Tarih: 25.03.2008 - 16:41 Mesaj konusu:
Sinemcim, ellerine ve emeğine sağlık
Fuar ve gece çok güzeldi..
Yeni tanıştığım ve uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımla güzel vakit geçirmeme vesile olan herkese teşekkürler.. _________________ Bazen susmak sesini duyurabilmektir...
..NeJat..
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 635 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 25.03.2008 - 17:13 Mesaj konusu:
sinem eline saglık fuar harika gecti
ayrıca bu fuarda tanışıp dost oldugumuz yeni arkadaşlarımızda özlem duymaya başladım bile bu gidişle yakın zamanda istanbul yolları gözüküyor bana her keze selam
fuarın benim için en gözde sözü
ÇOK PARA HARCADIM (motor veya elbise aldım) TİŞÖRTLERDE İNDİRİM YAPARMISINIZ....
15 YTL DEN BAHSEDİLİYOR .... _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Tarih: 25.03.2008 - 17:17 Mesaj konusu:
walla bugüne kadar md. ye konulan en sağlam fotolar desem abartmış olmam...bazen öle fotolar koyuyorlarki isim wermeme gerek yok..yemek yerken felan ağzını açmış eleman ne yadiği görünüyor bence hiç şık değil..neyse fotolar cidden sağlam _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
Tarih: 25.03.2008 - 17:48 Mesaj konusu:
BeLiaL, yaa valla ne yalan diyim bende kıskandım yaaa.. gözüm kaldı gözüüüüümmmmmmm yani o kadar sacma sapan ve zamansız şeylerle uğraşmaktan böyle bi organizasyonda bulunamadım yanarım yanarım ona yanarım.. bebem ellerine sağlık çok başarılı fotoğraflar çekmişsin.. sen hakketten bu işi biliyon _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız