Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Fuar Yorumları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Fuar Yorumları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.03.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ka ka ka ka ka nu niiii
ka ka ka ka kaaa nu nniiii
ka ka ka kak kaanuuu niiii
KANUNNİİ MOTORRRRR

Allah onları bildiği gibi yapsın,bangır bangır bu müziği dinledim 5 gündür...Nil karaibrahimgilin şarkılarından bile daha anlamsız Öfkeliyim

Zavallı 0 km 600RR'ı kesiciye sokan cahil zihniyeti gördüm.Motordan da ses çıksa gam yemicem...

TT standında hiltiye mikrofon vermişler gibi baaran bi motor wardı onada baya bi sövdüm...

EŞŞEK KADAR 'EL SÜRMEYİNİZ' yazıpta yukarı koyduğumuz Hayabusa'nın tepesine çıkmaya çalışan apaçileri gördüm...

Schuberth kask almak için en az 10 kere başka standa gidip gelen,ticareti ve pazarlığı bilmeyen insanlara gerildim en sonunda kovdum
Çok gülüyorum

çok bi yoruldum bu sene fuarda ben diğer senelere nazaran ne alakaysa Üzgünüm
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 25.03.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moto show 2008..........genel anlamda güzeldi.ama beklentileri karşılayacak düzeyde değil.fiyatlar euro nun yüksek değeri yüzünden uçuk,ve piyasadaki fiyatlarla aynıydı....kuru bir kalabalık,beleşçi ve motorsiklet ile alakası olmayan kişiler Öfkeliyim japon ve dier kaliteli makineleri gölgede bırakan çin malları ve devasa standları ? vs vs vs....kısacası geçen seneki fuardan,daha vasat ve anlamsız geçen bir fuar.....

patricia ....ben motor tanıtan bi bayan olarak ordaki mankenlerle aynı sevıyede tutulup benımlede resım cekılmek ısteyen bazı hadını bılmezlerden rahatsız oldum ben motor satmaya çalışırken milletin gelip resım cektırme hevesi benı gercekten şaşırttı keşke bunlar olmasaydı...
inşallah bazı markalar bidaki sefer mankenleriyle on plana cıkma deilde uretıklerıyle on plana cıkarlar...
tamamiyle hak veriyorum.milletimiz oraya motorsiklet görmek için değil,resmen onları tanıtan mankenleri görmeye gelmiş,yurdum insanına çok şey denebilir bu konuda ama susmak bazen herşeyi anlatır....ama kimsenin bu stand mankenlerine yorum yapmaya yada kötülemeye hakkının olmadığı görüşündeyim.herkesin bir işi,ve yaptığı bu işten bi geliri vardır diye düşünülmelidir.bu kişilerde bu sayede gelir elde ediyolar. OK

bir çok firma adını yaptıklarıyla değilde,değişik showlar ve görüntülerle duyurmaya çalışmış bu fuarda...gereksiz bir gürültü,sadece ses olarak değil görüntü olarakta kirlilik söz konusuydu.tamam kabul bu tip şeyler fuarlarda olur.ama abartılması anlamsız....umarım 2009 da olacak fuarda daha değişik şeylerle karşılaşabiliriz.hem görüntü,hem kalite,hem de....neyse şimdi yazmaya başlarsam topik kilitlenir....anlayan zaten anladı Çok gülüyorum

2009 daki fuarda tekrar görüşmek üzere Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 25.03.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34, freddy_, yanlış anlama varsa ortada özür dilerim bu sekilde bir konuyla pek ilgilenmiyorum cünkü ben ve yakın cevremde kimseye özenti olma durumu yoktur.ben acıklama yapılmasını bekledim cevap gelmeyince düşüncelerimi yazdım cünkü yazı benden sonra yazılmıştı!! ozman kimse üzerine almasın hata oldu sanıırm..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 25.03.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, eh be maymun yaptın ya beni ne diyeyim sana ben mecazi anlamda dedim sen ne dedin sağol teşekkür ederim.

Arkadaşlar isim isim vermek istemedim, sonuçta yusuf diye bir konu var, yarın öbür gün bu abiler beni kenar da köşede sıkıştırsa hanginiz İzmir den gelip Hells'in uzantısı yada Bandidos un uzantısı olan arkadaşların şevkatli yumruklarından beni kurtaracaksınız. Çok gülüyorum Öfkeliyim Öfkeliyim
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 25.03.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten güzel oldu eşle dostla görüşme imkanımız oldu

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 25.03.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, bebem ben seni kurtarırım söz veriyom.. Delirdim
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.03.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, ben İSTANBULdayım ARKİİİ seni kurtarırım dicemde meraklanma işin o kadar uzamasına müsade etmem Gülümsüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
adin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, sen yeterki gel Bravo ben ve ekibim hazırda korumalığını yapacağız sözzz Göz kırpıyorum

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 25.03.2008 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaRR, Gülümsüyorum sağol canım kurtarıcımmmmm Gülümsüyorum Çoook seviyorum Delirdim Motordelisi
ArapKadri, akşam senden şu balıkları nasıl kurtarıcam hala ben onu düşünüyorum. Çok gülüyorum
adin, abicim eksik olma teşekkürler kibar teklifin için Gülümsüyorum sizinle ve sevgili ailenizle görüşmek için İzmir e gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Gülümsüyorum

Primatları koruma ve kurtarma vakfının bir üyesi olarak teşekkürü bir borç bilirim.
Hepinize teşekkürler arkadaşlar Gülümsüyorum
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 25.03.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ArapKadri, akşam senden şu balıkları nasıl kurtarıcam hala ben onu düşünüyorum. Çok gülüyorum

ARKİİİ hiç düşünme kurtamıcaaaannnnn Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 25.03.2008 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada biz motorcular özgür adamlarız ya...PAzar günü fuar ortamı tahmin ettiğim iğne atsan yere düşmez durumundaydı...daral geldi inanın...müzik desen gürültü patırtıyı yapan esas nedendi...

2Teker standının önünden geçiyorum...Ayşe Şule Hanım Kızımın yanında 2 tane hoparlör Kıraç çalıyor...Ayşemm çalıyor...yahu sayın oğlu sayın görevliler ne konuşulduğunu duyamıyoruz..ben önünden geçiyorsum sadece ama..bir hayranı olabilecek kapasitede değilim henüz...Nirvanaya ulaşmadığımdan önünde geçerken göz ucuyla bakıyorum...imza isteyen süper hayranlarıyla bağırarak anlaşıyor...biraz kısın Allah rızası için...

akıl sağlığını yitirircezine tekno parti verdi bazı standlar..Burasıda Polonya Varşova ya...dum tıs dum tıs...

Bazı şovlarda Amsterdamda hissettim kendimi...bira serbestti zaten...tek eksiğimizi uyuşturucuydu...bu arada ben Bira içen kişiyim he...sofu değilim yani..ama fuarda içmem...içendende motor kullanırsa tiksinirim..

ulan bi desibel anlayışınız yokmu...burası Laılamı zurnikler...çoluk var çocuk var benim kulağım 2 ameliyat geçirmiş sol kulağım zaten duymaz beynimi zonklattınız insan kılığındaki zombiler...hakkın varmı buna...var...beni oraya kimse zorla götürmedi dimi..kendi patilerimle gittim dimi...

lan motor alıcam şunun sesini kısda bişey sorayım kendimi yırtmadan insancıl bir şekilde...Allah sana akıl vermiş kıstır biraz sesi...

biz ne zaman öğrenicez bu işleri...İNSAN lara yakışır şekilde organizasonu nasıl öğrenicezde yapacağız...ÇIKIŞ ı bulamıyorum...ÇIKIŞ yazan dev bir ikaz lambası olmak zorunda...acil çıkışı nerde...

fuarda yüzlerce içinde benzin olan makina var...bir patlama...bir parlama...bir panik anında nasıl çıkışa yönlenicez ey Ademoğlu Badem kafalı adamlar...

bir panik olduğunda 50.000 kişi birbirini nasıl ezer düşünen varmı ..yok..

ama alnınızın akıyla çıktınız bu Cumartesi Pazarı kılığındaki fuarın içinden değilmi...tık hangara 50.000 kişiyi olsun bitsin dimi...

nası fuarcılık anlayışı hiç çözemem...bu fuarcılığıda çözemedim...

Fuarcııııııııı geldiiiii haanımmm adamı bunlar...
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.03.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fuarı 2.günü ziyeret etme fırsatım oldu,hedef kitleye hizmetten ziyade show ağırlıklı bir organizasyon olduğunu gördüm,bir kaç tanıdık sima ve dostumla muhabbet edip,çok fazla dolanmadan erken ayrıldım,genel olarak geçmiş yıllardan tek farkı hall sayısının artmış olmasıydı,bu arada KTM standındaki RC8 oldukça ilgimi çekti,bir kaç kare resmi daha sonra paylaşmak isterim ,SS segmentine yeni bir soluk getireceğini düşünüyorum,zaten KTM yetkilileride önümüzdeki sezon Moto GP de yer almak istediklerini açıklamışlardı,önümüzdeki sene tüm markaların yeniliğe gideceklerini zannediyorum,bir sonraki yıl daha ilginç bir fuarda buluşmak dileğiyle. OK

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 25.03.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
bu arada ben Bira içen kişiyim he...sofu değilim yani..ama fuarda içmem...içendende motor kullanırsa tiksinirim..

bende bende hani geçen gün sofu ilan ettin ya beni Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bu arada kız arkadaş ve patron engelini aşarsam yeni 1000RR lardan bir tanesine talibim hele bir iyileşeyim. Gülümsüyorum

En son retox70 tarafından 25.03.2008 - 19:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
retox70 Çevrimdışı retox70 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 25.03.2008 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

retox70, evet sizi hatırladım...siz şu Yeşil sermayeli şirketin imam kökenli personeli değilmisiniz... Delirdim Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

haco rezillik çıkmadı ya...polemik beklerken sukunet huzur bulunca şaşırdık...Kap kap kanunı olayı bitirmiş haberimiz geç oldu... Dil çıkarıyorum
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 25.03.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olan kötü bişey yok fuar süresince,bayağı satış yapılmış bayiler tarafından.3 haftadır uzağım ortamdan o nedenle tam bilgim yok ama fuarda bayağı satılmış dendi bana.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal