürültü patırtıyı yapan esas nedendi...
2Teker standının önünden geçiyorum...Ayşe Şule Hanım Kızımın yanında 2 tane hoparlör Kıraç çalıyor...Ayşemm çalıyor...yahu sayın oğlu sayın görevliler ne konuşulduğunu duyamıyoruz..ben önünden geçiyorsum sadece ama..bir hayranı olabilecek kapasitede değilim henüz...Nirvanaya ulaşmadığımdan önünde geçerken göz ucuyla bakıyorum...imza isteyen süper hayranlarıyla bağırarak anlaşıyor...biraz kısın Allah rızası için...
akıl sağlığını yitirircezine tekno parti verdi bazı standlar..Burasıda Polonya Varşova ya...dum tıs dum tıs...
Bazı şovlarda Amsterdamda hissettim kendimi...bira serbestti zaten...tek eksiğimizi uyuşturucuydu...bu arada ben Bira içen kişiyim he...sofu değilim yani..ama fuarda içmem...içendende motor kullanırsa tiksinirim..
ulan bi desibel anlayışınız yokmu...burası Laılamı zurnikler...çoluk var çocuk var benim kulağım 2 ameliyat geçirmiş sol kulağım zaten duymaz beynimi zonklattınız insan kılığındaki zombiler...hakkın varmı buna...var...beni oraya kimse zorla götürmedi dimi..kendi patilerimle gittim dimi...
lan motor alıcam şunun sesini kısda bişey sorayım kendimi yırtmadan insancıl bir şekilde...Allah sana akıl vermiş kıstır biraz sesi...
biz ne zaman öğrenicez bu işleri...İNSAN lara yakışır şekilde organizasonu nasıl öğrenicezde yapacağız...ÇIKIŞ ı bulamıyorum...ÇIKIŞ yazan dev bir ikaz lambası olmak zorunda...acil çıkışı nerde...
fuarda yüzlerce içinde benzin olan makina var...bir patlama...bir parlama...bir panik anında nasıl çıkışa yönlenicez ey Ademoğlu Badem kafalı adamlar...
bir panik olduğunda 50.000 kişi birbirini nasıl ezer düşünen varmı ..yok..
ama alnınızın akıyla çıktınız bu Cumartesi Pazarı kılığındaki fuarın içinden değilmi...tık hangara 50.000 kişiyi olsun bitsin dimi...
nası fuarcılık anlayışı hiç çözemem...bu fuarcılığıda çözemedim...
Fuarcııııııııı geldiiiii haanımmm adamı bunlar... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 25.03.2008 - 19:00 Mesaj konusu:
Fuarı 2.günü ziyeret etme fırsatım oldu,hedef kitleye hizmetten ziyade show ağırlıklı bir organizasyon olduğunu gördüm,bir kaç tanıdık sima ve dostumla muhabbet edip,çok fazla dolanmadan erken ayrıldım,genel olarak geçmiş yıllardan tek farkı hall sayısının artmış olmasıydı,bu arada KTM standındaki RC8 oldukça ilgimi çekti,bir kaç kare resmi daha sonra paylaşmak isterim ,SS segmentine yeni bir soluk getireceğini düşünüyorum,zaten KTM yetkilileride önümüzdeki sezon Moto GP de yer almak istediklerini açıklamışlardı,önümüzdeki sene tüm markaların yeniliğe gideceklerini zannediyorum,bir sonraki yıl daha ilginç bir fuarda buluşmak dileğiyle. _________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
bu arada ben Bira içen kişiyim he...sofu değilim yani..ama fuarda içmem...içendende motor kullanırsa tiksinirim..
bende bende hani geçen gün sofu ilan ettin ya beni
bu arada kız arkadaş ve patron engelini aşarsam yeni 1000RR lardan bir tanesine talibim hele bir iyileşeyim. _________________ HATE THE SIN,NOT THE SINNER.
En son retox70 tarafından 25.03.2008 - 19:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
olan kötü bişey yok fuar süresince,bayağı satış yapılmış bayiler tarafından.3 haftadır uzağım ortamdan o nedenle tam bilgim yok ama fuarda bayağı satılmış dendi bana. _________________ HATE THE SIN,NOT THE SINNER.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız